Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση φίλε spartan27. Ειλικρινά άμα δεν υπήρχατε εσείς να με βοηθήσετε και δεν διάβαζα διεξοδικά και όλους τους όρους, μπορεί να την πατούσα και να έχανα την προθεσμία της επιστροφής! Τέλος καλό, όλα καλά πάντως, γιατί πήρα την τηλεόραση από το σερβίς, τους είπα να βάλουν μέσα και τα παρελκόμενα της και την έκλεισαν κιόλας! Οπότε την πήγα στον Κωτσόβολο και εκεί μου επέστρεψαν τα μετρητά, αφού περίμενα λίγο για να ρωτήσουν τον διευθυντή, καθώς το ποσό ήταν μεγάλο. Ωστόσο, πέρα από την όλη φάση από το σερβίς της Sony που ήταν διαρκώς σε μια καθυστέρηση και ποτέ δεν έμαθα ποιο ήταν το πόρισμα του ειδικού, η αντιμετώπιση μου από το κατάστημα ήταν πολύ καλή και η πολιτική της επιστροφής χρημάτων στα πλαίσια του όρου της "υπαναχώρησης" από μια αγορά, εντός 10 εργάσιμων ημερών, είναι δυστυχώς κάτι που δεν εφαρμόζεται από την πλειοψηφία των καταστημάτων....οπότε αξίζει, παρά τις τσιμπημένες τιμές, να λάβει τα εύσημα ο Κωτσόβολος
Υ.Σ. Μια ώρα μετά που πήρα την τηλεόραση από τη Sony και ενώ ήμουν στον Κωτσόβολο για να πάρω τα χρήματα μου πίσω, λαμβάνω μήνυμα από το Service Center της Sony που με ευχαριστούσε που τους προτίμησα!!! Ειλικρινά, λυπήθηκα το κόστος της τηλεφωνικής κλήσης που θα έκανα για να τους εξηγήσω πόσο εκτίμησα την εξυπηρέτησή τους!!!