Sony W808C vs. Panasonic CX700 vs Samsung H6400 vs LG LF652V

karni

New member
12 May 2010
84
Καλησπέρα, θα ήθελα την άποψη σας για επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα (ή κάποιο άλλο ίσως καλύτερο που γνωρίζετε).
Απόσταση ~ 2.10 - 3,4 μέτρα, 2,80 ακριβώς απέναντι από την TV.
Χρήση: Κυρίως ταινίες, TV (digea) & καμιά 3d ταινία.
Κοίταζα για 55" αλλά δεν ξέρω μήπως είναι εκνευριστικό να βλέπω TV σε τόσες ίντσες, ιδίως αν έχουν πιξελιάσματα λόγω της χαμηλής ανάλυσης των καναλιών,
γι'αυτό αρχίζω να περιορίζομαι προς τις 50".

Ξέρετε αν από την σειρά W8xxC, μόνο η Sony W808C έχει δορυφορικό δέκτη όπως λέει στα χαρακτηριστικά το skroutz ή αν έχουν όλες της σειράς;

LG 910V super φίλε, την έχω 2 εβδομάδες , την βλέπω από 3,20μ και χαζεύεις την άψογη εικόνα της. Ότι καλύτερο σήμερα. Φυσικά έχει και δεκάδες δορυφορικά HD

Ξέρετε αν από την σειρά W8xxC, μόνο η Sony W808C έχει δορυφορικό δέκτη όπως λέει στα χαρακτηριστικά το skroutz ή αν έχουν όλες της σειράς;

Όλες έχουν DVB-S2 δορυφορικό δέκτη.

LG 910V super φίλε, την έχω 2 εβδομάδες , την βλέπω από 3,20μ και χαζεύεις την άψογη εικόνα της. Ότι καλύτερο σήμερα. Φυσικά έχει και δεκάδες δορυφορικά HD
Την έχω υπόψη μου φίλε, αλλά έχω δει και την τιμή της...:bigcry: πολύ πολύ μακριά από το budget μου!

Στα συν της Sony είναι το android, για όποιον ασχολείται με το kodi και τα παρελκόμενα

Όλες έχουν DVB-S2 δορυφορικό δέκτη.
thanks, χαζομάρα που δεν το γράφουν στα χαρακτηριστικά τους στο site. Γιατί όλο και κάποια άλλη της σειράς μπορεί να πέσει σε προσφορά.

Σαν ποιότητα εικόνας των συγκεκριμένων SONY & Panasonic ξέρουμε ποια υπερτερεί;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα συν της Sony είναι το android, για όποιον ασχολείται με το kodi και τα παρελκόμενα

Κάπου διάβαζα ότι τρώει κολλήματα το android.

Προσωπικά περίμενα ότι θα είχε προβλήματα το kodi και δεν θα έτρεχε πολύ ομαλά. Το είδα όμως σε τηλεόραση φίλου μου και ήταν οκ. Ίδιαν και πιο ολοκληρωμένη άποψη θα έχω σε κανένα μήνα που θα πάρω την Sony