Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε Yperion,καλημερα.
θέλω λίγο το χρονο σου και την εμπειρία σου μιας και διαβαζω πυκνα συχνα τις αποψεις και τις θεωρω πολύ αξιοπιστες.

Επιθυμω να αγορασω την sony kdl-42w705b ή 42w805b ή 42w815b ή την 42w828b.Τις εχω δει απο κοντα και ειμαι ενθουσιασμενος με την ποιοτητα κατασκευης και φυσικα της εικόνας τους.

Θα σε συμβουλευα αρχικά να πας σε μεγαλύτερη διαγώνιο δηλαδή 48-50" (εκτός και μιλάμε για 2-2.2 max μέτρα αποστάση θέασης οπότε σε καλυπτει οριακά και 42") και επειδή μιλάμε για θέαση αθλητικών σε κάποιο μοντέλο με 100 Hz απο το πανελ (οι Sony W7/W8 που αναφέρεις είναι 50 Hz απο το πανελ στις 42" αλλά 100 στις 50"). Τα εικονικά Hz είναι καθαρά θέμα marketing.

Όσο αφορά τις τιμές μετά τις γιορτές θεωρώ ότι θα είναι καλύτερες (λόγω ελευσης των μοντέλων του 2015 θα έχουμε ξεστοκάρισμα) , έτσι τουλάχιστον έχει δείξει η εμπειρία των προηγούμενων ετών.

Καλησπερα σε ολους...
Εχω ριξει εδω κ καιρο αρκετο διαβασμα αλλα εχω βρεθει στο εξης διλημα. Ειχα σχεδον καταληξει να παρω μια απο τις 2 UE55H6400 - 6500 αναλογα κ τις προσφορες των εορτων μεχρι που ειδα τυχαια στο πλαισιο την W828 κ μπορω να πω οτι εντυποσιαστικα με την εικονα της. Η χρηση θα ειναι κυριως οτεtv και ταινιες. Ποια θα προτινατε εσεις ως καλυτερη επιλογη...?

Καλησπερα σε ολους...
Εχω ριξει εδω κ καιρο αρκετο διαβασμα αλλα εχω βρεθει στο εξης διλημα. Ειχα σχεδον καταληξει να παρω μια απο τις 2 UE55H6400 - 6500 αναλογα κ τις προσφορες των εορτων μεχρι που ειδα τυχαια στο πλαισιο την W828 κ μπορω να πω οτι εντυποσιαστικα με την εικονα της. Η χρηση θα ειναι κυριως οτεtv και ταινιες. Ποια θα προτινατε εσεις ως καλυτερη επιλογη...?

με την σονυ θα εχεις σχετικα μεγαλυτερη πιθανοτητα για καλο ομοιομορφο πανελ και καλυτερο τηλεοπτικο..με την σαμυ θα εχεις καλυτερο 3d και σμαρτ λειτουργιες

Το 3D δεν με απασχολησε ποτε ιδιαιτερα...οσον αφορα το smart tv τι παραπανω ουσιαστικο προσφερει η samsung που θα σου λειψει στη sony?

παιδια εχω την 50w805b κ μια bluetooth ηχομπαρα LG. στην αναζητηση ομως για bluetooth devices δεν την βρισκει. το minix neo x8-h που εχω την βρισκει κανονικα..

Το 3D δεν με απασχολησε ποτε ιδιαιτερα...οσον αφορα το smart tv τι παραπανω ουσιαστικο προσφερει η samsung που θα σου λειψει στη sony?

δεν ειμαι ποτε υπερ αγορας μιας τηλεορασης με βαση το σμαρτ η το 3d..καθαρα κοιτουσα-κοιταω μονο εικονα-κινηση..γενικα το σμαρτ της σαμυ εχει καλυτερο περιβαλον πιο πολλες εφαρμογες και ευχρηστια..

Αυτο ηθελα ηθελα να πω...δεν εχω σαν κριτιριο ουτε το smart ουτε το 3d. Με ενδιαφερει οταν κατσω να δω μια ταινια η ενα αγωνα αυτο που θα βλεπω να ειναι ομορφο. Απλα διαβαζοντας ολα τα σχολια για τη sony μου εκανε εντυπωση οτι κανενας σχεδον δεν αναφερει "προβλημα" με clouding κ.τ.λ η σε γωνιες θεασης σε σχεση με τις samsung κ γενικα παρατηρω οτι οι sony εχουν λιγοτερα προβληματα. Απλα θελω να καταλαβω πια τα πλεονεκτηματα κ πια τα μειονεκτηματα σε σχεση με μια αντιστοιχη sammy

Αυτο ηθελα ηθελα να πω...δεν εχω σαν κριτιριο ουτε το smart ουτε το 3d. Με ενδιαφερει οταν κατσω να δω μια ταινια η ενα αγωνα αυτο που θα βλεπω να ειναι ομορφο. Απλα διαβαζοντας ολα τα σχολια για τη sony μου εκανε εντυπωση οτι κανενας σχεδον δεν αναφερει "προβλημα" με clouding κ.τ.λ η σε γωνιες θεασης σε σχεση με τις samsung κ γενικα παρατηρω οτι οι sony εχουν λιγοτερα προβληματα. Απλα θελω να καταλαβω πια τα πλεονεκτηματα κ πια τα μειονεκτηματα σε σχεση με μια αντιστοιχη sammy
με βαση την αναγκη σου θα διαλεγα την σονυ...και εγω εαν διαλεγα σε αυτη την τιμη θα διαλεγα σονυ...λιγο θα με χαλουσε το 3d που δεν ειναι καλο αλλα εχω βαλει 2 ταινιες ολες κι ολες 3d...

3D δεν εχω δει ποτε! σε tv μεχρι τωρα οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης, σκεψου οτι αυτη τι στιγμη εχω μια sammy 32' απο το 2007 οποτε καταλαβαινεις τι βλεπω... Κατι αλλο σε θεμα αναπαραγωσης ταινιων απο usb disk - flash - ethernet υπαρχει καποιος περιορισμος? Απο θεμα service - αξιοπιστιστιας καταστευης τι γινεται? (μακρια απο μας)

Tις ιδιες ανάγκες είχα και εγώ και κατέληξα στην Sony. Αν η βασική προτεραιότητα σου ειναι η σωστή εικόνα σε SD/HD θα μείνεις ενθουσιασμένος. Αν σε ενδιαφέρει πρωτίστως το 3D κσι οι smart λειτουργίες τότε καλύτερα δες Samsung.

Γεια σας είναι για να την πάρει ο αδερφός μου τη w815 για gaming ο πολυθρόνα που παίζει ειναι στα 2,5 μετρα περιπου ειμαστε ανάμεσα σε 55 κ 50 ιντσες ...για δωστε καποια γνωμη σαν κάτοχοι της tv

Επίσης καπου ειχα διαβάσει οτι απο την οπτική δεν βγαζει 5,1 αλλα μονο pcm οταν αναπαράγει ο ενσωματωμενος media player και ας το αρχείο ειναι .mkv με 5,1 ηχο ισχυει κατι τετοιο?

Thnx

Δωστε καμοια γνωμη παιδια για την αποσταση κ την εξοδο ηχου...

Ευχαρηστω

Κανείς δεν το μετάνιωσε επειδή αγόρασε την μεγάλυτερη τηλεόραση μεταξύ δύο επιλογών (για να μην είμαι και απόλυτος ας πω το 99%). Το καλύτερο όμως είναι να πάει σε κάποιο κατάστημα και να καθήσει στα 2.5 μέτρα απο τα συγκεκριμένα μεγέθη πριν αποφασίσει.

Όσο αφορά για τον ενσωματωμένο media player δεν είναι και ότι καλυτερο υπάρχει σε τηλεόραση (παραδοσιακά οι Sony υστερούν στον τομέα αυτό) και πιθανολογώ ότι θα αναγκαστεί να πάει σε κάποιον εξωτερικό μελλοντικά. Πιο πίσω στο νήμα (στις πρώτες σελίδες) αναφέρεται ότι το DTS όντως μετατρέπεται σε PCM όπως λες και εσύ πάντως.

Α μαληστα οποτε βγαζει τον ηχο απο την οπτικη τον ιδιο που θα βγαζει κ απο τα ηχεια ...τι κουλο ειναι αυτο???????

απο σημερα και εγω κατοχος της 42w829. μολις την σεταρα στα βασικα της, αλλα εχω ενα προβλημα με τα δορυφορικα καναλια! ενω εχω συδεσει το lnb καλωδιο (απο πιατο της nova που πλεον δεν εχω ενεργη) δεν βρισκει τιποτα! τι κανω λαθος βρε παλικαρια???

απο σημερα και εγω κατοχος της 42w829. μολις την σεταρα στα βασικα της, αλλα εχω ενα προβλημα με τα δορυφορικα καναλια! ενω εχω συδεσει το lnb καλωδιο (απο πιατο της nova που πλεον δεν εχω ενεργη) δεν βρισκει τιποτα! τι κανω λαθος βρε παλικαρια???

Είναι καθαρά θέμα ρύθμισης .

Κανε την ερώτηση αυτήν στα δορυφορικά της nova ...Φαντάζομαι το πιάτο να βλέπει τον ίδιο δορυφόρο .

προσπαθω να πιασω τα ελευθερα δορυφορικα. ο αποκωδικοποιητης της nova ειναι εκτος. μονο το καλωδιο της κεραιας εχω συνδεσει. φανταζομουν οτι θα ειχα ληψη εστω τουλαχιστον απο καποια ελευθερα καναλια.

προσπαθω να πιασω τα ελευθερα δορυφορικα. ο αποκωδικοποιητης της nova ειναι εκτος. μονο το καλωδιο της κεραιας εχω συνδεσει. φανταζομουν οτι θα ειχα ληψη εστω τουλαχιστον απο καποια ελευθερα καναλια.

Ναι το κατάλαβα.

Είναι θέμα ρυθμίσεων ώστε η tv σου να βρει τον δορυφόρο ...Εννοείται τα ελεύθερα κανάλια.

Γεια σας.
Μετά από μέρες στο ψάξιμο κατέληξα στην 815 την 50αρα.Αρχικά αφού έπαθα ένα μικρο-σοκ με το κτήνος(για 40-42 έψανχα,αλλα αφού για 2,5 μέτρα είδα ότι δεν έκανε κατέληξα στις 50 ίντσες)είδα γιατί οι sony είναι απλά οι καλύτερες.Smart και 3d δεν τα θεωρώ σοβαρές επιλογές για αγορά tv.
Εντυπωσιακή εικόνα και χρώματα.Μια απορία μόνο.
Η tv σας είναι σταθερή ή μόνο σε εμένα κάνει κούνια;Ρωτάω γιατί στη βάση της έχει κουμπώσει πολύ καλά απλά πάει μπρος πίσω μόνο όμως αν τη πειράξεις εσύ.Να ανησυχώ λοιπόν ή είναι απλά θέμα ιντσών;

Παιδες χτες το βραδυ εσκασα απο το κακο μου, εκει που εκανα μια δουλεια πισω απο την TV (μια πατεντα για να ειναι πιο σταθερη πανω στον τοιχο) χτυπησα απροσεκτα πολυ λιγο με μια ταναλια το πανελ κ εκανα μια μικρη γρατζουνια πολυ κοντα στο πανω πλαισιο της TV. δεν εκανα ζημια στα pixel, δουλευουν μια χαρα, απλα αν κανω πανω κατω το κεφαλι, σε υψος πιο ψηλα της TV βεβαια κ σε αποσταση μισου μετρου, φαινεται η γραμμη που δημιουργει μαυρη θαμπαδα απο πισω. Αν κοιταω κανονικα απο μπροστα δεν φαινεται τιποτα. Υπαρχει καποιος μαγικος τροπος να φτιαξει η γρατζουνια ? διαβασα για κυκλικο τριψιμο με οδοντοκρεμες, οινοπνευματα κλπ αλλα δεν τα εμπιστευομαι.. ειναι πολυ ευαισθητο το πανελ μας..
Επισης μηπως ξερετε γιατι δεν βλεπει με bluetooth την LG soundbar μου, ενω το minix την βλεπει κανονικα? Ευχαριστω :)