υπέρχει τρόπος να καταλάβω τι κωδικοποίηση έχει και πως μεταφέρεται στην tv , αλλά απο την tv.
πχ οταν παιζει 5.1 dolby digital , γράφει dolby digital.
πως θα καταλάβω οτι ειναι dts? θα γράφει κάτι ? (γιατι πολλές ταινίες γφράφουν στα χαρακτηριστικα 5.1 χωρίς να αναφέρουν την κωδικοποίηση ήχου..)
Αναφερω απο τις λιγοστες μου γνωσεις εν συντομια τα υπερ και τα κατα:
+ ποιοτητα κατασκευης (στηβαρη και ποιοτικη κατασκευαστικα tv)
+ βελτιωση σηματος στα καναλια sd
+ πλουσια χρωματα οτι πρεπει για παιδικα εργα
+ απολυτη συμβατοτητα με ps3 οποτε φοβερη στο gaming
- γωνειες θεασης(παιδια η tv ειναι μονο για ευθεια,αν ενδιαφερεται κανεις να βλεπει και απο μπαλκονι καλητερα να παιξει με βαση βραχιονα)
- τα 400 herz τα βρηκα λιγα, σε ταινιες δρασης εκει που απολαμβανεις ομορφη στατικη εικονα με το που ξεκιναει η δραση μεγαλη ανομοιομορφια πρεπει να γυρισεις σε cinema mode και εκει ξεπλενει το πραγμα.
Τα ουδετερα ειναι το smart της, τι να το κανεις που o browzer μεχρι να τον ανοιξεις να γραψεις κατι με το computer να σου ανοιξει αστο να παει (καλητερα tablet ρε παιδια 2 λεπτα και τελειωσες).
3D εδω γενικα πιστευω οτι το 3d που μας παρεχουν τοσο καιρο ειναι για κλαματα σε οποια κατασκευαστρια εταιρια και να κοιταξεις.Τελος παντων σε συγκριση με της samsung μειονεκτη η sony οχι οτι με την samsung ξετρελενεσαι.
Η τελικη μου ταπεινη αποψη ειναι οτι αν προερχεσαι απο πλασμα tv τα - θα σου φανουν περισσοτερα απο τα + , αλλιως απο led σε led το αναποδο. Μιλησα παντα για σχεδον εργοστασιακες ρυθμισεις, δεν ξερω αν ενας calibratzis θα μπορουσε να κανει τα κολπα του ωστε να με διαψευσει(ευχαριστα).
Απαντάω μόνος μου σε περίπτωση που ενδιαφέρει και άλλους.Έχω συνδέσει ένα USB 32GB στην τηλεόραση. Όταν πάω να γράψω κάτι μου βγαίνει το εξής μήνυμα "Η εγγραφή πρέπει να ματαιωθεί, επειδή η μονάδα HDD είναι σχεδόν πλήρης..........
Tα ιδια μου κανει σε usb, η kdl32w706, αλλα σε περιεχομενο με φωτογραφιες, ενω ορισμενες τις διαβαζει, σε ορισμενες που δεν μπορει να τις διαβασει, ολες σε μορφη jpg,:chinscratch: (για αγνωστο λογο), μου βγαζει ακριβως το ιδιο μηνυμα, βεβαια εγω δεν γυριζω στις εργοστασιακες ρυθμισεις,αλλα μου φαινετε ειναι μικροβιο των τελευταιων σειρων της sony; σε turbox που το εβαλα, τις επαιζε χωρις προβλημα.μου βγάζει συνέχεια μήνυμα '' η αναπαραγωγή πολυμέσων σταμάτησε '' και εκεί κολλάει....
Aυτο συμβαινει πιθανων, λογω μονοπυρηνου επεξεργαστη και εμενα αργει στο loadingκαι ναι μόλις συνδέω τον σκληρό περιμένω αρκετή ώρα για να φορτώσει, δεν μπαίνω αμέσως να επιλέξω ταινία
Από καμία εξωτερική πηγή δε μπορεί να κάνει εγγραφή, μόνο από τον εσωτερικό δικό της τηλεοπτικό δέκτη.πώς μπορεί (εαν μπορεί) να κάνει εγγραφή τηλεοπτικού σήματος (από ΟΤΕ TV) σε σκληρό δίσκο που έχω συνδέσει με usb?
Ευχαριστώ πολύ!
Δυστυχώς έτσι είναι σε όλες τις τηλεοράσεις ( τουλάχιστον από όλες τις γνωστές μάρκες αλλά και τις λιγότερες γνωστές που εγώ ξέρω ) δεν υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής παρά μόνο από το δικό της εσωτερικό δέκτη και από καμία άλλη εξωτερική σύνδεση. Αν καταφέρεις να βρεις τρόπο να το ξεπεράσεις αυτό , μας το λες γιατί σίγουρα ενδιαφέρει πάρα πολλούς, ένας από αυτούς και γω!Εαν μπορεί από τον δικό της δέκτη, πώς μπορεί να γίνει αυτό?
Συνδέοντας έναν σκληρό δίσκο (με περιεχόμενο) στην tv, μου ζήτησε να τον κάνει mount και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μου ζήτησε να κανει format τον δίσκο διαγράφοντας όλο το περιεχόμενό του.
3 d δεν μπορείς να δεις ούτε για αστείο στη w829b !Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργια 50ρα τηλεόραση και μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στην samsung UE50H6400 50''.Πρόσφατα είδα την KDL50W829 και θα ήθελα να σας κάνω 2-3 ερωτήσεις πρίν καταλήξω σε κάποια...Η χρήση της θα είναι κυρίως ταινίες hd,ποδόσφαιρο κ ελληνικά κανάλια μέσω οτε tv,ταινίες 3d και περιστασιακό gaming...
-Σε hd ταινίες και ποδόσφαιρο,τα πάνελ της σονυ είναι ανώτερα της σαμυ?
-3d ποιά απ τις δυο έχει καλύτερο?
-O media player και στις 2 είναι καλός?για ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους κυρίως
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση σε 50ρα σόνυ,ευπρόσδεκτη...ταβάνι τα 900 ευρω.Ευχαριστώ πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.