Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρίν 2 μέρες παρέλαβα τήν 50 w 805 σε αντικατάσταση τής 46ΕΧ 720.Τά αισθήματα ανάμεικτα ,στό τηλεοπτικό μάλλον χάνει ,κερδίζει σαφέστατα στό hd

Re: Απάντηση: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα

εδώ και 3 ημέρες κάτοχος μιας 55w829B. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές σε HD αν και σε τηλεοπτικό σήμα περίμενα καλύτερες επιδόσεις σε χρώμα (συγκρίνω με την panasonic txl-42e5b που αντικατεστησε). Ελπίζω με ρυθμίσεις να βελτιωθεί. Επίσης μικρο viewing angle αλλά αυτό αναμενόμενο/γνωστό. 2 ερωτήσεις:

1) Σκέφτομαι να αγοράσω ένα NAS (seagate central, είναι dlna certified) για τις ταινίες. Συνεργάζεται; Έχει κανείς εμπειρία; Χρειάζομαι κάτι άλλο πέραν του NAS; Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό μου με καλώδιο.
2) Παρατήρησα (και επιβεβαίωσα με ένα test pattern) clouding στο κέντρο. Σε θέαση ακριβώς απέναντι είναι αμελητέο αλλά μετακινούμενος δεξιά αριστερά γίνεται έντονο. Υποθέτω ότι λόγω της μικρής γωνίας θέασης δεν θα με επηρεάσει αλλα ζητώ και την γνώμη σας.

Παιδια δε τη βρισκω πουθενα!!Πηγασ media markt και πηρα το τελευταιο κομματι αλλα ηταν ΣΠΑΣΜΕΝΗ και πηρα τα χρηματα μου πισω! ηταν το μονο που την ειχε ετοιμοπαραδωτη!
η 42w705Β τι διαφορα εχει;;

Γιατι την 42w805 και οχι την 42w815 αφου την εχουν στην ιδια τιμη? Παντως η αποψη μου ειναι, αμα δεν σε ενδιαφερει το 3d παρε την 42w705. Αν δεν φοβουν μηπως δεν μου φτασουν οι 42 ιντσες αυτη θα επαιρνα.

Μονο το 3d ειναι η διαφορα 705β και 805β ;; ουτε η 815 υπαρχει σε σκρουτζ τουλαχιστον αθηνα.

Μονο το 3d ειναι η διαφορα 705β και 805β ;; ουτε η 815 υπαρχει σε σκρουτζ τουλαχιστον αθηνα.

Απο τα mediamarkt δεν ειπες οτι την πηρες? Τα mediamarkt εχουν και την 805b και την 815b στα 549 .

Απο τα mediamarkt δεν ειπες οτι την πηρες? Τα mediamarkt εχουν και την 805b και την 815b στα 549 .

εκει πηγα 2 φορες σημερα, ηταν εκθεσιακα! και το 705β απο σερβις! εφυγα. 805b τελος. ψαχνω για 705b

Στην ιστοσελιδα δεν λεει τιποτα για εκθεσιακα. Αρα καπου σε καποιο καταστημα υπαρχουν. Αν θες τους λες και την φερνουν. Παντως αν θες να γλιτωσεις το 50ρικο και δεν σε νοιαζει το 3d σαφως η 705b ειναι φοβερη gaming τηλεοραση.

Tελικα πηρα την 42w705b και ειναι ωραια μπορω να πω! ειμαι ικανοποιημενος απο τη μια ωρα που σχοληθηκα μαζι της αρχικα. βρηκα και καποια settings απο εδω. ωραια χρωματα ωραια κινηση και ικανοποιητικο μαυρο. μετα την πλασμα ειχα χαμηλες προσδοκιες η αληθεια ειναι αλλα ολα οκ. Σας ευχαριστω παιδες!

Re: Απάντηση: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα

εδώ και 3 ημέρες κάτοχος μιας 55w829B. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικές σε HD αν και σε τηλεοπτικό σήμα περίμενα καλύτερες επιδόσεις σε χρώμα (συγκρίνω με την panasonic txl-42e5b που αντικατεστησε). Ελπίζω με ρυθμίσεις να βελτιωθεί. Επίσης μικρο viewing angle αλλά αυτό αναμενόμενο/γνωστό. 2 ερωτήσεις:

1) Σκέφτομαι να αγοράσω ένα NAS (seagate central, είναι dlna certified) για τις ταινίες. Συνεργάζεται; Έχει κανείς εμπειρία; Χρειάζομαι κάτι άλλο πέραν του NAS; Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό μου με καλώδιο.
2) Παρατήρησα (και επιβεβαίωσα με ένα test pattern) clouding στο κέντρο. Σε θέαση ακριβώς απέναντι είναι αμελητέο αλλά μετακινούμενος δεξιά αριστερά γίνεται έντονο. Υποθέτω ότι λόγω της μικρής γωνίας θέασης δεν θα με επηρεάσει αλλα ζητώ και την γνώμη σας.

1) Εφόσον είναι dlna certified τότε συνεργάζεται. Μόνο να ξέρεις ότι μέσω dlna οι εξωτερικοί υπότιτλοι δεν υποστηρίζονται, θα πρέπει να τους ενσωματώνεις, πχ muxing σε mkv. Κάποια nas κάνουν πατέντα μέσω του software και ενώνουν onthefly τους υπότιτλους κατά την αναπαραγωγή μέσω dlna αλλά δεν δουλεύει πάντα τέλεια - Στα western digital και synology που έχω δει.

2) Αν είναι όπως τα λες γνώμη μου είναι κράτα την, αποδεκτό είναι, έχω δει και clouding που απλά δεν αντέχεται.

Καλησπέρα σας, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 55 w815b θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησεις.
1. υποστηρίζει vesa 400x400 η θέλει πατέντα?
2. Συνδέεται με tabletsamsung?
3.Εξωτερικό Πληκτρολόγιο μπορεί να γίνει εισαγρήγορα για το smart?
Τη θέλω κυρίως για nova και ταινιες. Απόσταση θέασης περίπου 3 μετρα. Παιχνίδια ποτε.
Ευχαριστω

Καλησπέρα σας, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω την 55 w815b θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησεις.
1. υποστηρίζει vesa 400x400 η θέλει πατέντα?
2. Συνδέεται με tabletsamsung?
3.Εξωτερικό Πληκτρολόγιο μπορεί να γίνει εισαγρήγορα για το smart?
Τη θέλω κυρίως για nova και ταινιες. Απόσταση θέασης περίπου 3 μετρα. Παιχνίδια ποτε.
Ευχαριστω

1. vesa 300x300
2.Αρκεί να υποστηρίζει το tablet screen mirroring,miracast(ασύρματα),MHL ενσύρματα
3.όχι ,πληκτρολόγιο μέσω εφαρμογής TV Sideview(android os ή iOS)

1. vesa 300x300
2.Αρκεί να υποστηρίζει το tablet screen mirroring,miracast(ασύρματα),MHL ενσύρματα
3.όχι ,πληκτρολόγιο μέσω εφαρμογής TV Sideview(android os ή iOS)

Ευχαριστώ, ελπίζω να βρω βάση με 300*300.
O media player παίζει υπότιτλους από σκληρό που δεν είναι ενσωματωμένοι στη ταινία?
Επίσης το extra χειριστήριο συνδέεται στη τηλεόραση? Ξέρετε αυτό που δίνει η SONY στις ακριβότερες σειρές!

Ευχαριστώ, ελπίζω να βρω βάση με 300*300.
O media player παίζει υπότιτλους από σκληρό που δεν είναι ενσωματωμένοι στη ταινία?
Επίσης το extra χειριστήριο συνδέεται στη τηλεόραση? Ξέρετε αυτό που δίνει η SONY στις ακριβότερες σειρές!

Πολλές βάσεις υποστηρίζουν 30x30 cm.
Οι υπότιτλοι εμφανίζονται με αχνό background, Μορφές αρχείου με δυνατ. αναπαραγωγής...http://pdf.crse.com/manuals/14HE438111/GR/codeclist.html#10
Το Sony One Flick remote ή Touchpad Remote Control RMF-ED004 συνδέεται κανονικά.

Εμένα έχει αρχίσει και τρώει πολλά κολλήματα.
Και όχι μόνο στα APPS αλλά στην αλλαγή deigea καναλιών.

Δεν είμαι σίγουρος αν έγινε μετά που έβαλα το δορυφορικό πιάτο και φόρτωσε τα 800 ελεύθερα σαβουρο-κανάλια.

Επίσης όταν είμαι στο ραδιόφωνο, χρειάζεται να πατήσω 2 φορές το P+ ή P- για να αλλάξει σταθμό.

Μπορείτε να μου πείτε πώς συμπεριφέρεται η δικιά σας.
Έχω την 50" 805

Δηλαδή πιστεύεις πως είναι πρόβλημα οι αχνοί υπότιτλοι? Σε δυσκολεύουν όταν βλέπεις ταινίες?

Δηλαδή πιστεύεις πως είναι πρόβλημα οι αχνοί υπότιτλοι? Σε δυσκολεύουν όταν βλέπεις ταινίες?

Όχι δεν είναι πρόβλημα.Σε φωτεινά καρέ φαίνονται καλύτερα.

Καλημέρα σε όλους. Τεσσερεις συντομες ερωτήσεις (αφου διαβασα και τις 154 σελίδες...)
1) Από οτι διάβασα στο menu του discover δεν μπορούμε να προσθεσουμε πηγη hdmi ή κάποια άλλο app (περα από youtube 500x και football videos)
2) Στα thumbnails των καναλιων του discover σας δειχνει εικόνα για τα καναλια, ή τα συννεφακια;
3)Εχει πάρει κανείς το touch χειριστηριο της sony, ή χρησιμοποιείτε το app στο κινητό/tablet;
4) Γενικότερο ερώτημα , καλυτερη εικονα με Digea ή Nova;
Ευχαριστωωω

Καλησπερα, έχω την 55w815b και προσπαθώ να τη σύνδεση με screen mirroring με το tablet samsung 10.1 2014 edition. Δυστυχώς κατά τη προσπάθεια μου εμφανίζει το tablet πρόβλημα υλικου!

Re: Sony KDL W8xxC series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την εχω και εγω.

Αντιστοιχα και μενα δεν συνδεεται στο screen mirroring για καποιο λογο.. οταν το ενεργοποιώ μοιαζει να πέφτει το wifi της sony δεν το βλεπω δηλ στο κινητό.

Γενικά η κοινή χρήση φωτογραφιών κλπ δουλεύει κανονικά.