Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οταν ξεκινάει το 3d σου κάνει αυτόματη ανίχνευση περιεχομένου 3d ??????? γιατί εμένα παρόλο ότι έχω ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις το ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 3D στο ναι δεν κάνει τίποτα .

Όχι δεν κάνει. Υποθέτω ότι αυτή η ρύθμιση είναι για Blu-ray disks. Τα γυαλιά εντούτοις ανοιγοκλεινουν με το που εντοπίσουν 3d εικόνα.

Βάσει των προηγούμενων που είχα αναφέρει για αναπαραγωγή 3d στο δικό της media player και τα σκαλώματα που κάνει στην συγκεκριμένη ταινία Despicable Me 2 δεν είδα τόσο έντονα τα σκαλώματα η την διαφορά στο crosstalk με motionflow στο οχι, απλά αλλάζει λίγο η ομαλή κίνηση με καλύτερη στην επιλογή motionflow στο οχι αλλά με περισσότερο flicker στα γυαλιά. Πάντως με εξωτερικό media player το 3d είναι πολύ καλύτερο σε κίνηση σε όποια επιλογή.

Εγω τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιω το ps3 για αναπαραγωγη ταινιων, αν το εχεις jb βαζεις το showtime και καθαρισες.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει , κάτσε να δούμε τι θα βγάλουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές.
Προς το παρόν η samsung κυκλοφόρησε την καινούργια 6400 και σε 50 ίντσες UE-50H6400 κάπου στα 1250 ευρώ

Οσο για την LG ούτε θέλω πιά να ξαναμάθω.................:rip::rip::rip:

Last edited by a moderator:
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει , κάτσε να δούμε τι θα βγάλουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές.

Καλα,μαντης δεν ειμαι αλλα τετοια 50αρα στα 1000 ευρω δυσκολα το βλεπω.

Στο τέλος του 2014 που θα κάνουμε απολογισμό θα φανεί , αυτή τη στιγμή πάντως όντως ισχύει ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός για την 50άρα , δεν ισχύει όμως για τις 42" στα 740 και μένει να δούμε και για την 55άρα (αν είναι στα 1399 όπως στην Γερμανία).

Μπράβο στη Sony που έβγαλε τη flagship TV της για το 2014 σε τέτοια τιμή και χαρακτηριστικά
Και μη μου πείτε για την W9/2014.Χαμηλότερη και σε τιμή και σε εικόνα από την W8xxB
Καλά θα κάνει η Sony να διατηρήσει τη W9 του 2013 στις επάλξεις
Περιμένουμε μόνο τη σειρά 6 της Samsung για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τη mid-range κατηγορία

Μπράβο στη Sony που έβγαλε τη flagship TV της για το 2014 σε τέτοια τιμή και χαρακτηριστικά
Και μη μου πείτε για την W9/2014.Χαμηλότερη και σε τιμή και σε εικόνα από την W8xxB
Καλά θα κάνει η Sony να διατηρήσει τη W9 του 2013 στις επάλξεις
Περιμένουμε μόνο τη σειρά 6 της Samsung για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τη mid-range κατηγορία

πιστευω οτι θα βγαλει κατι πιο ισχυρο!!!!!

εμ φυσικα..λες να μας λυπηθουνε???

Όχι. Το είπα έχοντας υπόψιν το vfm.

Μετά από δοκιμές της συγκεκριμενης τηλεόρασης θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο μείον της είναι η ταχύτητα με την οποία κινηται μέσα στα μενού. Υπάρχουν στιγμές που λαγκαρει. Σε σχέση με τα υπερ της βέβαια αυτό είναι ψεγμα αλλά είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί καθότι υπάρχουν στιγμές που με ενόχλησε.

Last edited by a moderator:
Μετά από δοκιμές της συγκεκριμενης τηλεόρασης θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο μείον της είναι η ταχύτητα με την οποία κινηται μέσα στα μενού. Υπάρχουν στιγμές που λαγκαρει. Σε σχέση με τα υπερ της βέβαια αυτό είναι ψεγμα αλλά είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί καθότι υπάρχουν στιγμές που με ενόχλησε.

τσεκαρες ομοιομορφια clouding banding??

τσεκαρες ομοιομορφια clouding banding??

Τα πάντα. Αρκετές δοκιμές σε μαύρο φόντο. Διάφορες ταινίες με σκοτεινό περιεχόμενο. Ποδόσφαιρο σε full Hd. Δεν έχω χρόνο να γράψω ένα Quick review. Το μόνο που διαπίστωσα είναι ένα ελαφρύ dse το οποίο φαίνεται πολύ δύσκολα και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν το πιστεύω ότι αυτή η τηλεόραση είναι edge led. Τα διάφορα reviews του εξωτερικού μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται.

Προσωπικά το μόνο μείον που βρίσκω σε αυτή την τηλεόραση είναι το 3d και συγκεκριμένα το crosstalk που παρουσιάζει στο υπόβαθρο της σκηνής.....