Ξερουμε τι αφορα και αν καλυτερευει καποια λειτουργια της ;
Δεν έχω ιδέα δεν το έψαξα καθόλου πάντως το έκανα εχτές.
Ξερουμε τι αφορα και αν καλυτερευει καποια λειτουργια της ;
Και επειδή είμαι καμένος απο sony... Αν κάτι προκύψει θα αντικατασταθεί απο μια σειρά ... 6w 8?? αξίας 399 + μια w 33 ιντσών + μια μπάλα beats volley διότι θα έχει τελειώσει το Μουντιάλ και θα πλησιάζουν Ολυμπιακοί...Για τηλεόραση η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Ναι στο 3d υστερεί αλλά προσωπικά δεν βλέπω τέτοιες ταινίες. Στο 2d διαπρέπει σύμφωνα και με τα reviews. Όποιος θέλει κάτι καλύτερο πληρώνει και περισσότερα.
Και επειδή είμαι καμένος απο sony... Αν κάτι προκύψει θα αντικατασταθεί απο μια σειρά ... 6w 8?? αξίας 399 + μια w 33 ιντσών + μια μπάλα beats volley διότι θα έχει τελειώσει το Μουντιάλ και θα πλησιάζουν Ολυμπιακοί...
Αν σου χαλάσει θα καταλάβεις το sony service στο μεγαλείο του... Και αν δεν φτιαχτεί... Μπορεί και να πάρεις κάποια R... 48 για αντικατασταση. Τηλεόραση εννοώ όχι... BMV...Μεγάλε το πιάσαμε το νόημα, δε σου αρέσει η τηλεόραση.... Δεν είναι ανάγκη να μας ζαλίζεις σε κάθε thread που υπάρχει.
Φίλε σου το είπα και πιο πριν, έχεις απόλυτο δίκιο και σε επιβεβαιώνω για την κάκιστη αντιμετώπισή τους, το γνωρίζω και μάλιστα από δύο φίλους, μην τα ξαναλέω. Επίσης καταλαβαίνω το να τα έχεις πάρεις άσχημα με τη σονυ και ειδικά όταν σου αντικατέστησαν μετά από τόση ταλαιπωρία μια πολύ καλή τηλεόραση με μια που δεν ήταν η επιλογή σου και όχι ιδίου επιπέδου.Αν σου χαλάσει θα καταλάβεις το sony service στο μεγαλείο του... Και αν δεν φτιαχτεί... Μπορεί και να πάρεις κάποια R... 48 για αντικατασταση. Τηλεόραση εννοώ όχι... BMV...
Αν σου χαλάσει θα καταλάβεις το sony service στο μεγαλείο του... Και αν δεν φτιαχτεί... Μπορεί και να πάρεις κάποια R... 48 για αντικατασταση. Τηλεόραση εννοώ όχι... BMV...
ειναι τοσο πολυ κατωτερη απο την προηγουμενη σου??επαιξες με ρυθμισεις ωστε να σου ερθει στα μετρα σου???μηπως εχει καποιο θεμα η τηλεοραση σου??..κριμα παντως εκει που ησουν ευχαριστημενος με την 9 σειρα να σου δωσουν 8..επρεπε να σου δωσουν 9 σειρα παλι
Αν σου χαλάσει θα καταλάβεις το sony service στο μεγαλείο του... Και αν δεν φτιαχτεί... Μπορεί και να πάρεις κάποια R... 48 για αντικατασταση. Τηλεόραση εννοώ όχι... BMV...
Το προβλημα μου δεν ειναι τελικά το service. Ειναι η εταιρεία που ενώ η τηλεόραση ήταν μη επιςκευαςιμη, με υποχρέωσε να υπογράψω μια δηλωση ότι η συσκευή μου θα παει για ανακύκλωση και μόνο με αυτό και χωρίς έγγραφη δική τους παραδοχή ότι ήταν χαλασμένη μου την αντικατέστησαν όχι με την w905 η οποία ήταν και η φυσιολογική της αντικατάσταση αλλά με την w829 την οποία ποτέ δεν είχα δει ... Και δυστυχώς ήδη.... Πρόσεξε το: θα παει για ανακύκλωση.... Απο εμένα Και όχι : ειναι χαλασμένη... απο αυτούςΕίδαμε και τα service lg-samsung πως σφυρίζουν <κλέφτικα> στα προβλήματα που τα πασάρουν σαν φυσιολογικά και δεν δέχονται να κάνουν καμία αντικατασταση!Δόξα το Θεό υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που μπορείς να ρωτήσεις!Παράδειγμα τον Κλεάνθη πόσο <καμένος> είναι από την lg αλλά και δεκάδες άλλους.
Το προβλημα μου δεν ειναι τελικά το service. Ειναι η εταιρεία που ενώ η τηλεόραση ήταν μη επιςκευαςιμη, με υποχρέωσε να υπογράψω μια δηλωση ότι η συσκευή μου θα παει για ανακύκλωση και μόνο με αυτό και χωρίς έγγραφη δική τους παραδοχή ότι ήταν χαλασμένη μου την αντικατέστησαν όχι με την w905 η οποία ήταν και η φυσιολογική της αντικατάσταση αλλά με την w829 την οποία ποτέ δεν είχα δει ... Και δυστυχώς ήδη.... Πρόσεξε το: θα παει για ανακύκλωση.... Απο εμένα Και όχι : ειναι χαλασμένη... απο αυτούς
Είδαμε και τα service lg-samsung πως σφυρίζουν <κλέφτικα> στα προβλήματα που τα πασάρουν σαν φυσιολογικά και δεν δέχονται να κάνουν καμία αντικατασταση!Δόξα το Θεό υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που μπορείς να ρωτήσεις!Παράδειγμα τον Κλεάνθη πόσο <καμένος> είναι από την lg αλλά και δεκάδες άλλους.
Φίλε σε παρακολουθώ και καλοπροαίρετα έχω να σου πω ότι έχεις φάει κόλλημα. Αφού δεν υπάρχει πλέον w905 με τι έπρεπε να σου την αντικαταστήσουν δηλαδή ?????? σου δώσανε την 829 που θεωρητικά είναι καλύτερη απο την 805 που μπορούσαν να σου δώσουνε και αυτή . Τώρα για την διαδικασία που λες ότι ακολουθήθηκε αυτό εξαρτώταν και απο σένα το πως θα το χυριζόσουν. Βάσει δικαιωμάτων του πελάτη ανάλογα πότε είχες κάνει την αγορά είχες και άλλες επιλογές αλλά εννοείτε με δικαστικά μέσα και ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν θα σχολιάσω άν αυτή που πήρες είναι καλή ή όχι απλά θα σου πω ότι είναι τίμια πρόταση και ατυχίες μπορεί να συμβούν με οποιαδήποτε εταιρία, είναι λίγες οι φορές που ακούμε την ίδια εταιρία τέλεια αντιμετώπιση στην μια περίπτωση και απαράδεκτη σε κάποια άλλη ?????? είναι απλά μην σου κάτσει η στραβή. και κάτι τελευταίο, η τηλεόραση που λες ότι είχες είχε κάποτε αξία περίπου ίση με τη w905 που θεωρείτε και φυσιολογική αντικατάσταση της, αν έβγαινε στην παραγωγή σήμερα αναρωτιέσαι πόσο θα κόστιζε ????? αρα μην αντιπαραθέτεις κόστος της μιας με την άλλη όταν έχουν διαφορετικό χρόνο κατασκευής, δεν συνάδει σε ασφαλή συμπεράσματα..........Το προβλημα μου δεν ειναι τελικά το service. Ειναι η εταιρεία που ενώ η τηλεόραση ήταν μη επιςκευαςιμη, με υποχρέωσε να υπογράψω μια δηλωση ότι η συσκευή μου θα παει για ανακύκλωση και μόνο με αυτό και χωρίς έγγραφη δική τους παραδοχή ότι ήταν χαλασμένη μου την αντικατέστησαν όχι με την w905 η οποία ήταν και η φυσιολογική της αντικατάσταση αλλά με την w829 την οποία ποτέ δεν είχα δει ... Και δυστυχώς ήδη.... Πρόσεξε το: θα παει για ανακύκλωση.... Απο εμένα Και όχι : ειναι χαλασμένη... απο αυτούς
Δυστυχώς μπήκα στο τρυπάκι για περισσότερες ίντσες.... αξίζει η μετάβαση στην 55 805B από την εξαιρετική 46 HX750?
Τελικά η XH750 αποδίδει 200 ή 100 πραγματικά Hz?
To power brick τι εξυπηρετεί?... φοράει νέο επεξεργαστή από την σειρά του 13 και έχει και αυξημένη κατανάλωση?
Απ ότι διαβάζω ακόμα να διορθώσουν το lag στην ξεκίνημα που πρέπει να περιμένεις για να την λειτουργήσεις....ούτε με update δεν επιδιορθώθηκε ?... στην 750 πάντως δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά από τόσα update.
Η ΗΧ750 είναι 200hz απο το πανελ έναντι της 805-829 που είναι 100hz.
Αυτό με το lag στο ξεκίνημα που το διάβασες?Έχει διορθωθεί εδώ και μήνες ανοίγει άμεσα η tv και λειτουργεί κανονικά,ίσως χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα για να μπεις στο μενού.
Απο εκεί και πέρα σίγουρα οι 55" είναι πολύ καλύτερη επιλογή απο τις 46" εκτός και αν η απόσταση θέασης είναι μικρότερη των 2-2,2 μέτρων που εκεί πας για 50"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.