Η τηλεόραση πακεταρίστηκε και την πηγα στo κατάστημα της sony από όπου την αγόρασα, εντός επταημέρου. Αντικατάσταση ή επιστροφή δεν δέχτηκαν παρά τις πιέσεις μου παρα μόνο έλεγχο από το service και αντικατάσταση κατόπιν πιστοποίησης του προβλήματος από αυτούς. Εχθές επικοινώνησαν μαζί μου και με ενημέρωσαν ότι η βλάβη είναι (μαντέψτε!) εντός προδιαγραφών και ότι δεν χρήζει αντικατάστασης..
Σήμερα το πρωι πήγα από κει αποφασισμένος για μάχη και αφου ενημερώθηκα ότι πρέπει να πάρω την τηλεόραση πίσω, ενημερωθηκαν κ αυτοι ότι θελω γραπτως την παραδοχή της sony ότι υπάρχει βλάβη η οποία είναι εντός προδιαγραφών πράγμα που αρνηθηκαν. Κάποια στιγμη, αφού λύση δεν βρίσκαμε ήρθε ένας τεχνικός της sony και πηγαμε μαζί να ελέγξουμε την τηλεόραση μου. Σβήσαμε τα φωτα και ως εκ θαύματος η τηλεόραση δεν παρουσίαζε ίχνος clouding!
Του εξηγησα ότι δεν τα έβγαλα από το μυάλο μου, τους έδειξα φωτογραφίες και αφου το σκέφτηκα λιγο αποφάσισα τελικώς να παρω τα ρίσκα μου και να την παραλαβω. Τωρα καθομαι και την τσεκάρω στο σπίτι και επιμενει να μην παρουσιαζει κανένα θέμα. Τώρα τί κάνανε δεν ξέρω. Πάντως κάτι κάνανε αύτο είναι σιγουρο. Σε λιγο θα ανεβασω και φωτο.