Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι η SONY έχει βγάλει αυτό: http://www.sony.co.uk/hub/1237485339460 για streaming από PC ή MAC σε τηλεόραση BRAVIA με σύνδεση στο τοπικό δίκτυο. Το δοκίμασα και δουλεύει!

Όντως δουλεύει. Η 2.0 έκδοση παίζει και υπότιτλους.
Αλλά δε μου έπαιξε ελληνικούς.

To Serviio εχει καλυτερη υποςτηριξη υποτιτλων στις bravia 2013-2014 αποτι το plex (κατ'αλλα το plex ειναι καλυτερο). Για ελληνικους υποτιτλους δοκιμαστε το αρχειο σε κωδικοποιηση UTF8.

Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ αλλά μόλις πρόσφατα αποφάσισω να εγγραφώ, μιας και θέλω τα φώτα σας.

Σκοπεύω να πάρω μια Sony LCD και είχα αποφασίσει για την 50W829B. Το πρόβλημα είναι ότι κατοικώ στη Νορβηγία όπου οι επιλογές τηλεοράσεων είναι ιδιαίτερα περιορισμένες (εκτός και αν πρόκειται για Samsung). Το εν λόγω μοντέλο δεν υπάρχει εδώ και δεν θέλω και να εισάγω την τηλεόραση διότι η νορβηγική φορολογία... σκοτώνει. Είναι καλή εναλλακτική επιλογή η W815B? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το χαμηλό lag (PC, PS4, XBone etc) και φυσικά η προβολή ταινιών. Τι έχετε να μου προτείνετε από την εν λόγω σειρά της Sony ή και κάτι έξω από αυτή (budget 1000 ευρώ);

Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ αλλά μόλις πρόσφατα αποφάσισω να εγγραφώ, μιας και θέλω τα φώτα σας.

Σκοπεύω να πάρω μια Sony LCD και είχα αποφασίσει για την 50W829B. Το πρόβλημα είναι ότι κατοικώ στη Νορβηγία όπου οι επιλογές τηλεοράσεων είναι ιδιαίτερα περιορισμένες (εκτός και αν πρόκειται για Samsung). Το εν λόγω μοντέλο δεν υπάρχει εδώ και δεν θέλω και να εισάγω την τηλεόραση διότι η νορβηγική φορολογία... σκοτώνει. Είναι καλή εναλλακτική επιλογή η W815B? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το χαμηλό lag (PC, PS4, XBone etc) και φυσικά η προβολή ταινιών. Τι έχετε να μου προτείνετε από την εν λόγω σειρά της Sony ή και κάτι έξω από αυτή (budget 1000 ευρώ);

ειναι πολυ καλη επιλογη..σε τι τιμη την βρισκεις?

Η 805b,815b,828b,829b Είναι ακριβώς ίδιες τηλεοράσεις,δεν έχουν καμία διάφορα πέραν ότι η 815 έχει ασημί πλαίσιο.Οποία και αν βρεις αγόρασε την άφοβα.

ειναι πολυ καλη επιλογη..σε τι τιμη την βρισκεις?

Τη βρίσκω 1000 ευρώ, νομίζω ότι είναι καλά, ίσως λίγο τσιμπημένη λόγω φορολογίας εδώ στη Νορβηγία.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτή την τιμή; Ο λόγος που θέλω Sony είναι επειδή δεν υπάρχει lag στα videogames (και δεν μπορώ να εντοπίσω καλή plasma σε αυτή την τιμή εδώ).

Θέλω τα κανάλια να τα βάλω σε συγκεκριμένες θέσεις.Αν όμως πάω και πειράξω την θέση σε ένα κανάλι,όσα ακολουθούν πάνε μια θέση προς τα κάτω.Αυτό το έκανε και πριν στα αναλογικά και τώρα στα ψηφιακά.Υπάρχει τρόπος να τα βάζω όπως θέλω εγώ ?

Η 805b,815b,828b,829b Είναι ακριβώς ίδιες τηλεοράσεις,δεν έχουν καμία διάφορα πέραν ότι η 815 έχει ασημί πλαίσιο.Οποία και αν βρεις αγόρασε την άφοβα.
Εγώ ξέρω την 50w829 b. Αν ειναι ακριβώς ίδιες όλες μην αγοράζεις καμία! Ειναι η χειρότερη sony των τελευταίων χρόνων!!!

Η σειρά 8 έχει τον ίδιο τύπο πανελ. Αλλά ΔΕΝ είναι ίδιες τηλεοράσεις!
Υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, από το 3D κ το CMR μέχρι και τα watt των ηχείων!
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Αλίμονο σε όποιον περιμένει να ακουσει ήχο απο τα ΗΧΕΙΑ κάποιας w8xxb !!!

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Στα watt των ηχείων δεν υπάρχει διαφορά (bass reflex 2x8W,2ch, Full Range(30x80mm)...οδηγός αναφοράς KDL-W8xxB...http://pdf.crse.com/manuals/4489537151.pdf

Η Sony έχει Motionflow XR ,CMR η Samsung.
Η διαφορά αν υπάρχει θα είναι στο διαφορετικό αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού.Για το 3d δεν το γνωρίζω αν υπάρχει διαφορά.

Φιλικά

Οπότε παιδιά σε αυτή την τιμή η w815b είναι ασφαλής επιλογή, ιδιαίτερα αν μιλάμε για games και κινηματογράφο.

Προχώρησε άφοβα σε αγορά. Εκτός από το μέτριο 3d Η τηλεόραση για παιχνίδια,ταινίες και αθλητικά είναι κορυφή για τα χρήματα της.

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Εκτός απο τα πλασματικά hz που δεν παίζουν ρόλο πουθενά εκτός απο το αναβοσβημα του οπίσθιου φωτισμού οι τηλεοράσεις δεν έχουν καμία επιπλέον διαφορά όπως είπε και ο xavito.

Last edited:
Ευχαριστώ Link. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 3D, οπότε είμαι εντάξει.

Οπότε παιδιά σε αυτή την τιμή η w815b είναι ασφαλής επιλογή, ιδιαίτερα αν μιλάμε για games και κινηματογράφο.

Για games δεν ξέρω... Αλλα για κινηματογράφο τι ασφάλης επιλογή μπορεί να θεωρηθεί δεν μπορώ να καταλάβω!

Με τη λέξη "ασφαλής" εννοώ ότι στα χρήματά της είναι εντάξει ως τηλεόραση και δεν είναι υπερτιμημένη.

Εσύ τι εννοείς ακριβώς; Ότι για ποιότητα εικόνας (μιας και μιλάμε για κινηματογράφο) είναι μέτρια;