Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου δεν σε πιστεύω και ξέρεις γιατί ...Γιατί έγινα μάρτυρας ,κόντρας και σύγκρισης (ps3 και pionner LX 91 το 2010 )
Σημείωση ...Ο κάτοχος του lx91 είναι συνάδελφος μου και μελλος του forum .

Η κόντρα έγινε στις 120 ιντζες με τον beng 5000 ...Περιττό να σου πω ότι το pionner πουλήθηκε την επόμενη μέρα...Την θέση του εχει πάρει ένα oppo 93,που το εχει μέχρι σήμερα.[/QUOΜ

Δεν ξέρω για το LX 91... To LX 55 το αγόρασα τον Απρίλιο του 2012, λίγο μετα την ΗΧ920, και μετα απο αυτό το PS3 πήρε τη θέση που του άξιζε... Να παίζουμε ραλακια με τον μικρό... Ειναι πολυ πίσω και σε εικόνα και σε ήχο... Και δεν ειναι κακό... Απλώς η δουλειά του ειναι άλλη, και αυτήν την κανει καλά.

Φίλε μου δεν σε πιστεύω και ξέρεις γιατί ...Γιατί έγινα μάρτυρας ,κόντρας και σύγκρισης (ps3 και pionner LX 91 το 2010 )
Σημείωση ...Ο κάτοχος του lx91 είναι συνάδελφος μου και μελλος του forum .

Η κόντρα έγινε στις 120 ιντζες με τον beng 5000 ...Περιττό να σου πω ότι το pionner πουλήθηκε την επόμενη μέρα...Την θέση του εχει πάρει ένα oppo 93,που το εχει μέχρι σήμερα.[/QUOΜ

Δεν ξέρω για το LX 91... To LX 55 το αγόρασα τον Απρίλιο του 2012, λίγο μετα την ΗΧ920, και μετα απο αυτό το PS3 πήρε τη θέση που του άξιζε... Να παίζουμε ραλακια με τον μικρό... Ειναι πολυ πίσω και σε εικόνα και σε ήχο... Και δεν ειναι κακό... Απλώς η δουλειά του ειναι άλλη, και αυτήν την κανει καλά.
Οκ τώρα συμφωνούμε ...Μετά το 2012 ...Σίγουρα μετά από αυτήν την χρονολογία ...το ps3 εχει ξεπεραστεί...
Θα σου έλεγα λοιπόν ...Αν τυχόν και το βρεις,να δοκιμάσεις το 790 της sony ... Ένα θα σου πω ...παίζει μα παίζει φανταστικά ...Ειδικότερα με dvd .

Δεν θα πιστεύεις την εικόνα που βγάζει αυτό ...Με το πλαστικό σασί .....

Το LX 55 το πήρα μετα απο τεστ του ήχου. Το θεωρούσε εξαιρετικό για χρήση dvd. Πάντως πλαστικό σασί της Sony , για να το πετάξω σε 2 χρόνια και μια μέρα δεν θα έφερνα. Το dvd της pionner που είχα αγόρασε περίπου πριν 12 χρόνια παίζει ακόμα άψογα... Και ειναι μεταλλικό, με πολυ καλά ποδαράκια στυρηξης... Και δεν συντονίζει να σου σπάει τα νεύρα όποτε του καπνίσει...

Στο θέμα μας λοιπόν ...Αφού βγήκαμε για λίγο εκτός θέματος...Καιρός να ασχοληθούμε με την συγκεκριμένη tv...
Η τηλεόραση δεν εχει ρυθμιστεί ...Μιας και είναι λίγες η ώρες λειτουργίας ...Παίζει με τις εργοστασιακες ρυθμίσεις ...Και σίγουρα την αδικούν οι φωτογραφίες ...
PB220467.jpgPB220482.jpgPB220481.jpgPB220480.jpgPB220479.jpgPB220478.jpgPB220477.jpgPB220476.jpgPB220475.jpgPB220473.jpgPB220471.jpgPB220468.jpgPB220483.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να καταλάβει κάποιος απο μερικές στατικές φωτογραφίες, μιας ηλουστΡασιον ταινειας...

Το σίγουρο ειναι ότι η εικόνα και ο ηχος δεν ειναι μονο ενα τσιπάκι...
Αν ήταν έτσι θα ειχαν εξαφανιστεί όλοι οι κατασκευαστές και θα μιλούσαμε μονο για China 1, 2 η 3 model...
Απλά η Sony τη φετινή χρόνια πουλάει μονο με το όνομα που ξέρουμε, ενώ η ίδια το ξεχνάει...
Και μιλάμε για τηλεοραση, γιατί για τα υπόλοιπα τα τελευταία χρόνια ειναι απόυσα

Mega troll λέμε.

Καλά κάνει αφού βρίσκει ανταπόκριση.
Νομίζω ότι αυτός ο χώρος ειναι χώρος συζήτησης, απο ανθρώπους που αγαπάνε την εικόνα , τον ήχο την τέχνη...
Δεν αγοράζεις τηλεοραση αν δεν σου αρέσει ο κινηματογράφος...
Δεν αγοράζεις πικαπ αν δεν σου αρέσει η μουσική...
Και σίγουρα δεν εχουν όλοι την ίδια γνώμη...
Στην διαφωνία απαντάνε...
Δεν βάζουν σε μαυρη λίστα κάποια μελη...
Δεν κάνουν όλοι κύριε ελέησον στη Sony ... Και ειδικά στην w8χχb !!!

Εχω την 42w829 εδω και ενα τετραμηνο περιπου και θα ηθελα να μοιραστώ μαζι σας την χθεσινη μου εμπειρια.
Ετυχε να βρεθω σε σπιτι φιλου που ειχε την samsung 40 es6710, η οποια αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι προπερσυνο μοντελο. Οσο μιλαγαμε εγω παρακολουθουσα την ποιοτητα της εικονας σε σημα sd και σκεφτομουν ποση διαφορα μπορει να εχουν δυο τηλεορασεις οι οποιες ανηκουν στην ιδια κατηγορια και εχουν διαφορα 2-3 χρονων.
Συγκεκριμενα οταν ειδα την διαφημιση του Johny Walker, που εχει αρκετα σκοτεινα πλανα δεν πιστευα στα ματια μου τι εβλεπα. Ολα τα μαυρα φαινοντουσαν pixeliasmena, διαβαθμισεις του γκρι δεν υπηρχαν καν και τα χρώματα κορεσμενα χωρις καμια λεπτομερεια (ρυθμηση στο τυπικο και εργαστασιακη).
Το βραδυ που επεστρεψα σπιτι και ειδα το ιδιο σποτ στην sony θα ελεγα οτι η εντυπωση μου ηταν η ιδια με αυτην που ειχα πριν απο 7 χρονια οταν απο sd σημα πηγα σε HD.
Προσοχη για να μην παρεξηγηθω. Δεν συγκρινω μοντελο του 14 με μοντελο του 12(αν κανω λαθος διορθώστε με για την χρονολογια) και δεν λεω οτι η sony ειναι καλυτερη απο την samsung. Απλα κανω μια διαπιστωση, σε αντιθεση με οτι γραφουν για το οτι η ποιοτητα εικονας εχει παραμεινει στασιμη και το μονο που αλλαζει ειναι το design και οι βελτιωσεις στο smart κομματι μιας TV. Τωρα σχετικα με την 42w829 ειναι πραγματικα μια καλη αγορα για ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 3D εξαιρετικη επεξεργασια σε SD σημα, αξιοπρεπης σε HD και απο τις καλυτερες gaming TV που υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα. Δεν λεω οτι ειναι η καλυτερη TV που υπαρχει εκει έξω αλλα σιγουρα για τα λεφτα της ειναι μια πολυ καλη επιλογη ανάλογα με τις προτεραιοτητες που εχει ο καθενας.
Ευχαριστώ
Κώστας

Ερώτηση. Προσπαθώ να γράψω ένα κανάλι απο digea και συγχρόνως να βλέπω ένα άλλο κανάλι αλλά μάταια, ότι και να κάνω το μόνο που μπορείς να δεις απο κανάλια την στιγμή της εγγραφής είναι μόνο το εγγράψιμο. Υπάρχει λύση ή ΔΕΝ

Δεν υπαρχει απ τη στιγμη που δεν εχει διπλο δεκτη-εχω την 42w651 κ δε μπορεις να δεις την ωρα που γραφεις ουτε αλλο καναλι του ιδιου μπουκετου,λειτουργια που ειχε ο φτηνιαρικος κινεζοδεκτης που ειχα!

Η λύση είναι να πάρεις εικόνα από εξωτερική πηγή (μέσω HDMI ή SCART). Οπότε συνδέεις έναν εξωτερικό δέκτη DVB-T και μπορεί να γράφει ο δέκτης της tv και να βλέπεις από τον εξωτερικό δέκτη ή το ανάποδο.

Επίσης υπάρχει λειτουργία PaP με μεταβαλλόμενο κάδρο και PiP.

Η συγκεκριμένη τηλεόραση δοκιμάστηκε σήμερα με 3D υλικό...Avatar,Resident evill after life και οι πειρατές της καραϊβικής .

Πηγές το ps3 και το oppo 103 με καλωδιo hdmi ,προδιαγραφή 1.4

Δοκιμάστηκε ,ακόμη με παιχνίδια ...Αφού επιστράτευσα τον αδελφό μου ,που εχει μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Λοιπόν...Θεωρώ ότι είναι υπερβολικό το ότι δεν παίζει καλά το 3d ...Σε αυτό τον τομέα θα έλεγα ,παίζει μεγάλο ρόλο και η πηγή μας ...Αφού εδώ το oppo ,έδειξε τις δυνατότητες του ...Βάθος,λεπτομέρεια και ρυθμίσεις ,ώστε να φέρεις την εικόνα στα γούστα σου ,βέβαια στις εργοστασιακες ρυθμίσεις τις sony βρήκα στην επιλογή σκηνικού την κίνηση πιο κατάλληλη για 3d,την ευκρίνεια δεν με άφησε να την ρυθμίσω ,το έκανα όμως με το oppo.
Σίγουρα η tv θα ρυθμιστεί σχολαστικά μετά τις 150 ώρες ,αλλά βρήκα τις εργοστασιακες ρυθμίσεις πολύ καλές .
Σίγουρα δεν εχει την φυσικότητα που έχω δει σε 3d στον optoma 33 ,αλλά το βάθος είναι στα ίδια επίπεδα ...Στο πανί απλά ζωγραφίζει ....

Στα παιχνίδια ...θα μεταφέρω αυτό που μου είπε ο αδελφός μου ...Φανταστική ...Αυτό που διαπίστωσα εγώ ήταν η λεπτομέρεια και η κίνηση που έβγαζε το πάνελ αλλά και ο επεξεργαστής...X-Reality.

Σίγουρα η συγκεκριμένη τηλεόραση αξίζει τα λεφτά της ...Μιας και κάθισα και είδα και ποδοσφαιρικό αγώνα .

Το ότι δεν παίζει καλά 3d δεν ειναι υπερβολικό , ειναι η πραγματικότητα.
Δεν ξέρω τι μπορεί να λενε οι μετρήσεις, στην πράξη δεν βλέπεται !
Γενικώς στα μαγειρέματα των μετρήσεων πολα παράξενα βλέπουμε συνέχεια.

Ειμαι ετοιμος για την αγορα της ...αλλα στα 2,70 εως 3,5 μετρα ? ελεγα για 55 η 50 ?
Κοιτάς μόνο για 55αρα και άνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ότι δεν παίζει καλά 3d δεν ειναι υπερβολικό , ειναι η πραγματικότητα.
Δεν ξέρω τι μπορεί να λενε οι μετρήσεις, στην πράξη δεν βλέπεται !
Γενικώς στα μαγειρέματα των μετρήσεων πολα παράξενα βλέπουμε συνέχεια.
Ο άνθρωπος σου λέει τι είδε με τα μάτια του και του άφησε θετικές εντυπώσεις, εσύ του λες τι γράφουνε οι άλλοι και τι ψέματα ή αλήθειες λένε; Τι τον νοιάζει, τα μάτια του πιστεύει και καλά κάνει.

Κοιτάς μόνο για 55αρα και άνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο άνθρωπος σου λέει τι είδε με τα μάτια του και του άφησε θετικές εντυπώσεις, εσύ του λες τι γράφουνε οι άλλοι και τι ψέματα ή αλήθειες λένε; Τι τον νοιάζει, τα μάτια του πιστεύει και καλά κάνει.
Και εγώ τα δικά μου!

Και εγώ τα δικά μου!
Ωραία λοιπόν, εκείνος μιλάει για τα δικά του, εσύ μείνε στα δικά σου και πάψε κάποια στιγμή ( εντός αυτού του αιώνα ) να είσαι τόσο παραπλανητικός , έχασες πια το όποιο δίκιο είχες, καταντάει γραφικό το θέμα σου....

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά που βοηθάτε τόσο καιρό τον κόσμο με τις απαντήσεις που δίνετε!
Εκατσα σήμερα και διάβασα και τις 84 σελίδες του thread γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τη
συγκεκριμένη τηλεόραση.Από ότι κατάλαβα από τα σχόλια είναι η πιο vfm του 14 μέχρι τα 850.
Για gaming και ταινιές hd(τηλεόραση δεν βλέπω) πιστεύετε είναι ότι πρέπει η υπάρχει κάτι καλύτερο?

εχω την 829 με ps3...εχει το χαμηλοτερο input lag
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά που βοηθάτε τόσο καιρό τον κόσμο με τις απαντήσεις που δίνετε!
Εκατσα σήμερα και διάβασα και τις 84 σελίδες του thread γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τη
συγκεκριμένη τηλεόραση.Από ότι κατάλαβα από τα σχόλια είναι η πιο vfm του 14 μέχρι τα 850.
Για gaming και ταινιές hd(τηλεόραση δεν βλέπω) πιστεύετε είναι ότι πρέπει η υπάρχει κάτι καλύτερο?

Όποια και να επιλέξεις από τη σειρά 8... θα έχεις κατά 99,99999% ίδια εικόνα και αν δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 3D πήγαινε σε σειρά 705/6 που θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα σε εικόνα αλλά με λιγότερα χρήματα. Προσωπικά πάντως αν και δεν έχει και το καλύτερο 3D η σειρά 8... θα επέλεγα αυτή διότι είναι μικρή η διαφορά τιμής ( εκτός εξαιρέσεων με προσφορές ) οπότε γιατί να μην έχεις και αυτό αν το χρειαστείς;