Stelioskrete
AVClub Enthusiast
- 4 March 2010
- 841
Εσυ φιλε με το PS3 στις πόσες ίντσες την έχεις και σε τι αποσταση εισαι ?
Thnx
Καλημέρα σας. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω τηλεόραση στις 55 ίντσες και είμαι ανάμεσα σε αυτές: Samsung Η7000 και της Sony 815b που έχουν σε προσφορά. Απ'ότι έχω καταλάβει οι Sony στο μόνο που υπερτερούν είναι στα SD, κάτι όμως το οποίο
με ενδιαφέρει πολύ καθώς κ εγώ αλλά κ η κοπελιά βλέπουμε αρκετή τηλεόραση.
Είμαι κάτοχος μίας samsung 40 6030 κ πραγματικά απογοητεύομαι στα SD τόσο της nova αλλά κ της digea. Κάποια μαύρα τα δείχνει πράσινα και πολύ πιξελιασμένα!!
Αυτό που ρωτάω επειδή θα πάω να τις ελέγξω είναι τί είδους βιντεάκια θα πρέπει να κρατάω μαζί μου. Θα κρατάω ένα mkv 1080, ένα mkv 720, και τί άλλο; Τι ανάλυση είναι παραπλήσια των 576i που εκπέμπουν τα digea για να να έχω μαζί μου;
Ευχαριστώ.
Δλδ στα 2.30 μ για ps4 προτείνετε 55αρα?
Με τη συγκεκριμένη, αν είναι οκ δε θα έχεις πρόβλημα. Την έχω ( τη 55αρα ) στα 2,75μ και ειδικά σε HD υλικό μου μοιάζει μικρή, θα ήταν μια χαρά σε 65αρα για αυτή την απόσταση.LEO μου φανηκε τεραστια ρε συ η 55!!! Θα την εχω στο δωματιο μου με αποσταση περιπου στα 2-2.2 μετρα!!!
Χαιρετω την ωραια παρεα σας, την προηγουμενη βδομαδα αγορασα και εγω την 55w829 απο τον κοτσοβολο ροδου, την πηρα 1340 μαζι με την 5ετη εγγυηση του μαγαζιου. Η χαρα μου κρατησε λιγο γιατι μολις την ανοιξα παρατηρησα οτι οταν εχει μαυρο φοντο χωρις να παιζει κατι (πχ την εβαλα σε μια θυρα που δεν ειχα συνδεσει τιποτα ), στη μεση της οθονης ειχε ενα τεραστιο ασπρο συννεφο το οποιο φαινοταν μονο σε απολυτο σκοταδι στο σπιτι και οταν αλλαζα καναλια απο nova το διαστημα της αλλαγης απο το ενα καναλι στο αλλο στο μαυρο φοντο φαινοταν αυτο το συννεφο , οπως και οταν τελειωνε μια ταινια και επεφταν οι τιτλοι τελους. Την πηγα αμεσως στο μαγαζι ,την ειδαν και αναγνωρισαν αμεσως το προβλημα και την εδωσαν επιστροφη doa την Δευτερα . Σήμερα παρελαβα την καινουργια και δυστυχως εχει επισης ενα μεγαλο ασπρο συννεφο οπως και η προηγούμενη. Αυτή είναι γκαντεμια!!!!!!!!!! Μου έχει χαλασει όλη η διάθεση δεν έχω κουράγιο ούτε να την επιστρέψω . Απλως το αναφέρω για να σας ενημερωσω, ελπιζω η τριτη να ειναι σωστη γιατι αρχισα να απογοητεύομαι . Θα σας ενημερωσω , α ρε Sony ..........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.