Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

λοιπον εναι μαλλον θεμα explorer. στον μοζιλλα οταν κανω link sto MP4 1080 no sound με πεταει στον viewer.

οταν το κανω στο windows explorer με ρωταει αν θελω να δω ή να σωσω το αρχειο.

Τα εσωσα λοιπόν και εβαλα extention .mp4

Ston υπολογιστη μου παιζουν κανονικα.

οταν τα βλεπω στην τηλεοραση (την παλια ακομα) μου σταματανε στη μεση . Αιτιολογια : Μη έγκυρο αρχείο

Γνωριζει κανεις γιατι?

Κάτσε ρε φίλε.Τι τεστάκια μας λες;Αν εννοείς για banding και clouding,αυτά θα τα κατεβάσεις και θα τα τρέξεις στην τηλεόραση όταν την πάρεις!Για 5ετη εγγύηση,πάρ' την(αν δεν την έχεις κλείσει ακόμη)από sony center τσάμπα.http://www.e-sakelaris.gr/tileorase...ση,tileoraseis/kdl-55w805bb-sony-bravia-smart

ευχαριστω για το λινκ αλλα απο κωτσοβολο τσιμπας και δωροεπιταγη 150Ε και μπορω να πετυχω και καλυτερη τιμη.

τα τεστακια αυτα λεω. τα κατεβασα , τα εσωσα σε στικακι και παω να τα παιξω στην τηλεοραση που εχω τωρα (LG 42LV5500)ετσι για να δω αν δουλευουν αλλα σταματουν στη μεση και λενε οτι δεν ειναι εγκυρο το αρχειο. Στον υπολογιστη παιζουν κανονικα

Ας χαρούμε τις τηλεοράσεις μας κι ας αφήσουμε τα τεστ.
Εγώ τελικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Ολοκάθαρος πάνελ πολύ πολύ σπάνια μπορεί να πετύχει κάποιος.

και πανω που είμαι στο ενα κλικ απο την παραγγελια της 55 μαλλον θα κανω πισω.

Ο Λογος? εχω ενα μωρο ρε παιδια 10 μηνων που παει και κολλαει μπροστα στο πανελ! εδω με την 42 και της την κλεινουμε αλλα και παλι μας ξεφευγει. Δεν μπορω να ρισκαρω να παθουν τα ματια της σε ενα τοσο μεγαλο πανελ. Το πιθανοτερο ειναι οτι ουτε απο μακρια ισως να μην κανει ενα μωρο να βλεπει τοσο μεγαλο πανελ.

Αρα μαλλον το αφηνουμε για αργοτερα... Θυσιες...

Ερωτηση: υπαρχει δυνατοτητα να μπορεις να μικρυνεις το καδρο ? πχ να βλεπεις σαν απο 42αρα αν θες? (και να το μεγαλωνουμε όταν το μωρο δεν ειναι εκει?

και πανω που είμαι στο ενα κλικ απο την παραγγελια της 55 μαλλον θα κανω πισω.

Ο Λογος? εχω ενα μωρο ρε παιδια 10 μηνων που παει και κολλαει μπροστα στο πανελ! εδω με την 42 και της την κλεινουμε αλλα και παλι μας ξεφευγει. Δεν μπορω να ρισκαρω να παθουν τα ματια της σε ενα τοσο μεγαλο πανελ. Το πιθανοτερο ειναι οτι ουτε απο μακρια ισως να μην κανει ενα μωρο να βλεπει τοσο μεγαλο πανελ.

Αρα μαλλον το αφηνουμε για αργοτερα... Θυσιες...

Ερωτηση: υπαρχει δυνατοτητα να μπορεις να μικρυνεις το καδρο ? πχ να βλεπεις σαν απο 42αρα αν θες? (και να το μεγαλωνουμε όταν το μωρο δεν ειναι εκει?
Αν μου επιτρέπεις , θα σου πω τα εξής :
- Πρώτον δε χρειάζεται να αφήνεις το 10μηνών παιδί να βλέπει τηλεόραση. Κλείνεται όταν είναι εκεί, εμείς αυτό κάναμε και στα δυο παιδιά μας. Αυτή είναι η << θυσία >> να μη βλέπεις και εσύ τηλεόραση, για χάρη της ψυχικής υγείας του παιδιού και όχι των ματιών του. Βλέπε όταν κοιμάται.
- Τι διαφορά έχει αν << κολλήσει >> το προσωπάκι του πάνω σε πάνελ 42 ιντσών και τι σε πάνελ 55 ιντσών, καμία αφού είναι κολλημένο πάνω όπως λες , άντε και στο μισό μέτρο να είναι....
Όσο για τη ζημιά στα ματάκια του, σου απάντησα. Προσπαθήστε για καλό του παιδιού σε αυτή την ηλικία αλλά και για αργότερα να μη βλέπει τηλεόραση παρά απειροελάχιστα και μεγαλώνοντας να αυξάνει ελάχιστα και σταδιακά και πάντα ελεγχόμενα. Τώρα όμως δε χρειάζεται να βλέπει και όταν είναι στο δωμάτιο ας είναι κλειστή, αυτό είναι το καλύτερο και η << θυσία σου >>.
Πολύ φιλικά Λεωνίδας.

φυσικα σου επιτρεπω και ειναι απολυτα σωστο αυτο που λες. στην πραξη δυσκολο αλλα σωστο

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ασχοληθει με την συνδεση της τηλεορασης με τον υπολογιστη εαν ξερει να μου πει τις διαφορες στις μορφες πιξελ? Γιατι μπορω να επιλεξω αναμεσα σε 4:4:4, 4:4:2, Περιορισμενο RGB και πληρες RGB. Ποιες ακριβως οι διαφορες?

Είναι τα διάφορα color samplings/color spaces που υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου. Για να μην μπούμε πολύ στα τεχνικά εσύ διαλέγεις full rgb για να έχεις σωστά χρώματα σε gaming.

Είναι τα διάφορα color samplings/color spaces που υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σου. Για να μην μπούμε πολύ στα τεχνικά εσύ διαλέγεις full rgb για να έχεις σωστά χρώματα σε gaming.
Δεν παιζω απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση, μονο για ταινιες τον εχω συνδεμενο οποτε δεν ξερω ποια επιλογη χρειαζομαι.

Ε τότε δοκίμασε ανάμεσα σε περιορισμένο rgb ή 4:2:2, βάλε μια ταινία και δες πια επιλογή έχει καλύτερο μαύρο. Αν είναι το ιδιο, αστο περιορισμένο rgb. 4:4:4 μην το δοκιμάσεις γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα καταλάβεις ουσιαστική διαφορα σε συμπιεσμένες ταινίες.

Κατοχος και εγω μιας SONY 55 W829b

δυστυχως ακόμα δεν μπορω να τη στησω στο σαλονι μεχρι να φυγει η παλια και την εβαλα σε ενα δωματιο χωρις κεραια.

επαιξα κατι ταινιες σε φλασάκι. Θα παλέψω σημερα με τις ρυθμίσεις που μου εδωσε ο Xavito .

Σαν design Κουκλα ειναι. Το τηλεχειριστήριο δειχνει πολύ χειρότερο από αυτο της LG προ τριετιας. Γενικα εχει αλλη φιλοσοφία στα μενου και με δυσκολευει λιγο.

To κουτι στην ετικέτα εγραφε 12/2014

Μου ζητησε να κανω update το οποιο και εκανα

Εκανα το τεστ για clouding και απο οτι φαίνεται είμαι απο τους τυχερούς. εγω δεν βλέπω καθόλου ανομοιομορφία. Υπο γωνία βεβαια γκριζάρει αλλα ομοιόορφα παντου. Δεν νομιζω οτι είναι πρόβλημα

Δεν θα κανω αλλα τεστ. Γιατί ακόμα και με 2-3 πιξελ καμμένα , δε ρισκάρω να παρω πανελ με clouding

Θα επανελθω με εντυπώσεις για την εικόνα αφού την σετάρω και τη μαθω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης να πώ οτι τελικα πηρα την 829 αντι της 805 παρόλο που ειναι ίδιες απλα και μόνο για ψυχολογικούς λογους.

Αυτη ειναι μια φωτογραφια απο την δικια μου 50W829. Θεωρω οτι ειμαι πολυ τυχερος που εχω ενα τοσο καθαρο κομματι απο θεμα bleeding/clouding, ειχα μιλησει και με τον Leonid και μου ειπε τα ιδια :P Ειναι που θα πετυχεις.

Και η δική μου ειναι πεντακάθαρη. Νομιζω οτι η σειρά 805Β/815Β/829Β τα πηγαίνει πολύ καλά στο θέμα ομοιομορφίας panel

Lightbleed έχουν λιγάκι, αναγκαστικά κιόλας αλλά όταν βλέπεις την τηλεόραση στην ευθεία δεν βλέπεις τίποτα

έχω την 50w805b. έχω ένα πρόβλημα με τα 3D όταν βάζω να παίξει από τον player της με USB.
Όταν είναι ενεργό το motionflow κάνει κάτι μκροκολληματάκια τα οποία είναι ενοχλητικά. Επίσης αν το απενεργοποιήσω και η ταινία είναι SBS δεν πέφτει σωστά η μία εικόνα πάνω στην άλλη. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχα προβλήματα;

Επίσης έχω και τον Bluray player της Sony από το οποίο όταν βάζω να παίξει ταινία 3d SBS .mkv & .srt ενώ η εικόνα πέφτει κανονικά δεν πέφτουν οι υπότιτλοι με αποτέλεσμα να βλέπω τους μισούς υπότιτλους.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Re: Sony KDL W905A : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά να κάνω και γω μια ερώτηση μιας και απο χθες εχω στην κατοχή μου την 50w805 B μετά το ξεφόρτωμα της lg 47la660. Από usb εχω θέμα με την σωστή αναπαραγωγή σε 3d στο media player της τηλεόρασης και ειδικότερα μου κάνει τα εξης. Οταν ενεργοποιώ το motionflow εχω πολύ καλή εικόνα σε 3d αλλά η κίνηση είναι με σκαλώματα χωρίς ομαλή ροή, όταν απενεργοποιώ το motionflow εχω πολύ ομαλή κίνηση αλλά η εικόνα του 3d είναι απογοήτευση.
Επικοινώνησα με sony και μου είπαν ότι το 3d θέλει HDMI HIGH SPEED και ότι με usb είναι λογικό να μου το κάνει, κάτι άλλο που θα ήθελα να αναφέρω είναι και το δείγμα που ήταν στημένο έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, άρα αποκλείεται να έχει πρόβλημα. Εσάς με το δικό της media player εχει θέμα στην λειτουργία 3d ????????

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρω από πάνω.
Έχει βρεθεί λύση γι' αυτό;

Επανερχομαι.

Τελικά το έχει το bleeding της.

Το προσεξα χθες οταν εβαλα ταινία blue ray. Αλλα to παρατηρεις μόνο στην αρχη αρχη και στο μεσοδιαστημα οταν αλλαζεις καναλι. Απογοητεύτηκα λίγο αλλα οσο εβλεπα ταινία ή τηλεόραση ΔΕΝ φαινόταν τιποτα. ούτε κάν στο μαυρο πλαίσιο της ταινίας. Οπότε με βλέπω να μην μπαίνω στον κόπο για αλλαγες.

Εχοντας πλεον κανει τις ρυθμίσεις για ταινια και τηλεοπτικό εχω να πώ τα εξής

Το τηλεοπτικό πραγματικά δεν περιμενα να ειναι τόσο καλο! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Το blue ray εδειχνε κούκλα.
Θέλω να δω κατι ακόμα απο στικακι
Ειμαι πολυ ικανοποιημένος.
Σημερα αυριο θα συνδέσω και τα surround ηχεία

A! Υπαρχει τροπος να μην φαίνονται χύμα τα αρχεία του σκληρου δισκου μου? θα προτιμούσα να βλέπω folders

A! Υπαρχει τροπος να μην φαίνονται χύμα τα αρχεία του σκληρου δισκου μου? θα προτιμούσα να βλέπω folders

Αν πας Video-περισσότερα και πατήσεις το Options σου έχει επιλογή να βλέπεις φακέλους

Απο οτι ειδα θα πρέπει να αγοράσω βιδες για να κρεμάσω την τβ με VESA stand που ηδη εχω. H συσκευασία είχε μονο 4 βιδες που κάνουν για να μπεί η βάση κανονικά. Δεν ταιριάζουν όμως στους ορθοστάτες που δίνει στη συσκευασια. :( τι βίδες πρεπει να παρω και που θα τις βρω?
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εχουν βάλει εξτρα βίδες.