Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο οτι ειδα θα πρέπει να αγοράσω βιδες για να κρεμάσω την τβ με VESA stand που ηδη εχω. H συσκευασία είχε μονο 4 βιδες που κάνουν για να μπεί η βάση κανονικά. Δεν ταιριάζουν όμως στους ορθοστάτες που δίνει στη συσκευασια. :( τι βίδες πρεπει να παρω και που θα τις βρω?
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εχουν βάλει εξτρα βίδες.
Εγω χρησιμοποιησα 8mm βιδα σε 10αρακι ουπα. Ειμαι θεσσαλονικη και τις πηρα απο το Leroy Merlin. Σε οποιοδηποτε σιδεραδικο να πας οπου και να εισαι θα βρεις. Και ο πατερας μου που το διαπιστωσε οτι δεν εχει βιδες μου ειπε εδωσες τοσα λεφτα και δεν εχει 4 βιδες μεσα :/

Απο οτι ειδα θα πρέπει να αγοράσω βιδες για να κρεμάσω την τβ με VESA stand που ηδη εχω. H συσκευασία είχε μονο 4 βιδες που κάνουν για να μπεί η βάση κανονικά. Δεν ταιριάζουν όμως στους ορθοστάτες που δίνει στη συσκευασια. :( τι βίδες πρεπει να παρω και που θα τις βρω?
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εχουν βάλει εξτρα βίδες.

Είναι πολλά τα σημεία που φαίνεται η παρανοϊκά υπερβολική προσπάθεια να γίνει μείωση κόστους, αλλά αυτό δεν είναι από αυτά.
Ποτέ οι κατασκευαστές δεν δίνανε βίδες για επιτοίχια τοποθέτηση. Η βάση είχε τις βίδες. Άρα και βίδες έχεις, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είχες φυλάξει, αφού βάση έχεις.

Δεν δινανε βιδες για επιτοιχια τοποθετηση γιατι δεν γινοταν να βαλεις την τηλεοραση στον τοιχο χωρις εξτρα βαση. Τωρα που εχεις βαλει την βαση να γινεται και επιτοιχια δεν θα ητανε κοπος να βαζαν και τις βιδες μεσα για τους αποστατες :P Δεν το λεω με κακια απλα επρεπε να ξαναπαω στο μαγαζι για να παρω :P

λες αυτες που έχω να ειναι της βάσης μου? γιατι πουλησα την LG μου και ημουν ετοιμος να τις εδινα τις βιδες.

έχω την 50w805b. έχω ένα πρόβλημα με τα 3D όταν βάζω να παίξει από τον player της με USB.
Όταν είναι ενεργό το motionflow κάνει κάτι μκροκολληματάκια τα οποία είναι ενοχλητικά. Επίσης αν το απενεργοποιήσω και η ταινία είναι SBS δεν πέφτει σωστά η μία εικόνα πάνω στην άλλη. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχα προβλήματα;

Επίσης έχω και τον Bluray player της Sony από το οποίο όταν βάζω να παίξει ταινία 3d SBS .mkv & .srt ενώ η εικόνα πέφτει κανονικά δεν πέφτουν οι υπότιτλοι με αποτέλεσμα να βλέπω τους μισούς υπότιτλους.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Στο 3d, ο media player της sony tv κάνει σπασίματα, το είχα διαπιστώσει και εγώ αλλά δεν ασχολήθηκα για τη λειτουργώ με εξωτερικό media player wd. Όσο για τους υπότιτλους srt σε 3d, στη Sony (tv ή player), είτε δεν θα τους δείχνει καθόλου, είτε δεν θα καταλαβαίνει ότι παίζει 3d και θα τους κόβει. Γενικά οι srt υπότιτλοι δεν είναι για 3d και ζαλίζουν τις περισσότερες φορές (γιατί δεν έχουν βάθος), το σωστό είναι η δημιουργία 3d υπότιτλων pgs ή ass από το srt μέσω προγράμματος σε υπολογιστή. Αλλά για την αναπαραγωγή τους χρειάζεται εξωτερικο player που τους υποστηρίζει.

Στο 3d, ο media player της sony tv κάνει σπασίματα, το είχα διαπιστώσει και εγώ αλλά δεν ασχολήθηκα για τη λειτουργώ με εξωτερικό media player wd. Όσο για τους υπότιτλους srt σε 3d, στη Sony (tv ή player), είτε δεν θα τους δείχνει καθόλου, είτε δεν θα καταλαβαίνει ότι παίζει 3d και θα τους κόβει. Γενικά οι srt υπότιτλοι δεν είναι για 3d και ζαλίζουν τις περισσότερες φορές (γιατί δεν έχουν βάθος), το σωστό είναι η δημιουργία 3d υπότιτλων pgs ή ass από το srt μέσω προγράμματος σε υπολογιστή. Αλλά για την αναπαραγωγή τους χρειάζεται εξωτερικο player που τους υποστηρίζει.

Και πως φτιάχνουμε υπότιτλους απο srt για 3D;

Καλημερα παιδια. Ερωτηση βασικη! Εχω συστημα surround με ενισχυτη. Για να κανω συνδεση, η χρησιμοποίηση του optical out ειναι μονοδρομος???

Απάντηση: Re: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα παιδια. Ερωτηση βασικη! Εχω συστημα surround με ενισχυτη. Για να κανω συνδεση, η χρησιμοποίηση του optical out ειναι μονοδρομος???

Μονόδρομος είναι μόνο αν ο ενισχυτής σου δεν έχει hdmi,αλλιώς με hdmi έχεις ήχο που υποστηρίζει hd master audio & true hd,καθώς και εικόνα.

Re: Απάντηση: Re: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μισο. ο ενισχυτης μου εχει hdmi fysika. εχω ενωσει με hdmi απο το out του ενισχυτη σε ιν της tv για να παιρνει εικονα απο το PS3 το οποιο ειναι συνδεδεμενο στον ενισχυτη. αλλα για να παρει ηχο απο την τηλεοραση ο ενισχυτης εβαζα optical. μπορω απλα να βαλω αλλο ενα hdmi σε αλλο ιν της tv και να πηγαινει σε ιν του ενυσχυτη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επισης οι υποτιτλοι φαινονται ερωτηματικα . πως αλλαζουν τα codecs? Λαμπαδα θα σας αναψω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μισο. ο ενισχυτης μου εχει hdmi fysika. εχω ενωσει με hdmi απο το out του ενισχυτη σε ιν της tv για να παιρνει εικονα απο το PS3 το οποιο ειναι συνδεδεμενο στον ενισχυτη. αλλα για να παρει ηχο απο την τηλεοραση ο ενισχυτης εβαζα optical. μπορω απλα να βαλω αλλο ενα hdmi σε αλλο ιν της tv και να πηγαινει σε ιν του ενυσχυτη?

επισης οι υποτιτλοι φαινονται ερωτηματικα . πως αλλαζουν τα codecs? Λαμπαδα θα σας αναψω!

Αυτό είναι άλλο πράγμα.ARC=audio return channel λέγεται και πρέπει να το υποστηρίζει η τιβι,που λογικά το υποστηρίζει,δες στο μανιουαλ σε ποια είσοδο hdmi υποστηρίζει το ARC γιατί δεν το κάνουν όλες και σύνδεσε το εκεί.
Επίσης πρέπει το καλώδιο hdmi να είναι οπωσδήποτε 1.4.
Μπορεί να σου πει και κάποιος άλλος που το χρησιμοποιεί γιατί εγώ βλέπω μέσω νόβα και δεν με ενδιαφέρει το ARC.

Για τους υπότιτλους δοκίμασε να αλλάξεις την κωδικοποίηση.Με το notepad δοκίμασε να τους αποθηκεύσεις σε άλλη κωδικοποίηση ansi-utf 8-unicode.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι εχει arc. αυτο κανει ? τελεια! σωθηκα. Τωρα με τους υποτιτλους. τους κατεβαζω στον υπολογιστη απο το ιντερνετ . στην παλια μου τηλεοραση επαιζαν κανονικα. αυτα που λες να κανω πρεπει να το κανω καθε φορα που κατεβαζω εναν υποτιτλο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό είναι άλλο πράγμα.ARC=audio return channel λέγεται και πρέπει να το υποστηρίζει η τιβι,που λογικά το υποστηρίζει,δες στο μανιουαλ σε ποια είσοδο hdmi υποστηρίζει το ARC γιατί δεν το κάνουν όλες και σύνδεσε το εκεί.
Επίσης πρέπει το καλώδιο hdmi να είναι οπωσδήποτε 1.4.
Μπορεί να σου πει και κάποιος άλλος που το χρησιμοποιεί γιατί εγώ βλέπω μέσω νόβα και δεν με ενδιαφέρει το ARC.

δυστυχως δεν εγινε κατι. Μηπως θα πρεπει να εχει και ο ενισχυτης ARC?
O ενισχυτης μου εχει 5 HDMI

1 in bd dvd
1 in sat
1 in game (eχω βαλει HDMI που παει στο PS3)
1 in VCR DVR
1 out (εχω βαλει HDMI που παει σε ΙΝ της TV)

κανενα δε γραφει ARC
TV in λεει μονο σε εισοδο optical

H Tv εχει 4 HDMI IN εκ των οποιων το ενα γραφει ARC
OUT εχει μονο οπτικαλ. νομιζω τελικα πως το οπτικο ειναι η μονη λυση.

ενταξει ολα οκ το εφτιαξα
ορισμενα πραγματα πρεπει να ανοιγεις κανα manual και να διαβαζεις

Έχω μία ερώτηση.πέρασα μία ταινία 3d σε έναν εξωτερικό δίσκο πού χρησιμοποιώ στην τηλεόραση.
Ενεργοποίησα το ένα γυαλί και πάτησα play.το θέμα είναι ότι η ταινία δεν παίζει.
κάποια ιδέα?

Παιδια η τιβι υποστηριζει dts
Οταν παιζω με το δικο του player γραφει dts πανω αλλα στον ενισχυτη δεν περνω dts ουτε απο οπτικη ουτε απο hdmi μαλλον κανει downmix στον ηχο σε στερεο
Υπαρχει καποια ρυθμισει που δεν ξερω
Εχω την 60W855
Ευχαριστω

Παιδιά υπάρχει κάποια λύση στο θέμα του screen mirroring.Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.Εχω note 3 neo.δοκιμασα το note 3 και συνδέεται κανονικά ενώ το δικό μου δεν το 'βλεπει'