fotisfot said:Καλησπερα και απο εμενα.Εμενα παντος με βοηθησαν πολυ τα παιδια εδω μεσα και γλυτωσα αρκετα λεφτα.ειμαι απο καστορια και βρηκα εδω 3350 την 40χσονυ και τη βρηκα αθηνα 2950.Επισης τον denon2807 απο 1149 μου τον βρηκαν 990.Ενταξει εσεις λετε να κανουμε οι ιδιοι την ερευνα αγορας αλλα για καποιον που ειναι εκτος αθηνας ειναι λιγακι δυσκολο.:fahne90:
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Στην επαρχια δεν εχει ουτε πολλα μαγαζια ουτε τις καλυτερες τιμες ασε που απο μοντελα δεν φερνουνε τιποτα. Μονο κατι σαβουρες εχουνε στις βυτρινες τους. Αμα θες να δεις κατι ξεχνα το κιολας. Ρωταμε τους αλλους για να μαθουμε αν εχει καλη εικονα.:grandpa:
Οποτε θεωρω εντυμο να αναφερονται οι τιμες και τα καταστηματα που τις εχουν. Στο κατω κατω της γραφης δεν ειναι μυστικο. Και στο κατω κατω της γραφης μαζευτικαμε εδω για να ανταλαξουμε αποψεις και να βοηθησει ο ενας τον αλλον και οχι για να λεει ο καθενας ξερεις εγω βρηκα καλυτερη τιμη. Αφου την βρηκες πες την και εμας. Γιατι δηλαδη εμεις να πληρωσουμε παραπανω. Και θα αναφερω και 1 παραδειγμα. Κοιταω εδω και μερες να βρω τιμη για την Sony KDL-40X2000. Tην βρηκα σε ενα καταστημα με μετρητοις 3500 ευρω. Και εδω τα παιδια μου την βρηκανε με 2900. Δηλαδη 600 ζεστα ευρω στην τσεπη μου. Που ειναι το κακο δηλαδη δεν καταλαβα? Και στην τελικη αν καποιος θελει να κανει διαφημιση εδω μεσα ας τον κανει ban ο adminstrator να τελειωνουμε.
Επισης με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσε να πει καποιος οτι με το να παρουσιαζεις ενα προιον και να γραφεις τα καλυτερα λογια γι'αυτο ειναι σαν να κανεις διαφημιση. Τελικα τι ειναι και τι δεν ειναι διαφημιση?!?!?! Οποιος ειναι σε θεση να κρινει σωστα και ειναι αρμοδιος τι ειναι και τι δεν ειναι ας μας το πει και μας να ξερουμε και τελοςπαντων να ξεκαθαρισει αυτο το τοπιο. Και οχι να λεει ο καθενας το δικο του. Εγω τις προαλες ανοιξα ενα θεμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3404 και αναφερω καταστημα και τιμη. Γιατι δεν μου ειπε κανενας οτι κανω διαφημηση??? Γιατι καποιος δεν με εβαλε στην ταξη???
Τελικα υπαρχουνε κανονες η δεν υπαρχουνε???