SONY X2000 η SONY W2000 --ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

fotisfot said:
Καλησπερα και απο εμενα.Εμενα παντος με βοηθησαν πολυ τα παιδια εδω μεσα και γλυτωσα αρκετα λεφτα.ειμαι απο καστορια και βρηκα εδω 3350 την 40χσονυ και τη βρηκα αθηνα 2950.Επισης τον denon2807 απο 1149 μου τον βρηκαν 990.Ενταξει εσεις λετε να κανουμε οι ιδιοι την ερευνα αγορας αλλα για καποιον που ειναι εκτος αθηνας ειναι λιγακι δυσκολο.:fahne90:

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Στην επαρχια δεν εχει ουτε πολλα μαγαζια ουτε τις καλυτερες τιμες ασε που απο μοντελα δεν φερνουνε τιποτα. Μονο κατι σαβουρες εχουνε στις βυτρινες τους. Αμα θες να δεις κατι ξεχνα το κιολας. Ρωταμε τους αλλους για να μαθουμε αν εχει καλη εικονα.:grandpa:

Οποτε θεωρω εντυμο να αναφερονται οι τιμες και τα καταστηματα που τις εχουν. Στο κατω κατω της γραφης δεν ειναι μυστικο. Και στο κατω κατω της γραφης μαζευτικαμε εδω για να ανταλαξουμε αποψεις και να βοηθησει ο ενας τον αλλον και οχι για να λεει ο καθενας ξερεις εγω βρηκα καλυτερη τιμη. Αφου την βρηκες πες την και εμας. Γιατι δηλαδη εμεις να πληρωσουμε παραπανω. Και θα αναφερω και 1 παραδειγμα. Κοιταω εδω και μερες να βρω τιμη για την Sony KDL-40X2000. Tην βρηκα σε ενα καταστημα με μετρητοις 3500 ευρω. Και εδω τα παιδια μου την βρηκανε με 2900. Δηλαδη 600 ζεστα ευρω στην τσεπη μου. Που ειναι το κακο δηλαδη δεν καταλαβα? Και στην τελικη αν καποιος θελει να κανει διαφημιση εδω μεσα ας τον κανει ban ο adminstrator να τελειωνουμε.

Επισης με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσε να πει καποιος οτι με το να παρουσιαζεις ενα προιον και να γραφεις τα καλυτερα λογια γι'αυτο ειναι σαν να κανεις διαφημιση. Τελικα τι ειναι και τι δεν ειναι διαφημιση?!?!?! Οποιος ειναι σε θεση να κρινει σωστα και ειναι αρμοδιος τι ειναι και τι δεν ειναι ας μας το πει και μας να ξερουμε και τελοςπαντων να ξεκαθαρισει αυτο το τοπιο. Και οχι να λεει ο καθενας το δικο του. Εγω τις προαλες ανοιξα ενα θεμα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3404 και αναφερω καταστημα και τιμη. Γιατι δεν μου ειπε κανενας οτι κανω διαφημηση??? Γιατι καποιος δεν με εβαλε στην ταξη???

Τελικα υπαρχουνε κανονες η δεν υπαρχουνε???

γενικα τα fora είναι ένα μέσο επικοινωνίας που μπορεί κανείς να πει οτι σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι απόλυτα δημοκρατικό. Για να μη παρεξηγηθώ, εννοώ οτι οι ιδιοκτήτες τους βάζουν κάποιους κανόνες τους οποίους οι εγγεγραμένοι χρήστες πρέπει να ακολουθούν, αλλιώς ας μην είναι μέλη. Δεν αναγκάζεται κανείς με το ζόρι να συμμετάσχει.
Αναφορικά με τις τιμές, και την αναγραφή των καταστημάτων, νομίζω ότι πρέπει να γίνεται με προσοχή αν και νομίζω οτι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι αρκετά γνώστες και έμπειροι ώστε να καταλάβουν αν κάτι είναι ευκαιρεία ή απάτη.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο silent ότι αν κάποιος βγεί και ρωτήσει πληροφορίες για κόστος αγοράς, καλό είναι να υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις ώστε ο ενδιαφερόμενος να ωφεληθεί από τη χαμηλότερη τιμή. Γιατί να πληρώσεις το ίδιο πράγμα ακριβότερα ειδικά όταν τα χρήματα βγαίνουν με δυσκολία και δεν ξοδεύονται για πλάκα;
Δεν συμφωνώ όμως να βγαίνει όποιος θέλει και να λέει βρήκα εκεί το τάδε τόσο όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί αυτό πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί.
Η γραμμή μεταξύ πληροφόρησης και διαφήμισης είναι πολύ λεπτή....

Ρε παιδία από την στιγμή που και ο Νίκος και ο vasilakis 1 έγραψαν ότι η παρεξήγηση τελείωσε, γιατί το τραβάτε?

Αλέξης said:
Ρε παιδία από την στιγμή που και ο Νίκος και ο vasilakis 1 έγραψαν ότι η παρεξήγηση τελείωσε, γιατί το τραβάτε?
το συζητάμε, δεν το τραβάμε :ernaehrung004:
φιλοσοφική συζήτηση κάνουμε....αν κάτι δεν μας άρεσε, δεν θα ήμασταν εδω

Λεμε την γνωμη μας και η δικια μου ειναι
οτι η συμπεριφορα στον vasilaki 1 δεν ηταν σωστη, διαφημιση ειναι οταν αναφερεις ονοματα με ιδιαιτερο τροπο,

GIA NA KSEFIGOUME

Στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα και λέει στον ταξιτζή:
- Μεγάλε, γρήγορα στην οδό ....τάδε... νούμερο ταδε.... Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η γυναίκα μου με απατάει με κάποιον άλλο!!!!
Πράγματι ο ταξιτζής πατάει γκάζι και σε λίγο φθάνουν στο σπίτι του. Οπότε ο τύπος λέει στον ταξιτζή:
- Ρε μεγάλε, δεν ανεβαίνεις κι εσύ μαζί μου να σ' έχω για μάρτυρα;
Δέχεται ο ταξιτζής και ανεβαίνουν και οι δυο στο διαμέρισμα του τύπου. Ο τύπος ανοίγει την πόρτα, πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο και πράγματι κάτω από τα σεντόνια είναι η γυναίκα του με κάποιον άντρα. Τραβάει τα σεντόνια και φωνάζει:
- Εσύ ποιος είσαι, ρε;;;
Και ο εραστής:
- ΕΓΩ ποιος είμαι;;;; Εγώ είμαι αυτός που πριν από λίγες μέρες έδωσα στη γυναίκα σου 3.000 ευρώ για να εξοφλήσεις το δάνειο του αυτοκινήτου σου. Εγώ είμαι αυτός που κάθε μήνα δίνει στην γυναίκα σου 700 ευρώ για το νοίκι. Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για το supermarket και τη λαϊκή. Εγώ είμαι αυτός που κάθε βδομάδα δίνω λεφτά στην γυναίκα σου για τα φροντιστήρια των παιδιών σου...
Οπότε ο ταξιτζής πλησιάζει τον απατημένο σύζυγο και του λέει ψιθυριστά:
- Ρε αφεντικό, δεν τον σκεπάζουμε τον άνθρωπο μη μας κρυώσει;...:flipout:

Πίσω στο θέμα μας… :ernaehrung004:
Από ότι κατάλαβα στα διάφορα test έχουνε καλύτερη την Sony KDL-40W2000 :award: που είναι και πιο φτηνή :grandpa: από την Sony KDL-40Χ2000;:Banane0:
Η κάπου κάνω λάθος; :damnyou:

Καλημέρα σας,

έχω την εντύπωση ότι και στο άλλο thread που είχε ανοίξει παλιότερα
είχαμε καταλήξει ότι είναι καλύτερη η Χ2000 λόγω Bravia Engine EX και ότι
στο contrast δεν είναι τόσο σημαντική η διαφορά

Sony KDL-40W2000---------------------Sony KDL-40X2000
Bravia Engine---------------------------Bravia Engine EX
Dynamic Contrast Ratio 8000:1----------Dynamic Contrast Ratio 7000:1
SRS Trusurround XT with BBE Digital-----Dolby Virtual (Prologic II) and BBE Digital

Επειδή αναφέρατε ότι τα test βγάζουν καλύτερη την W2000, μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ αυτά τα test.

-bye- -bye-

Ναι, αλλά έχει μόνο την Sony KDL-40W2000!
Στο τεστ δεν υπάρχει η Sony KDL-40X2000….
Σωστά;

Παιδια εγω νομιζω οτι οι δυο τηλεορασεις ακομη και αν εχουν διαφορες θα ειναι τοσο οριακες που αποκλειεται καποιος να τις καταλαβει με το ματι.

Συμφωνώ και εγώ με τον Rivers. Σε θέμα design πάντως έχουν μεγάλες διαφορές με την X να φαίνεται πιο προσεγμένη.

Pelspir said:
Συμφωνώ και εγώ με τον Rivers. Σε θέμα design πάντως έχουν μεγάλες διαφορές με την X να φαίνεται πιο προσεγμένη.

Συμφωνω, φαινεται οτι πιο πολυ η διαφορα στην τιμη εχει να κανει με το design παρα με την εικονα.

Απάντηση: Re: SONY X2000 η SONY W2000 --ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Rivers said:
Συμφωνω, φαινεται οτι πιο πολυ η διαφορα στην τιμη εχει να κανει με το design παρα με την εικονα.

Η 40Χ2000 με το μαύρο πλαίσιο δεν παίζεται πάντως. :firstprize:

betor25 said:
Αντώνη το γρί το επέστρεψες ή το κράτησες

Γιατί ρε παιδιά, παίζει και δυνατότητα επιστροφής σαν τα μπουκάλια της Amstel?:flipout: :flipout: :flipout: