SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

Η γνώμη μου ειναι οτι μια τηλεόραση πρέπει να ειναι true HD από το κουτί της. Αν μπλέξουμε σε ιστορίες με firmware και τα σχετικά... καλά κρασιά. (ποσο μαλιστα μετά το χουνερι που εφαγε η Philips με την 37άρα 9830 :twoguns: )

Εαν ήθελα τετοια τηλεόραση θα πήγαινα στην Sony ή θα περιμενα λιγο, φανταζομαι οτι σε 6 μήνες θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία με νεα μοντέλα και καλύτερες τιμές. -bye-

Απάντηση: Re: SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Η γνώμη μου ειναι οτι μια τηλεόραση πρέπει να ειναι true HD από το κουτί της. Αν μπλέξουμε σε ιστορίες με firmware και τα σχετικά... καλά κρασιά.

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου Γιωργο :music-smiley-005:

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Εαν ήθελα τετοια τηλεόραση θα πήγαινα στην Sony ή θα περιμενα λιγο, φανταζομαι οτι σε 6 μήνες θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία με νεα μοντέλα και καλύτερες τιμές. -bye-

Εδω θα διαφωνησω λιγακι. Προσωπικα πιστευω οτι φετος δεν αξιζει καθολου για αγορα TRUE HD πανελ. Απο το 2ο εξαμηνο του 2007 πιστευω οτι θα υπαρχουν καλα μοντελα και σε αξιολογες τιμες, χωρις να χρειαζεται να δωσουμε μια περιουσια. Γιατι μιλαμε για 3000 και 4000 ευρω και νομιζουμε οτι ειναι φυστικια!!!

Απάντηση: Re: SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Η γνώμη μου ειναι οτι μια τηλεόραση πρέπει να ειναι true HD από το κουτί της. Αν μπλέξουμε σε ιστορίες με firmware και τα σχετικά... καλά κρασιά. (ποσο μαλιστα μετά το χουνερι που εφαγε η Philips με την 37άρα 9830 )
Άδικο δεν έχεις αλλά αν το πάνελ της τηλ είναι 1920*1080p κ απλά το software της τηλ δεν το υποστηρίζει, τότε με ένα update θα είναι μια χαρά.

Re: Απάντηση: Re: SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

Ακριβώς αυτό συνέβη με την 42PF9830. To panel ηταν 1920 χ 1080 αλλα το software είχε πρόβλημα γι αυτο και η philips την έδινε σαν interlaced.
Πάνο ζητώ συγγνώμη απο κεκτημένη ταχύτητα.
Το ελληνικό δικτιακο μαγαζί που αναφέρθηκα :grandpa: ηταν το www.technixx.gr

εττσι ακριβως Πανο τα φιστικια μας φαγανε και απο ουσια τιποτα δινουμε τα ωραια μας λεφτακια περνουμε HD ready τι καρφωνουμε στην κεραια και τι βλεπουμε?
αντε μην πω τι βλεπουμε?

την καρφωνουμε στην ΝΟΒΑ και τι βλεπουμε?

βαζουμε dvd που η Ελληνικη εταιρεια φροντισε σε πολλες των περιπτωσεων το καδρο και η μπαντα ναναι αρτσι μπουρτζι και λουλας και τι βλεπουμε?

μας εμεινε το HTPC και τα κλιπακια καθως και οι πειρατικες ,ωραια επενδυση.

2007 κυριοι και τιμες και τιτλοι για του μην εχοντες και τους ρεαλιστες

Γεύση μόνο μπορουμε να πάρουμε με δορυφορικό δέκτη HD. Εχει αρκετά ελεύθερα κανάλια HD οπότε μπορεί να πάρει μια παρα πολύ καλή ιδέα για το τι ακριβώς ειναι η τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.
Οταν κυκλοφορήσουν συσκευές και δισκοι blu-ray & HD-DVD τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες:aktion033:

Ρητορική ερώτηση: Πως περιμένουν τα μεγάλα μαγαζία να πουλήσουν HD-Ready τηλεορασεις όταν όλες δείχνουν Nova η τηλεοπτικά κανάλια?
Κανείς δεν σκέφτηκε να βάλει ενα bluray να παίζει να βλέπει ο κόσμος?
Ειναι απίθανοι τελικά:violent-smiley-030:

:offtopic: (Σχεδόν) Φίλε Ilise επειδή η όλη κουβέντα για firmware υποστήριξης 1080p έγινε για την 42pf9831D και εμείς έχουμε επεκταθεί στο thread και για την 37pf9731D, μήπως υπάρχει δυνατότητα να μάθουμε αν ετοιμάζεται αντίστοιχο firmware και για την 37pf9731D? Σε μία τέτοια περίπτωση θα μιλάμε για την πρώτη true lcd της philips

panosxgr said:
Εδω θα διαφωνησω λιγακι. Προσωπικα πιστευω οτι φετος δεν αξιζει καθολου για αγορα TRUE HD πανελ. Απο το 2ο εξαμηνο του 2007 πιστευω οτι θα υπαρχουν καλα μοντελα και σε αξιολογες τιμες, χωρις να χρειαζεται να δωσουμε μια περιουσια. Γιατι μιλαμε για 3000 και 4000 ευρω και νομιζουμε οτι ειναι φυστικια!!!

Επι της ουσίας δεν διαφωνουμε καθολου, εξάλλου ο λογος που πριν λιγες μερες αγορασα τηλεόραση HD-ready και ΟΧΙ true-HD ειναι οτι δεν ειμαι διατεθιμενος να ξοδέψω τοσα χρήματα σε ενα προίόν που δεν ειναι ώριμο ακόμα (και που θα μπορώ να το πάρω σε 2 χρονια στα μισα λεφτά) Μεχρι τότε καλο ειναι και το 720p/1080i ....

Re: Απάντηση: SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

panosxgr said:
Ταλαιπωρια μεγαλη και δεν μπορεις κιολας να μιλησεις με καποιον τετ-α-τετ, μεγαλη υποθεση κι αυτο!

Τι εννοεις Πανο οταν λες να "μιλησεις με καποιον τετ-α-τετ"?:slapface:

:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

Rivers said:
Τι εννοεις Πανο οταν λες να "μιλησεις με καποιον τετ-α-τετ"?:slapface:

:flipout:

Οτι αν παθει για παραδειγμα κατι η τηλεοραση προτιμω να την παω στο service και να μπορω να μιλησω σε καποιον. Ετσι θα ξερω και πως θα μου τα λεει (να μην με παραμυθιαζει) αλλα και θα ξερω που να απευθυνθω αν κανουν καμια κουτσουκελα με την τηλεοραση. Ολα αυτα και πολλα αλλα αν την παρω απο το εξωτερικο πως θα γινουν? Απλα θα μου στελνουν κανενα e-mail πιστευω και αντε να πεις και τιποτα...
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY X2000 SERIES VS PHILIPS 9831D

panosxgr said:
Οτι αν παθει για παραδειγμα κατι η τηλεοραση προτιμω να την παω στο service και να μπορω να μιλησω σε καποιον. Ετσι θα ξερω και πως θα μου τα λεει (να μην με παραμυθιαζει) αλλα και θα ξερω που να απευθυνθω αν κανουν καμια κουτσουκελα με την τηλεοραση. Ολα αυτα και πολλα αλλα αν την παρω απο το εξωτερικο πως θα γινουν? Απλα θα μου στελνουν κανενα e-mail πιστευω και αντε να πεις και τιποτα...
-bye-

Ναι το καταλαβα γι'αυτο εβαλα το smilie που σε δειχνει να "μιλας" με τον πωλητη μετα απο προβλημα στην τηλεοραση:

:slapface:

Σημειωση: O Πανος ειναι αυτος δεξια.-bye-

Δεν υπάρχει σύγκριση!!!

Φίλοι μου καλό φθινόπωρο σε όλους!!!-bye- ..άντε νάμαστε καλά!!-bye-

Χθες γύρισα από τις διακοπές και μόλις πριν από λίγο μπήκα στην Κατηγορία,όπου με περιμένει τρομερό διάβασμα!!!:music-smiley-005:
και μπήκα σε αυτό το θέμα,επειδή με τράβηξε ο τίτλος!!!

Παιδιά για μένα δεν υπάρχει δίλημμα:Sony και πάλι Sony!!!:firstprize:
Η Philips δεν είναι σε τίποτα ανταγωνιστική μπροστά στην Sony X!!!..τις έχω δει και τις δύο...

Αυτή είναι η γνώμη μου....

Καλό απόγευμα!!!-bye-

Απάντηση: Δεν υπάρχει σύγκριση!!!

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:

Χθες γύρισα από τις διακοπές και μόλις πριν από λίγο μπήκα στην Κατηγορία,όπου με περιμένει τρομερό διάβασμα!!!:music-smiley-005:

Η Philips δεν είναι σε τίποτα ανταγωνιστική μπροστά στην Sony X!!!..τις έχω δει και τις δύο...

Καλό απόγευμα!!!-bye-

Ειχα τελικά δίκιο όταν έσπευσα πρώτος να απαντήσω στο θέμα!!!!
Ωστόσο εκτιμώ ότι σύντομα θα πρέπει να αντιδράσει ο Ευρωπαϊκός κολοσσός Evanl, ποιά είναι η γνώμη σου?

Re: Δεν υπάρχει σύγκριση!!!

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:

Καλό απόγευμα!!!-bye-

Nασο καλώς ήρθες και καλο φθινόπωρο :Banane0: ελπιζουμε ολοι να ξεκουράστηκες και να μας έχεις έρθει ανανεωμένος :firstprize:

Για την Sony συμφωνουμε απόλυτα σχεδόν ολοι (εκτός απο τους αμετανοητους Philipsόβιους) , το κρισιμο θεμα κατ'εμε ειναι εαν αξιζει καποιος να δώσει τόσα χρήματα τώρα ή να περιμενει λιγο ακόμα....

Βεβαια περί ορέξεως....

Γιώργο, εκτιμώ ότι αξίζει διότι εντάξυ καλές είναι οι ΑΜΟΙ αλλά το γ@μ..νο των Μαρκετινγκ των μεγάλων κολοσσών μας σέρνει από εδώ κι εκεί.
Δεν μπορώ να προβλέψω πότε αλλά μια ιδανική full-h-HD, για μένα θα έπρεπε να περιλαμβάνει επίγειο ψηφιακό δέκτη αλλά και pvr δυνατότητες εγγραφών με ένα σκληρό δίσκο.
Δεν σου κρύβω ότι μια τέτοια υλοποίηση δεν θα αργίσει να εμφανιστεί, ωστόσο το να περιμένουμε , όταν οι παλιές crt, εξακολουθούν και έχουν καλύτερα χρώματα από τις σύγχρονες υλοποιήσεις δείχνει την σταση που πρέπει να κρατήσουμε απέναντι στα σημεία των καιρών..

Απάντηση: Re: Δεν υπάρχει σύγκριση!!!

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Nασο καλώς ήρθες και καλο φθινόπωρο :Banane0: ελπιζουμε ολοι να ξεκουράστηκες και να μας έχεις έρθει ανανεωμένος :firstprize:

Για την Sony συμφωνουμε απόλυτα σχεδόν ολοι (εκτός απο τους αμετανοητους Philipsόβιους) , το κρισιμο θεμα κατ'εμε ειναι εαν αξιζει καποιος να δώσει τόσα χρήματα τώρα ή να περιμενει λιγο ακόμα....

Βεβαια περί ορέξεως....

Γιώργο σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!:ernaehrung004:

πράγματι έχω έρθει ξεκούραστος!!:ernaehrung004:

τώρα αν αξίζει???....άμα σου περισσεύουν αξίζει...

γενικά για μένα ΔΕΝ αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα για τηλεόραση...
ούτως ή άλλως όμως,αυτές οι τηλεοράσεις-για τις οποίες συζητούμε σε αυτό το thread-απευθύνονται σε πάρα πολύ λίγους και-σίγουρα-όχι στο "είδος" που λέμε σαν "μεσαίο χρήστη-χομπίστα"...οπότε...

Re: Δεν υπάρχει σύγκριση!!!

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:

Καλό απόγευμα!!!-bye-

Καλως ήρθες Νάσο!!! Όντως έχεις πολλά να διαβάσεις αλλά βλέπω ότι άρχιεσες με τα εμπρηστικά θέματα!! Το ότι η Sony προσφέρει καταρχήν βάθος χρόνου λόγω ανάλυσης δεν το αμφισβητώ. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι και αν θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή ως είκονα η Sony είναι καλύτερη (SD/HD υλικό).

Είναι καλύτερη!!

Evanl said:
Καλως ήρθες Νάσο!!! Όντως έχεις πολλά να διαβάσεις αλλά βλέπω ότι άρχιεσες με τα εμπρηστικά θέματα!! Το ότι η Sony προσφέρει καταρχήν βάθος χρόνου λόγω ανάλυσης δεν το αμφισβητώ. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι και αν θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή ως είκονα η Sony είναι καλύτερη (SD/HD υλικό).

Καλώς σας ξαναβρήκα!!!

Ναι!!!!..είναι καλύτερη!!!!

Re: Απάντηση: Δεν υπάρχει σύγκριση!!!

Eki_65 said:
Ειχα τελικά δίκιο όταν έσπευσα πρώτος να απαντήσω στο θέμα!!!!
Ωστόσο εκτιμώ ότι σύντομα θα πρέπει να αντιδράσει ο Ευρωπαϊκός κολοσσός Evanl, ποιά είναι η γνώμη σου?

Μας πήραν είδηση μου φαίνεται... (κι όχι τίποτά άλλο αλλαξοπίστησε και ο Προδρόμου και έχω μείνει μόνος :flipout: :flipout: )

Eki_65 όπως έχω πει και στο παρελθόν είναι ότι το κόλλημα με την philips το έφαγα λόγω εικόνας που - στο δικό μου μάτι - ήταν ασύγκριτη με άλλα μοντέλα (μιλάω για crt με pixel plus και για την 9830 με pixel plus2). Τα μειονεκτήματα είναι γνωστά: υπερβολικά υψηλές τιμές και βέβαια τα προβλήματα που παρουσίασε η 9830.

Για τις νέες 37pf9731 (η οποία και με ενδιαφέρει) & 42pf9831 μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διθυραμβικές κριτικές -τα εκ πρώτης όψεως μειονεκτήματα είναι η τιμή και η αδυναμία υποστήριξης 1080p. Για το πρώτο δεν έχω να πω τίποτα - για το δεύτερο o φίλος elise στο thread της 42pf9831D εξέθεσε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για το πως υπερκαλύπτεται (?) από το Pixel plus 3.

Εν κατακλείδι νομίζω ότι ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει σύμφωνα με το μάτι και το πορτοφόλι του. Προσωπικά, περιμένω να συγκρίνω. Αν η εικόνα της Sony είναι καλύτερη ή και ελαφρώς χειρότερη τότε θα στραφώ προς την Sony λόγω ανάλυσης/βάθους χρόνου. Αν όμως η Philips έχει κάνει πάλι τα μαγικά της στην επεξεργασία εικόνας (pixel plus 3) με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει, τότε θα αποφασίσω philips (η ανάλυση δεν είναι το παν για μένα - το οπτικό αποτέλεσμα μετράει). Και κάτι ακόμα: μην υποτιμάμε το πως παίζει μία τηλεόραση με sd υλικό - υποψιάζομαι ότι στην Ελλαδα θα βλέπουμε π.χ. μπάλα για πολύ καιρό ακόμα σε τέτοιες αναλύσεις!

Περιμένω τα βέλη...εεε τις απορίες σας:Banane0:

Βαγγέλης