Ακόμα και αν βγάλουμε τις Kuro εκτός εξίσωσης καταλήγουμε σε 46άρα που κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια από τις κορυφαίες LCD χωρίς LED backlight.
Σίγουρα δεν θα έχει τρελή εμπορική επιτυχία, αλλά αν η απόδοση της είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα θα βρεθούν κάτοχοι όπως βρέθηκαν για την LX508 που κόστιζε 5500 πριν 10 μήνες.
Edit: Δυστυχώς το κόστος μιας συσκευής δεν μπορεί να το ορίσει μόνο ο ανταγωνισμός. Υπάρχει μπόλικη έρευνα και ανάπτυξη πίσω από τις LED και κάπως πρέπει να γίνει απόσβεση.
Γιώργο ...μια εκτίμηση χωρίς νάχω κάποιο δεδομένο...δεν θα διαφέρει η απόδοσή τους από την 9803 (που διαβάσαμε στο άλλο θέμα..)...LED η μία..LED η άλλη...
οπότε...
μα λογικό δεν είναι Γιώργο???
όταν έχεις να ανταγωνιστείς την καλύτερη-αποδεδειγμένα-τηλεόραση στο κόσμο...βγαίνεις με τέτοιες τιμές και σε τέτοιες ίντσες???
πλάκα μας κάνει η Sony???
Η Sony ειναι mass market κατασκευαστης με οτι συνεπαγεται αυτο σε brand name και υποστηριξη. Η Pioneer αν και κορυφαια ειναι niche κατασκευαστης που απευθυνεται σε γνωστες και οχι στον καθενα.
Αν βγουμε στον δρομο και κανουμε ενα γκαλοπ ειμαι σιγουρος οτι μεταξυ μιας Sony και μιας Pioneer το 90% οσων θα απαντησουν (που οι περισσοτεροι δεν θα εχουν ιδεα απο τηλεορασεις) θα προτιμησουν την Sony.
Πιστεύω ότι εκεί τα ποσοστά της sony θα είναι σαφώς μικρότερα από ότι στις τηλεοράσεις. Από την άλλη, στην κατηγορία των παιχνιδομηχανών θα είναι συντριπτικά, κυρίως στην Ελλάδα.
Καλά, η δική μου προσωπική εμπειρία είναι εντελώς αντίθετη. Δεν ξέρω ούτε 1 που να έχει xbox.
αν και σε σχεδίαση έχουμε "θεματάκι"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.