Sony X4500 RGB LED : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony flagship X4500 Series 100Hz,RGB LED

Δεν παίζουν όλες 40-46 με τον ίδιο τρόπο?
Θα το έχετε ξαναπεί σίγουρα , αλλά το LED backlight τι ακριβώς είναι? Από Leds παράγεται η εικόνα ή με καθοδικούς σωλήνες ?

Δεν παίζουν όλες 40-46 με τον ίδιο τρόπο?
Θα το έχετε ξαναπεί σίγουρα , αλλά το LED backlight τι ακριβώς είναι? Από Leds παράγεται η εικόνα ή με καθοδικούς σωλήνες ?

Η 40άρα Χ4500 δεν έχει LED backlight σε αντίθεση με τις μεγαλύτερες (46-55) που σαν πηγή φωτός αντί για λάμπες φθορισμού χρησιμοποιούν LEDs. Έχει όμως (η 40άρα) την ίδια επεξεργασία με τις μεγαλύτερες η οποία είναι ανώτερη του BE2 που χρησιμοποιούν οι W4500/W4000 και δίνει και επιλογές για πολλές παραπάνω ρυθμίσεις.

Για τις τηλεοράσεις με LED backlight εδώ.

Πως σας φάνηκε το συγκριτικό του ήχου για την 46άρα; Σαν να έκλεινε λίγο προς σόνυ μεριά μου φάνηκε, χωρίς να υποστηρίζεται από τις μετρήσεις.
Νομίζω ότι στην παρουσίαση της 9803 υπερτόνιζε κάποια αρνητικά (που σίγουρα υπάρχουν), αλλά στην αντίστοιχη παρουσίαση της σόνυ τσιμουδιά :flipout:
Εκεί δεν είδαν τα ίδια "τετράγωνα" στην "λάμπα του δρόμου";
Ίσα-ίσα που το φαινόμενο πρέπει να είναι και χειρότερο. 4 LED της σόνυ αντιστοιχούν σε 1 της philips...
Άντε να έρθει η έκθεση να τις δούμε από κοντά, γιατί από τα περιοδικά άκρη δεν βγάζουμε...

Η τεχνογνωσια της Sony λογω και της συνεργασιας (με την πρωτοπορο σε θεματα LED backlight) Samsung ειναι λογικο να ειναι ανωτερη απο την τεχνογνωσια της Philips.

Η τεχνογνωσια της Sony λογω και της συνεργασιας (με την πρωτοπορο σε θεματα LED backlight) Samsung ειναι λογικο να ειναι ανωτερη απο την τεχνογνωσια της Philips.

Δεν θα έλεγα ότι εκθείαζε την σάμσουνγκ... Στο ίδιο τσουβάλι με την φίλιπς την έβαλε...

Η Philips χρησιμοποιεί μονοχρωματικά LEDs ή RGB όπως η Sony ?

Η φίλιπς χρησιμοποιεί μονοχρωματικά. Η σόνυ (νομίζω ότι είναι η μόνη) που χρησιμοποιεί πολυχρωματικά. Σύμφωνα με τον "ήχο", έχει 4 led για να βγάλει λευκό (1 κόκκινο, 2 πράσινα, 1 μπλε). Αυτό της δίνει την δυνατότητα να ρυθμίζει ακριβέστερα την θερμοκρασία λευκού.

40zx--rgb-led-510.jpg

Ναι για την Sony το γνωρίζω (φώτο). Προφανώς η Philips δεν ήθελε να ανεβάσει κι άλλο το κόστος της 9803 και προτίμησε τα μονοχρωματικά. Την τεχνογνωσία σίγουρα την έχει, αφού έχει ηγετική θέση στον χώρο του φωτισμού.

Χωρίς να έχω διαβάσει τον Ηχο, αυτό που είπες για τα 4:1 LEDs δεν ισχύει αφού στην εικόνα οι ανεξάρτητες συστοιχίες είναι αυτές που μετράνε και όχι ο συνολικός αριθμός των LEDs. Αναφέρει στον Ήχο λεπτομέρειες για τον αριθμό συστοιχιών στην Sony ?

Όχι, δεν αναφέρει. Σε αντίθεση για την φίλιπς, αναφέρει ότι "μέτρησαν" περίπου 60 περιοχές ελέγχου (σελ. 70 - έξι κάθετα και 10 οριζόντια) - τις μισές δηλαδή από όσες ανέφερε η φίλιπς (128). Στην σόνυ δεν κάνανε την ίδια μέτρηση να μάθουμε και εμείς ;)

Η φωτογραφία είναι από το εσωτερικό της Χ4500;; Την περίμενα πιο "high tech". Αν είναι πραγματική φώτο, τότε η τηλεόραση απέχει πολύ από ότι περιγράφεται στο άρθρο του ήχου. Ελπίζω να μην είναι...

Δεν ξέρω αν είναι από το εσωτερικό της Χ4500, αλλά νομίζω πως την είχε διαθέσει η Sony στην πρώτη παρουσίαση για να δείξει την διάταξη.
http://news.cnet.com/8301-17938_105-10040464-1.html

Στον πρώτο που θα πάρει την Χ4500 θα βάλουμε τιμωρία να μετρήσει ανεξάρτητες ζώνες :D

Απάντηση: Sony flagship X4500 Series 100Hz,RGB LED

Καλημέρα.
Υπάρχει σε κανένα κατάστημα η 46x4500 να την δούμε να παίζει?
Και κάτι άλλο.
Τελικά σε ποια από τις 2 εκθέσεις θα έχει και τηλεοράσεις?

Τις τιμές τις ξέρω, εννοώ από τις γνωστές αλυσίδες mediamarkt, κωτσόβολος, ηλεκτρονική αν την έχουν στημένη...

Re: Απάντηση: Sony flagship X4500 Series 100Hz,RGB LED

Σε ενα χρονο μια αντιστοιχη τηλεοραση Sony με LED θα εχει 50-60% λιγοτερο. Απλως ειναι καινουργια η τεχνολογια ακομη και καποιοι θα πληρωσουν το "μαρμαρο".-bye-

με αυτη την σκεψη παντα θα περιμενετε οπωσ εκανα και εγω ωσπου πηρα την 46χ3500 τον ιανουαριο και ασ πουμε οτι υσιχασα

Eίδα σήμερα τη 40άρα από κοντά και δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση.... Η κίνησή της ήατν πανομοιότυπη με τη σειρά 8 της samsung σε demo hd υλικό...

Oι φωτογραφίες μάλλον την αδικούν.

Πολύ ποιοτική κατασκευή και τα ηχεία στο πλάι δείχνουν πολύ πιο όμορφα από κοντά από ότι στις φώτο (αρκεί να μην είναι τα κόκκινα :D).

Επίσης εκτός από το διαφορετικό μενού τόσο σε σχεδίαση όσο και σε ρυθμίσεις, έχει και μια παραπάνω επιλογή για το motionflow (τρεις συνολικά αντί των δύο που έχουν οι υπόλοιπες).

Last edited: