Καλησπερα στο forum. Αυτο το διαστημα (εδω και 2 μηνες) εχω μπει στην αναγκη να αγορασω μια τηλεοραση 55 ιντσων για το σαλονι μου με αποσταση θεασης τα 3 - 3,5 μετρα. Στην αρχη εφαγα κολλημα με την Panasonic 55 dx780e (ειχα αναρτησει σχετικο thread). Μου αρεσαν τα χρωματα της και το twin tuner. Πηγα απο κοντα (Πλαισιο) και την ειδα και με απογοητευσε η ανομοιομορφια του πανελ. Μαλιστα για να πειστω πηγα σε δυο καταστηματα οπου και τις ειχαν ανοιχτες. Και στα δυο καταστηματα το πανελ εκανε "κυμα" κοιταζοντας την απο το πλαι. Σαν να ειχε το τζαμι κουρμπαριστη επιφανεια. Εκανε μεγαλη διαφορα. Φαινοταν με γυμνο ματι. Απογοητευση.
Μετα σκεφτημα την LG με τις φετινες σειρες της uh850 & uh950. Απογοητευση. Σε σκοτεινες σκηνες το μαυρο της ηταν γκρι! Πολυ καλο remote control και smart tv, αλλα μεχρι εκει.
Samsung δεν σκεφτομαι να παρω με τα υπερκορεσμενα χρωματα και τις εξωπραγματικες φωτεινοτητες.Εχουν υπερβαλλει πια. Και με τα προβληματα στα bezels οπου τα 8 στα 10 εχουν προβλημα!
Πηγα στην Sony. Το μαυρο της απιστευτο! Διπλα σε Samsung και επαιζε καλυτερα απο Samsung! Μιλαω για την τηλεοραση του thread. Μιλαω για την καταπληκτικη Sony 55 xd9305!
Τα αρνητικα αυτης. Λοιπον. Δεν εχει γυαλια 3D στην συσκευασια. Δεν περιλαμβανονται. Επισης, ταπεινη μου αποψη, θα μπορουσε να κρατησει το περυσινο παθητικο 3D της Sony x9005c, οπου ηταν και πιο ξεκουραστο και πιο ανετο, εστω και μιση αναλυση και οχι το active 3D που εχει φετος. Θα μπορουσε, επισης, το TWIN TUNER που ονομαζει οτι εχει να ειναι δυο καναλια (ψηφιακα διπλα-διπλα, πχ, Skai-Ant1) οπως ειναι της Panasonic και της Samsung ks8000. Στην Sony παιζει δυο πηγες. Καταλαβαινετε τι εννοω. Να μην προβω σε αναλυση και κουραζω το thread.
Αν αφαιρεσεις τα αρνητικα μιλαμε για ΤΗΝ Τηλεοραση. Σχολια και παρεμβασεις καλοδεχουμενα. Ευχαριστω.