Sony XF9000 vs Samsung Q7FN

Στα public 55xf9005 με 998 και δώρο την 5ετη εγγύηση.
Ναι αλλα δεν λενε σε ποια καταστηματα ειναι διαθεσιμη. Εγω θα πρεπει να κανω 50 χλμ να παω να δω αν την εχουν. Γιατι πέρσι δεν μου λεγανε τηλεφωνικα αν εχουν αποθεμα στο καταστημα τους , πηγα και δεν ειχε μεινει ουτε το ραφι...Και δεν καταλαβα ποτε εξαντηληθηκε η 65αρα αφου δεν μπορεις να κανεις online αγορα και η προσφορα ανεβηκε Online σημερα...

Ο φίλος songless_bird έχει δίκιο πως κάποια καταστήματα έχουν ελάχιστο στοκ και ήδη πχ στα public η 55xf9005 έχει διαθεσιμότητα μόνο στα καταστήματα και όχι για online παραγγελία.

Αν δεν προλαβω αυριο σε public την sony (55') αξιζει να την αναζητησω σε αλλα καταστηματα στα 999 και να πληρωσω επιπλεον για την 5ετη εγγυηση ή να αγορασω απο το public την samsung που ναι μεν ειναι ακριβοτερη αλλα δινει την 5ετη στην τιμη + οτι θα εχω 270 επιστροφη σε yellows; Στην ουσια η samsung θα μου κοστισει οσο η sony με την 5ετη απο τους αλλους.

Αμα σου αρεσει η εντονα φωτεινη εικονα και τα κορεσμενα χρωματα πας σε Q7fn αμα θες πιο ηρεμη εικονα πιο απαλα χρωματα και καλυτερο local dimming πας για sony..

Αμα σου αρεσει η εντονα φωτεινη εικονα και τα κορεσμενα χρωματα πας σε Q7fn αμα θες πιο ηρεμη εικονα πιο απαλα χρωματα και καλυτερο local dimming πας για sony..
Αρα καλυτερα την Sony ακομη και απο αλο καταστημα.

Ευχαριστω.

4 Sony XF9005 55" εφυγαν απο το public Θεσσαλονικης τα πρωτα 10 λεπτα. Δεν εχει αλλα κομματια διαθεσιμα για σημερα, αγνωστο αν θα φερει. Μαζι με τα yellows η TV μας βγηκε 800 :2thumb22sup:
Την 5ετη εγγυηση να την ζητησετε γιατι ο πωλητης στο συστημα εβλεπε μονο τα 2. Πιστευω οτι καναμε καλη αγορα για αυτην την TV. Απο βδομαδα θα στηθει και θα πεσει σκαλισμα.

ΥΓ Η μητερα μου παντως περνωντας διπλα απο την Q7 ειπε "πολυ ωραια tv αυτη και ωραια βαση." ...