Sony XR-55A80L μπορώ κάπου να απευθυνθώ αν την θέλει κάποιος τεχνικός για ανταλλακτικά;

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,081
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.

Δυστυχώς η εν λόγω τηλεόραση ,Sony XR-55A80L, που έχω ξεκινήσει το νήμα, χθες το βράδυ είχαμε ατύχημα από τον μικρό μου και κατέληξε πάνω στο πάνελ της το τηλεκοντρόλ.
Ατυχές συμβάν και η τηλεόραση κάηκε.
Πάμε για αντικατάσταση.
Γνωρίζει κάποιος από εδώ μέσα που είναι στο χώρο αν μπορώ κάπου να απευθυνθώ αν την θέλει κάποιος τεχνικός για ανταλλακτικά;
Όσον αφορά την αντικατάσταση μάλλον πάω για Bravia 8A 65 ίντσες αυτή την φορά , έτσι να απαλύνω λίγο τον πόνο μου😉.
Δε σας κρύβω δυσκολεύομαι πάλι να βάλω το χέρι στην τσέπη και σκέφτηκα πολλές φορές να πάω να πάρω κάτι πιο οικονομικό, αλλά μετά από μία τέτοια ποιότητα στην εικόνα δεν μπορώ να πάω σε κάτι κατώτερο.
Ίδωμεν!
Εάν έχετε κάτι νεότερο να μου απαντήσετε σχετικά με το παραπάνω ερώτημα τι μπορώ να την κάνω την προηγούμενη θα το εκτιμήσω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά και πάλι 🙏

Καλημέρα σε όλους σας και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.

Δυστυχώς η εν λόγω τηλεόραση που έχω ξεκινήσει το νήμα, χθες το βράδυ είχαμε ατύχημα από τον μικρό μου και κατέληξε πάνω στο πάνελ της το τηλεκοντρόλ.
Ατυχές συμβάν και η τηλεόραση κάηκε.
Πάμε για αντικατάσταση.
Γνωρίζει κάποιος από εδώ μέσα που είναι στο χώρο αν μπορώ κάπου να απευθυνθώ αν την θέλει κάποιος τεχνικός για ανταλλακτικά;
Όσον αφορά την αντικατάσταση μάλλον πάω για Bravia 8A 65 ίντσες αυτή την φορά , έτσι να απαλύνω λίγο τον πόνο μου😉.
Δε σας κρύβω δυσκολεύομαι πάλι να βάλω το χέρι στην τσέπη και σκέφτηκα πολλές φορές να πάω να πάρω κάτι πιο οικονομικό, αλλά μετά από μία τέτοια ποιότητα στην εικόνα δεν μπορώ να πάω σε κάτι κατώτερο.
Ίδωμεν!
Εάν έχετε κάτι νεότερο να μου απαντήσετε σχετικά με το παραπάνω ερώτημα τι μπορώ να την κάνω την προηγούμενη θα το εκτιμήσω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και χρόνια πολλά και πάλι 🙏

Κρίμα ,αλλά συμβαίνουν αυτά.
Ευκαιρία για 65" OLED.
Ίσως το εξουσιοδοτημένο Sony service να την θέλει για ανταλλακτικά,πλακέτα τροφοδοσίας,επεξεργασίας,T-CON ,ηχεία,πόδια βάσης κλπ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως για λόγους ευκολίας μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο τηλέφωνο σε αυτούς; Σας ευχαριστώ και πάλι.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως για λόγους ευκολίας μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο τηλέφωνο σε αυτούς; Σας ευχαριστώ και πάλι.

Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Sony Αθήνα :

Κατηγορίες:
Playstation
Τηλεοράσεις και συσκευές προβολής
Τηλεοράσεις LCD
Τηλεοράσεις LCD (Android)
Τηλεοράσεις OLED (Android)

[https://www.sony.gr/electronics/support]...https://services.sony.gr/supportmvc/el/repair?cpint=spt-footer_repair

ASTRA SERVICE SA
Μαρίνου Αντύπα 88, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα, 14121.
τηλ : +30 21 0686 0010
[email protected]
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 -17:00 & Σάββατο 09:00 - 14:00