Μόλις με άφησε χρόνους.
Εκλεισε εχτές το βράδυ και σήμερα δεν ανάβει.
Δοκιμασα τα πάντα και απλώς δεν ανοίγει.
Τροφοδοτικο;
Όχι δεν κάνει τίποτα απολυτωςΑναβοσβήνει το κόκκινο led στη μέση κάποιες φορές επαναλαμβανόμενα;
Όχι δεν κάνει τίποτα απολυτως
Αλλάζουν πλακέτα η πάει για αντικατάσταση;(Είμαι στην 5ετη του Κώτσου)Εφόσον το καλώδιο τροφοδοσίας είναι καλά στερεωμένο στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και στην πρίζα , τότε η πλακέτα τροφοδοσίας .
Ανάλογα την ασφάλεια που έχεις κάνει,Αλλάζουν πλακέτα η πάει για αντικατάσταση;(Είμαι στην 5ετη του Κώτσου)
H αντικαταστάτρια της A80L είναι η Bravia 8A/Bravia 8. Η A80L αντικατέστησε την δικιά σου Α80J.Αφού σήμερα πήρα τηλέφωνο και ξανά τσακώθηκα,πριν λίγο με πήραν να μου ζητήσουν συγγνώμη και να μου προτείνουν απευθείας αντικατάσταση με αυτήν την Sony BRAVIA 8A OLED 55 Inch 4K HDR Google TV.Δυστυχως πιστωτικό για να ανέβω ιντσες δεν δίνουν και η εν λόγω τηλεόραση κοστίζει 300 ευρώ λιγότερα από την παλιά.Γνωμες από τους ειδικούς;
Κάθε δύο χρόνια βγάζει μοντέλα πλέον η Sony;H αντικαταστάτρια της A80L είναι η Bravia 8A/Bravia 8. Η A80L αντικατέστησε την δικιά σου Α80J.
Μια χαρά είσαι με νέα τηλεόραση.
Κάθε δύο χρόνια βγάζει μοντέλα πλέον η Sony;
Φίλε xavito καλησπέρα,Ναι. Δεν έχω δει αν φέτος στα μοντέλα του 2026 θα αντικαταστήσει την Bravia 8/8Α.
Κάθε χρόνο ανανεώνονται τα μοντέλα και το τελευταίο oled είναι αυτό:Κάθε δύο χρόνια βγάζει μοντέλα πλέον η Sony;
Η Bravia 8 II (K-xxXR8M25) του 2025 που είναι RGB QD-OLED αντικατέστησε την XR-xxA95L RGB QD-OLED του 2023.Κάθε χρόνο ανανεώνονται τα μοντέλα και το τελευταίο oled είναι αυτό:
BRAVIA 8 II https://www.sony.gr/bravia/products/bravia-8m2?locale=el_GR&sku=k65xr8m25bp.cei#overview

Έχει κόκκινο led η Α83J;Αναβοσβήνει το κόκκινο led στη μέση κάποιες φορές επαναλαμβανόμενα;
Είχες την Α80J ή την A83J;Μόλις με άφησε χρόνους.
Εκλεισε εχτές το βράδυ και σήμερα δεν ανάβει.
Δοκιμασα τα πάντα και απλώς δεν ανοίγει.
Τροφοδοτικο;
Το προηγούμενο ήταν το Bravia 8:
4 χρόνια ακριβώς,προβληματακια κάτι λίγα στο άνοιγμα και τον τελευταίο καιρό στις hdmi.Το πάνελ ήταν τέλειο,μηδέν burn in, μηδέν καμένα πίξελ.Πόσα χρόνια την είχες;
Σου έκανε πιο πριν προβληματάκια;
Το περασμένο ήταν το Bravia 8:
A80 ή 83j;4 χρόνια ακριβώς,προβληματακια κάτι λίγα στο άνοιγμα και τον τελευταίο καιρό στις hdmi.Το πάνελ ήταν τέλειο,μηδέν burn in, μηδέν καμένα πίξελ.
Δεν άκουγε καμιά φορά στο άνοιγμα και ήθελε να βγει από την πρίζα για συνελθει.Την Α80 έχω ακόμα,το Σάββατο θα μου φέρουν την καινούργια και θα πάρουν αυτή.A80 ή 83j;
Στο άνοιγμα τι σου έκανε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.