Sony XR A80J/A83J: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά μέσα στην συσκευασία η A83J έχει δύο καλώδια ρεύματος, ένα με φις σούκο και ένα με κανονικό;

Ακόμη είχε μία προστατευτική μεμβράνη στο κάτω μέρος από άκρη σε άκρη εκεί που είναι το λογότυπο της Sony στο κάτω μέρος!

Άλλη μεμβράνη στην οθόνη ή περιμετρικά δεν είχε!
Ούτε αυτοκόλλητο εμπρός δεξιά επάνω που βλέπω ότι σε κάποιες έχει το New 2021.
Έτσι είναι τώρα;

Επίσης η χάρτινη συσκευασία της, από κάτω είναι ανοιχτή και σφραγισμένη μόνο από πάνω;
Είχε τις δύο πλαστικές δερματικές ταινίες που κρατούσαν την συσκευασία!
Λογικά για να βγει εύκολα από την συσκευασία από κάτω είναι ανοιχτή;

Όποιος την πήρε πρόσφατα έτσι ήταν;

Έχω και άλλες ερωτήσεις στην πορεία!
Ναι σε όλα.Κανονική του κουτιού είναι.

Η Sony δεν βάζει πλαστική μεμβράνη μπροστά στην οθόνη που να χρειάζεται να την βγάλεις για να παρακολουθήσεις.
Αυτοκόλλητο εμπρός δεξιά έχουν μόνο οι LCD,που λέει μην ξηλώσετε την επίστρωση του panel.
To χάρτινο κουτί της τηλεόρασης είναι σφραγισμένο με ταινία από επάνω μόνο.
Επειδή βάζουν τις πλαστικές ταινίες-δέστρες δεν χρειάζονται τα 4 πλαστικά καπάκια στο κάτω μέρος του κουτιού.

Sony-XR-55A80J-1.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλοθέατη.

Nομιζω οτι επρεπε να ειναι σφραγισμενη απο παντού κ με ολα τα αυτοκολλητα της. Αυτο που απο κάτω εναι ανοιχτή ειναι περιεργο. Απο που την αγορασες ? μηπως εναι εκθεσιακο κομματι ?
Κοίτα από κάτω έχει τη χάρτινη βάση που μπαίνει συρόμενα μέσα στο κουτί της συσκευασίας της και ήταν σφραγισμένη από πάνω με την ταινία και με δύο δερματικές πλαστικές όλη η συσκευασία!

Θεωρώ ότι για να βγει εύκολα από το κουτί έτσι είναι η αρχική συσκευασία, αλλά ήθαλα κάποιος που την πήρε προσφατα να μου πει εάν και στην δική του έτσι είναι σε αυτά που αναφέρω παραπάνω!

Ναι σε όλα.Κανονική του κουτιού είναι.
Αυτοκόλλητο εμπρός δεξιά έχουν μόνο οι LCD,που λέει μην ξηλώσετε την επίστρωση του panel.
To χάρτινο κουτί της τηλεόρασης είναι σφραγισμένο με ταινία από επάνω μόνο.
Επειδή βάζουν τις πλαστικές ταινίες-δέστρες δεν χρειάζονται τα 4 πλαστικά καπάκια στο κάτω μέρος του κουτιού.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλοθέατη.
Ευχαριστώ πολύ!

Ακόμη είχε μία προστατευτική μεμβράνη στο κάτω μέρος από άκρη σε άκρη εκεί που είναι το λογότυπο της Sony στο κάτω μέρος!

Άλλη μεμβράνη στην οθόνη ή περιμετρικά δεν είχε!
Ούτε αυτοκόλλητο εμπρός δεξιά επάνω που βλέπω ότι σε κάποιες έχει το New 2021, όπως στην φώτο.

Την ενεργιακή κλάση το είχε κολλημένο πίσω.

Έτσι είναι τώρα;

Attachments

• 05FD82CF-DA8C-401B-881C-C2C1407EAC0D.jpeg
    05FD82CF-DA8C-401B-881C-C2C1407EAC0D.jpeg
    52 KB · Views: 24
εαν εχει ανοιχτει,λογικα θα το καταλαβεις απο την μεσα κατασταση της τηλεορασης.
αυτοκολλητα,μαζεμα καλωδιων,δαχτυλιες κλπ.
δεν νομιζω οτι εχεις καποιο θεμα.

• Like
Reactions: humidream
εαν εχει ανοιχτει,λογικα θα το καταλαβεις απο την μεσα κατασταση της τηλεορασης.
αυτοκολλητα,μαζεμα καλωδιων,δαχτυλιες κλπ.
δεν νομιζω οτι εχεις καποιο θεμα.
Όλα είναι εργοστασιακά άθικτα!

Αυτοκόλλητα στην οθόνη δεν είχε, όπως στην φώτο!
Για αυτό ρωτάω εάν έτσι είναι;

Αλλά ας το επιβεβαιώσω και με κάποιους που την πήραν να μου πουν την γνώμη τους!

Ποιο καλώδιο ρεύματος βάζω το σούκο ή το απλό;

Attachments

• 65B7658E-828B-4B28-BA9D-E3B62C87A088.jpeg
    65B7658E-828B-4B28-BA9D-E3B62C87A088.jpeg
    16.1 KB · Views: 16
Last edited:
  • Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Νέα αναβάθμιση λογισμικού v6.6474 για XR A80J/A83J/A84J, και για όλες τις Sony Bravia με λογισμικό Google TV του 2021-2022.

Ημερομηνία κυκλοφορίας : 15-Feb-2023

[sony.gr/electronics/support]...https://www.sony.gr/electronics/sup..._a83j_a84j-series/xr-55a80j/software/00286167

[sony.co.uk/electronics/support]...https://www.sony.co.uk/electronics/..._a83j_a84j-series/xr-55a83j/software/00286167

Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις:
Βελτιώνει την ασφάλεια της τηλεόρασης.
Επιλύει ένα πρόβλημα κατά το οποίο η τηλεόραση μπορεί να ξεκινούσε από την αναμονή χωρίς εικόνα αλλά με ήχο.

Υπάρχουν 2 τρόποι να ενημερώσετε το υλικολογισμικό στην τηλεόραση:

1.Χρήση της λειτουργίας Automatically check for update (Αυτόματος έλεγχος για ενημέρωση) (εύκολη)
Σημείωση: Η τηλεόρασή σας μπορεί να εμφανίζει το μήνυμα Software is up to date (Το λογισμικό είναι ενημερωμένο) ακόμη κι αν δεν έχει εγκατασταθεί η νεότερη έκδοση. Οι ενημερώσεις από τις αυτόματες λήψεις λογισμικού κυκλοφορούν σταδιακά και ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμες. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Αν επιθυμείτε να κάνετε τώρα ενημέρωση, ακολουθήστε τις οδηγίες για τη λήψη και την εγκατάσταση της ενημέρωσης λογισμικού με τη χρήση μονάδας USB flash.
2.Χρήση μονάδας USB flash

Αν ο αριθμός της έκδοσης είναι PKG6.6474.xxxx ή μεταγενέστερος, διαθέτετε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού και δεν απαιτείται ενημέρωση.

---
Υποστήριξη XR-55A83J...https://www.sony.gr/electronics/support/televisions-projectors-oled-tvs-android-/xr-55a83j
Στο μενού της A83J που βλέπω την νέα έκδοση λογισμικού v6.6474;
Πρέπει να την πέρασε, αλλά που το βλέπω;

Στο μενού της A83J που βλέπω την νέα έκδοση λογισμικού v6.6474;
Πρέπει να την πέρασε, αλλά που το βλέπω;
Κουμπί Help στο remote>Κατάσταση και διαγνωστικοί έλεγχοι>Πληροφορίες Συστήματος>PKG.xxx

• Like
Κουμπί Help στο remote>Κατάσταση και διαγνωστικοί έλεγχοι>Πληροφορίες Συστήματος>PKG.xxx
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Που μπορώ να δω σε φυλλάδιο τα περιεχόμενα της συσκευασίας Α83J;

Ποιο καλώδιο ρεύματος βάζω, το σούκο ή το απλό;

Όταν την κλείνω σε stand by δεν φαίνεται κάποιο led αναμμένο!
Μόνο όταν την ανοίγω για λίγο ανάβει ένα λευκό led.
Μπορεί να ανάβαι στο stand by led για να δείχνει ότι είναι στο ρεύμα;

Επίσης όταν την ανοίγω κάνει ένα κλικ και όταν την κλείνω σαν διακόπτης είναι οκ αυτό;

Επίσης όταν την ανοίγω μπορεί να δείχνει το λογότυπο; Έχει κάποια ρύθμιση γι αυτό στο μενού;

Last edited:
Φιλε ότι σου είπε ο Xavito.Την πήρα πέρσι το Μάιο και ήταν ακριβώς όπως την περιγράφεις.Εγώ παιδιά έχω άλλο πρόβλημα.Το Sony core μου κολλούσε και δεν δούλευε με τίποτα.Τωρα πάω να το ανοίξω και δεν υπάρχει ο λογαριασμός μου.Παω να βάλω το mail που έχω και στην τηλεόραση και δεν το αναγνωρίζει.Εχει κανείς καμιά ιδέα;Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καθόλου πως την είχα σεταρει την εφαρμογή στην αρχή.

• Like
Φιλε ότι σου είπε ο Xavito.Την πήρα πέρσι το Μάιο και ήταν ακριβώς όπως την περιγράφεις.Εγώ παιδιά έχω άλλο πρόβλημα.Το Sony core μου κολλούσε και δεν δούλευε με τίποτα.Τωρα πάω να το ανοίξω και δεν υπάρχει ο λογαριασμός μου.Παω να βάλω το mail που έχω και στην τηλεόραση και δεν το αναγνωρίζει.Εχει κανείς καμιά ιδέα;Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καθόλου πως την είχα σεταρει την εφαρμογή στην αρχή.
Ευχαριστώ πολύ!

Ένα ακόμη όταν την ανοίγω κάνει ένα κλικ και όταν την κλείνω, σαν διακόπτης. Και σένα το ίδιο κάνει;

Επίσης βλέπω κάποια στιγμή από δεξιά της tv κάθετα τα bezel σαν γίνονται απειροελάχιστα πιο μεγάλα, μήπως είναι από την αυτόματη μετακίνηση pixel για την προστασία ειδώλου;

Και σένα δύο καλώδια είχε μέσα σούκο και απλό; Ποιο έβαλες από τα δύο;

Ούτε και σένα είχε αυτοκόλλητα στην οθόνη;

Βίδες για να την τοποθέτηση σε τοίχο, δεν έχει μέσα στην συσκευασία;

Ευχαριστώ και πάλι όλα τα παιδιά γοα τις πληροφορίες τους!

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα...eon tv δεν υπάρχει στις εφαρμογές google?

Επίσης σε μένα στη συσκευασία είχε 2 κανονικά καλώδια ρεύματος δεν είχε σούκο...έχει σημασία;

• Like

Επίσης σε μένα στη συσκευασία είχε 2 κανονικά καλώδια ρεύματος δεν είχε σούκο...έχει σημασία;
Δεν μπορεί να υπάρχει για την X90J μου και να μην υπάρχει για την δική σου!!

1676821799678.png

Η τηλεόραση δεν χρειάζεται γείωση, άρα σούκο

Τι καλώδια είχε μέσα η συσκευασία σου;
Εμένα είχε δύο όπως αυτά στην φώτο!
Εσείς πιο βάλατε στην συσκευή;

Ένα ακόμη όταν την ανοίγω κάνει ένα κλικ και όταν την κλείνω, σαν διακόπτης. Και σας το ίδιο κάνει;

Βίδες για να την τοποθέτηση σε τοίχο, δεν έχει μέσα στην συσκευασία;

Attachments

• D8F9263F-0D75-43A0-9E58-20BB426EF9E1.jpeg
    D8F9263F-0D75-43A0-9E58-20BB426EF9E1.jpeg
    50.4 KB · Views: 12
  • 844433B5-C319-45CD-9970-FE3AECF29E3D.jpeg
    844433B5-C319-45CD-9970-FE3AECF29E3D.jpeg
    91.5 KB · Views: 12
Έχω αλλάξει 4 τηλεοράσεις σε 5 χρόνια καμία δεν είχε βίδες για τον τοίχο.Πρεπει να πάρεις βάση.Για τα καλώδια και δικιά μου είχε ένα σουκο και ένα απλό αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο όπως σου είπαν.Χαλαρωσε και απόλαυσε oled.Ξερω τι σου λέω...

• Like
Έχω αλλάξει 4 τηλεοράσεις σε 5 χρόνια καμία δεν είχε βίδες για τον τοίχο.Πρεπει να πάρεις βάση.Για τα καλώδια και δικιά μου είχε ένα σουκο και ένα απλό αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο όπως σου είπαν.Χαλαρωσε και απόλαυσε oled.Ξερω τι σου λέω...

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Ένα ακόμη όταν την ανοίγω κάνει ένα κλικ και όταν την κλείνω, σαν διακόπτης. Και σένα το ίδιο κάνει;

Σας ζάλισα! Δεν ξέρω εάν το παρατήρησε κανείς ή είναι η ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι βλέπω κάποια στιγμή από δεξιά της tv κάθετα στα bezel σαν γίνονται απειροελάχιστα πιο μεγάλα, μήπως είναι από την αυτόματη μετακίνηση pixel για την προστασία ειδώλου;
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες!

Θα μπορούσε αλλά και αυτό να μην είναι μη δίνεις σημασία αν σε κανονική θέαση δεν σε ενοχλεί.

• Like