Δυστυχώς και στις δύο δεν τον βλέπει .Ίσως θέλει περισσότερο ρεύμα. Βάλτο στην άλλη usb
Είστε ευχαριστημένοι με την προβολή HDR υλικού? Στα μάτια μου είναι υπερβολικά σκοτεινό και άχρωμο. Σε σημείο που σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω οτιδήποτε σε HDR. Δεν μπορεί να το προβάλει σωστά η τηλεόραση ή είναι θέμα ρυθμίσεων? Και στο Disney+ και σε αναπαραγωγή hdr αρχείων η εικόνα είναι αρκετά έως πολύ μουντή.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο πρώτο, το μυαλό μου πάει σε προγραμματισμένη ενηνέρωση λογισμικού. (κάθε πότε ψάχνει).Καλησπέρα σε όλους.
Αντιμετωπίζω 2 θεματάκια με την XR-65X90J μου, και θα ήθελα τις γνώσεις-γνώμες σας.
Το πρώτο, το θεωρητικά εύκολο, ότι η τηλεόραση όταν ανάβει ανοίγει και τον AVR ενισχυτή μου, παρόλο που οι σχετικές ρυθμίσεις στην TV είναι στο off. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι ενίοτε ανάβει ο ενισχυτής στο 'ξεκούδουνο', έκανα ένα σχετικό troubleshooting αφαιρώντας τις HDMI πηγές από τον Denon, αφήνοντας μόνο την TV στο eARC, και συμπέρανα ότι μάλλον η TV τον ανάβει. Δεν μπορώ να συσχετίσω την έναρξη του θέματος αυτού (είναι καιρό) νε κάποιο firmware upgrade στην Sony ή τον Denon, όμως κάποτε δούλευε σωστά. Reset to factory defaults;
Το δεύτερο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω την Alexa να δουλέψει με την Sony. Αν καταλαβαίνω καλά απ' όσα διάφορα έχω διαβάσει, δεν υποστηρίζεται η λειτουργία για Ελλάδα (απαράδεκτο, δεν αναφέρεται ούτε στο κουτί μηδέ στο manual). Το skill στην alexa το βρήκα, την sony δεν βρίσκει. Το έχει δουλέψει κάποιος σε Sony; Ούτε ρύθμιση για περιοχή δεν έχει το Google TV. Ένα VPN ίσως να έκανε τη δουλειά;
Το είχα σκεφτεί κι εγώ, ξέχασα να το αναφέρω, αλλά είδα ότι είχα ήδη βάλει τα automatic updates στο off στον Denon γιατί τσεκάρω μέσω net αν έχει βγει κάτι και τι κάνει, πριν το βάλω.Στο πρώτο, το μυαλό μου πάει σε προγραμματισμένη ενηνέρωση λογισμικού. (κάθε πότε ψάχνει).
Ανάλογα πάντα και τι ώρες ανοίγει. Ανοίγει σταθερά, συγκεκριμένη ώρα ή τυχαία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.