Sony's new BRAVIA LCD models(3000 series)

Re: Νεα μοντελα Sony Bravia για το 2007.

A ρε Rivers, φωτιές μου άναψες με τα screenshot.Πάει η W2000 που θα αγόραζα σε 1 εβδομάδα. Τώρα θα περιμένω tiw D3000 και ελπίζω να έρθουν σύντομα γιατί είμαι έτοιμος να πετάξω τη CRT από το παράθυρο. Δε μπορώ άλλο να παίζω Resistance και Gears of War σε SD.

A ρε Rivers, φωτιές μου άναψες με τα screenshot.Πάει η W2000 που θα αγόραζα σε 1 εβδομάδα. Τώρα θα περιμένω tiw D3000 και ελπίζω να έρθουν σύντομα γιατί είμαι έτοιμος να πετάξω τη CRT από το παράθυρο. Δε μπορώ άλλο να παίζω Resistance και Gears of War σε SD.

Εγω πηγα μια μερα σε ενα ξαδερφο μου που εχει CRT 29" Philips και ΧΒΟΧ 360 και κοντεψα να τυφλωθω. Τα παιχνιδια σε CRT κυριολεκτικα δεν βλεπονται με τιποτα οταν εχεις συνηθησεις την εικονα της LCD.

Κατα τ' αλλα η τιμη της W2000 εχει πεσει πλεον πολυ και αρχιζω να το σκεφτομαι.

NEW SONY LCD D SERIES

Επειδή όπως έχετε καταλάβει είμαι ΣΟΝάκιας(που συνεπάγεται και συνεχές ψάξιμο γύρω από τα προιόντα της εταιρίας) νομίζω πως βρήκα δύο πολύ ενδιαφέροντα λίνκ για την πολυαναμενόμενη πλέον καινούργια σειρά D3000.
http://www.kieskeurig.be/product/EEA...A400430F6B.htm

http://avforum.no/avnytt/showproduct.php/product/1324

Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο.

Re: NEW SONY LCD D SERIES

Δεν ξερω φιλε GeoGeoGeo για τις Sony αλλα το δευτερο λινκ απο το Νορβηγικο φορουμ ειναι τρομερο διοτι εχουνε και πολυ ωραιο layout στο φορουμ τους. Να σε καλα.
Στην πρωτη τους σελιδα εχουνε ειδησεις διαφορες του χωρου μας, αριστερα εχουνε thumbnails για να δεις τα διαφορα setup των μελων τους με πολλες φωτο, δεξια λινκς για ολα τα specs απο τα καινουργια μοντελα που θα βγουνε. Πιο κατω αναλυτικα τεστ για Τηλεορασεις, ΧΒΟΧ, Προβολια απο διαφορους χρηστες μαζι με φωτο..
Πραγματικα ενα site υποδειγμα το οποιο θα μπορουσε να λειτουργησει ως μπουσουλα για τυχον μελλοντικη αναβαθμιση του υπαρχοντος. Προτεινω σε ολους ανεπιφυλακτα να το επισκεφτουν καθοτι αξιζει.
Απο κατω μια ενδεικτικη φωτογραφια του setup ενος φιλου του φορουμ τους.

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια στον Rivers! Τι εκπληκτικές παρουσιάσεις είναι αυτές που κάνει ο άνθρωπος? Είμαι στο ψάξιμο για LCD στις 37 έως 40 ίντσες και οι αναφορές σου σε όλα τα threads είναι ψαγμένες και ενημερωμένες ως εκεί που δεν παίρνει!!!
Έτσι όπως παρουσιάζεται η D3000 μοιάζει τουλάχιστον 1 σκαλί παραπάνω απ' ότι κυκλοφορεί σ' αυτό το επίπεδο τιμής, ιδίως για τηλεοπτικό σήμα σε LCD δεν πρέπει να έχει αντίπαλο... Μάλλον αξίζει η αναμονή μέχρι τον ερχομό της στην Ελλάδα

:firstprize:στον Rivers

Ευχαριστω παιδια αλλα τα παραλετε.-bye-

Εγω πιο πολυ ασχολουμαι γιατι το βλεπω σαν χομπι αλλα επισης και γιατι θελω να παρω μια 40αρα στους επομενους 1-2 μηνες.

Παρεπιπτοντως ειδα σε ξενο σιτε οτι η τιμη της εχει ανακοινωθει σε καποιες χωρες και ειναι 1,990 ευρω οποτε πιστευω οτι εκει περιπου θα κινειται και εδω (στην αρχη τουλαχιστον γιατι μετα ακολουθει η πτωση).-bye-

Ευχαριστω παιδια αλλα τα παραλετε.-bye-

Εγω πιο πολυ ασχολουμαι γιατι το βλεπω σαν χομπι αλλα επισης και γιατι θελω να παρω μια 40αρα στους επομενους 1-2 μηνες.

Παρεπιπτοντως ειδα σε ξενο σιτε οτι η τιμη της εχει ανακοινωθει σε καποιες χωρες και ειναι 1,990 ευρω οποτε πιστευω οτι εκει περιπου θα κινειται και εδω (στην αρχη τουλαχιστον γιατι μετα ακολουθει η πτωση).-bye-

Ποια η 40D3000? Βάλε κανα link

Συνονόματε Ιωάννη και λοιποί φίλοι, αυτή τη στιγμή ως τα δυομιση χιλιάρικα ποια θεωρείτε την απολύτως καλύτερη τv ως 40'' ; (XD1;) πρέπει να αγοράσω άμεσα, αλλά ίσως βάλω την 19αρα crt του pc στο σαλόνι για τηλεόραση μέχρι να δω ποια θα είναι καλή και φτηνή...μπορώ να περιμένω έτσι κάνα τρίμηνο...

H καλυτερη τηλεοραση στην τιμη που ψαχνεις ειναι η 40W2000. Βεβαια υπαρχουν αλλες τηλεορασεις με καλυτερη αποδοση σε Standard Definition αλλα σε High Definition ειναι κορυφη.
Παντως αναμενεται και η νεα σειρα της Samsung Μ86/Μ87 και την παρακολουθω με μεγαλη προσοχη γιατι φαινεται επισης πολυ καλη.

2007 SONY FULL HD TVs

Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι των νέων σειρών full HD Sony.Από ότι φαίνεται η εταιρία σκοπέυει να παράγει και τρίτο κωδικό πιο κάτω από τις σειρές X(δεν ξέρουμε την ακριβή ονομασία που θα έχει) καθώς και από τη σειρά W(πιθανόν W3000).Λοιπόν η ονομασία του είναι V3000.Μάλλον θα έρθει στη χώρα μας κατά το φθινόπωρο.

http://reviews.cnet.com/Sony_KDL_40V3000/4505-6482_7-32331190.html
http://displayblog.wordpress.com/20...3000-and-kdl-40v3000-40-and-46-1080p-lcd-tvs/

Re: 2007 SONY FULL HD TVs

Το θέμα είναι ότι όλα συμβαίνουν κάτω από το πρίσμα των επιταγών του Μαρκετινγκ, της πολιτικής της εταιρίας για να αυξήσει ή να μειώση ( καλά διαβάσετε ), μερίδια και σειρές, που είτε δεν "περπάτησαν", είτε θέλουν να περπατήσουν.
Ισως ακόμη να είναι η κατάλληλη εποχή για αγορά μιας τηλεόρασης LCD ή Plasma, με την έννοια ότι το καλό πράγμα " τσούζει ", χρηματικά

Re: 2007 SONY FULL HD TVs

Το θέμα είναι ότι όλα συμβαίνουν κάτω από το πρίσμα των επιταγών του Μαρκετινγκ, της πολιτικής της εταιρίας για να αυξήσει ή να μειώση ( καλά διαβάσετε ), μερίδια και σειρές, που είτε δεν "περπάτησαν", είτε θέλουν να περπατήσουν.
Ισως ακόμη να είναι η κατάλληλη εποχή για αγορά μιας τηλεόρασης LCD ή Plasma, με την έννοια ότι το καλό πράγμα " τσούζει ", χρηματικά

Ασφαλώς και εννοούσα να μην είναι κατάλληλη εποχή, δείτε τιμές στις 37", μεγάλων εταιριών από 1300 - 2500 .
Δεν γνωρίζω και πολλούς που θα διέθεταν αυτή την περιουσία, για τηλεόραση.-bye-

Re: NEW SONY LCD D SERIES

Παντως σαν design η σειρα D "γραφει". Μου θυμιζει Plasma Pioneer.:grinning-smiley-043

Ψηνομαι να χτυπησω μια 40αρα οταν ερθει.Οι τιμες νομιζω οτι θα ειναι στα ιδια επιπεδα με την V2500.