SOS ASAP ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

bill8k

Established Member
11 February 2012
242
Σας παρακαλώ, χρειαζομαι την βοήθεια σας asap! Σίγουρα ξέρετε τις γεννήτριες γραφικών για την τηλεόραση που πολλές φορές ειναι ενσωματωμενες στα switcher. Ενα πολυ βασικο "γραφικό" ειναι η φάσα που βαζουν κάτω (αν θυμαμαι καλα ετσι λεγεται). Ειναι ο τίτλος που λέει πχ. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Εγω, δουλευω τις τελευταιες ημέρες το Sony Movie Studio Platinum 12. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ, μπορειτε να μου πειτε πως στο καλο βαζω ενα τετοιο εφε; Την Δευτερα θα μου δωσουν ενα βιντεο για μονταρισμα, που στο μονταρισμα τα παω καλα οταν χρειαζεται κατα καιρους, αλλα ποτε δεν ετυχε να χρειαστει να βαλω τετοιο τιτλο και δεν ξερω τι να κανω.!!

Εκτος κι αν εχετε να μου προτεινετε αλλο πρόγραμμα εστω για trial έκδοση τουλάχιστον να κανω την δουλεια μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

επειδή δεν ξέρω πιο ακριβώς εφέ εννοείς.... μήπως αναφέρεσαι σε κάτι σαν αυτό?

Δώσε ένα "οπτικό" παράδειγμα (jpeg, youtube Κλπ)

Πάντως αν καταλάβαινα τι εννοούσε, επειδή το AAE θέλει μια εξοικείωση, θα πρότεινα το Sony Vegas με συγκεκριμένο εφέ, που κάνει για "αρχάριους" και δίνει άψογα αποτελέσματα

Στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς θα πήγαινα να ψάξω λιγο το μενού των τίτλων. Αν σε αφήνει να βάλεις ένα μικρό background πίσω από τον υπότιτλο τότε προσομοιώνεις τη φάσα που κανονικά γεννά η γεννήτρια χαρακτήρων. Αλλιώς ενδεχομένως να το κάνεις μπακαλίστικα με ενα alpha channel κομμένο με μασκα.

Last edited: