Απάντηση: [SOS] !! Ερώτηση-Πρόβλημσ για Epson tw-700 !!
Σας ενοχλεί γιατί σας φαίνεται μικρή η οθόνη. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν μαύρες μπάρες πάνω και κάτω. Τότε οι 100"ίντσες γίνονται πολύ λιγότερες.
Όταν εγώ έλεγα, κάνε Διονύση όσο μεγαλύτερη οθόνη μπορείς, εσύ δεν άκουσες.
Πολλοί φοβούνται μήπως είναι κουραστική η θέαση της μεγάλης οθόνης από κοντινή απόσταση.
Καθόλου δεν είναι. Όταν πας στην εξοχή και χαζεύεις την ομορφιά του τοπίου δεν σε απασχολεί αν αυτό που βλέπεις μπροστά σου μπορεί να μπεί μέσα στο οπτικό σου πεδίο. Εστιάζεις εσύ σε ότι σου κάνει κέφι περισσότερο. Το ίδιο γίνεται και σε μιά οθόνη. Μπορεί να δεις το πρόσωπο του ηθοποιού ή εχμ..... το στήθος της πρωταγωνίστριας, εκτός ίσως από τους υπότιτλους που αναγκαστικά πρέπει να πηγαίνεις το βλέμμα σου αριστερά και δεξιά και ίσως είναι λίγο κουραστικό. Γι 'αυτό καλό είναι να αποφεύγονται οι υπερβολές.
Εγώ βλέπω από 3,7 μέτρα σε οθόνη πλάτους 2,60μ. και αν μπορούσα να έκανα μεγαλύτερη θα την έκανα.
Τότε δεν σε απασχολεί καθόλου αν θα είναι το κάδρο 16:9 ή οτιδήποτε άλλο.
Στην αρχή και εγώ έλεγα οτι πρέπει να είναι μικρή η οθόνη ώσπου πήγα και είδα το homecinema ενός φίλου που είχε οθόνη 140 ίντσες πάνω από 3μ πλάτος και έπαθα την πλάκα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ. Αισθάνθηκα σαν σε κινηματογράφο.
Τα μηχανήματα που είχε δεν ήταν σπουδαία πανασονικ 900 είχε ο άνθρωπος αυτό που έχω και εγώ αλλά το σμουθ σκριν εδώ έκανε τη δουλειά του δεν φαίνονταν καθόλου τα πιξελ γι αυτό πρότεινα και τον πανυ ΑΧ100.