Sos για ηλεκτρικη οθονη....

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
714
παω να σκασω...!!!κρεμασα μια χαρα την οθονη 100" απο αγγλο ebay ολα καλα μονο που μαλακιστηκα χοντρα οταν πηγα να ρυθμισω τα ορια της,το ποσο θα κατεβαινει και θα ανεβαινει.....Εχω χασει την μπαλα και μου εχει ανεβει η πιεση 300!!!Γινεται τιποτα η της εβγαλα τα ματια???help οι πιο εμπειροι!!!!please.

ε, πές μας τί ακριβώς συνέβει! Μην πανικοβάλλεσαι! Εμένα μου ρθε ψιλοστραπάτσα αλλά θα την βρώ την άκρη
Δεν θέλει άγχος - ένα πανί είναι!

ελα ολα καλα τελικα ,τραβηχτηκα εως τις 3 το πρωι αλλα την βρηκα την ακρη.Εγω εφταιγα καθως οταν λενε οι οδηγιες να ειστε πολυ προσεκτικοι οταν ρυθμίζετε τα ορια εγω το παρακανα οπως παντα :) .Ανοιξα το μοτερ και ρυθμισα τα ορια στο μηδεν και μετα με το κατσαβιδακι σιγα σιγα την εφερα ακριβως εκει που θελω.Αν εισαι βιαστηκος και δεν ξερεις τι κανεις,αστο καλυτερα θα κανεις ζημια...Εμαθα ομως και κατι χαχαχαχα.Εμενα ηρθε σε εξαιρετικη κατασταση και η συσκευασια ηταν τετοια που πρεπει να κανει βουτια απο αεροπλανο για να παθει κατι,αν κανει καμια μικρη και ελαχιστη ζαρα πιστευω θα στρωσει αν μείνει λιγο ανοιχτη στην αρχη.Για τα λεφτα της ειναι νομιζω αρκετα καλη.Δυο φαουλ μονο,η μπαταρια απο το κοντρολ ειναι ψοφια,και η οθονη ψιλοβρωμαει....απο το χρωμα μαλλον λογικα θα ξεμυρισει.