SOS για τον 800 προβλημα με boot

koutelos1

New member
7 July 2008
44
Φίλοι μου
πήρα σημερα τον Dreambox 800 τελικα
Τον ξεκινησα κατεβασα κανάλια όλα οκ
Προσπάθησα να βαλω καινούργιο image Nabilo και έκανα τη διαδικασάι όπως λεει ο κατασκευαστής αλλά δεν μπυ εδινε ip περιμενα αλλά τιποτα. Είχα ενεργοποιημενο το DHCP αλλά τίποτα.
Έβγαλα πάλι το ρευμα το ξανάβαλα και τώρα δεν ανοιγει ο δεκτης κανει booting αλλά εικονα τιποτα
Τα έχω παιξει
Τι να κάνω??????//

ώπα ένα ένα !
Μιλάμε για γνήσιο , έτσι;
πατάς το κουμπακι του power με βγαλμένη την τροφοδοσία, συνδέεις το ρεύμα συνεχίζοντας να πατας το κουμπακι μέχρι να σου βγαλει την dhcp ip;
Σε αυτήν μπαίνεις από το pc και επιλέγεις Upgrade filmware, περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μπουτάρεις βγάζοντας το καλώδιο του δέκτη από το ρεύμα.
Τα έχεις κάνει όλα αυτά;

Γνησιο είναι
πατησα ειπαμε το κουμπακι εβαλα ρευμα ειδα στοπ αφησα κουμπακι αλλα δεν ειδα διευθυνση

τωρα δεν ειμαι σπιτι θα ειμαι σε κανα διωρο και θα τα ξαναπουμε
θα είσαι ευκαιρος?
Ποια image βαλω για καλύτερα

Nα ξαναδοκιμάσεις μέσω δικτύου και αν δεν τότε σειριακά.
Και να μην είμαι εδώ θα σε βοηθήσουν οι άλλοι φίλοι, δεν έχω την αποκλειστικότητα.
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ,είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία !! :flipout:

εχω router thompson apo forthnet αλλα νομιζω ότι είναι ενεργοποιημένο το dhcp
που θα το δω για σιγουριά?

μια χαρα ενεργοποιημενο ειναι το ρουτερ!αλλα κανεις λαθος την διαδικασια!λοιπον!!!
Βγαζεις το ονεριοκουτι απο το ρευμα!ενω ειναι εκτος ρευματος κρατας πατημενο το κουμπι του δεκτη!μετα ενω εχεις κρατημενο το κουμπι βαζεις το ρευμα δεν αφηνεις το κουμπι!Μετα σου λεει στοπ στη οθονη του δεκτη τοτε αφηνεις το κουμπι και σου βγαζει την ιπ!πας σε ενα μποουζερ κατα προτιμηση ιντερνετ εξπλορερ και βαζεις την ιπ!μετα διαλεγεις το ιματζ και το περνας
τοσο απλο
πιστευω να βοηθησα

το *stop* το βλέπει, δεν έχει ip όμως

Aν δεν λύθηκε το θέμα σου, δώσε ip με τη σειριακή και dreamup www.flashingdreambox
αλλά ρίξ' του image μέσω browser

το θεμα είανι οτι θελω να γινεται με το browser γιατι θα εχω μόνο mac στο σπιτι μετά από 10 μερες και καταλαβαίνεις ότι ανησυχώ
Κάποια στιγμη μετα από πολλά βαλε βγαλε εδωσε μια ip και εβαλα μια image Nabilo Multiboot αλλα δε με ενθουσιασε και τωρα φοβαμαι να ξανακάνω τη διαδικασία. Βέβαια συμβαινει και κατι περίεργο αν βγαλω από τη πριζα το δεκτη και μετα από λίγο τον ξαναβάλω κανει boot αλλά δεν δειχνει εικονα και πρεπει να το ξαναβγάλω από την πριζα να τον αφησω κανα 10 λεπτο εκτός και μετά ανα τον ξαναβάλω και δειχνει
Τι συμβαινει? Κανει πολλά περίεργα