SOS . Η ταινία που όλοι περιμέναμε

18 June 2006
8,272
Θεσσαλονίκη
site.php

Παίκτης & Εκτελεστής
Pistol whipped
εναλλακτικός τίτλος : Σκύψτε κι έρχομαι
Χώρα : ΗΠΑ
Ημερομηνία παραγωγής :14/01/2008
Ημερομηνία λήξης :15/01 2008
Σκηνοθεσία:
Πρωταγωνιστούν: ο Σιγκαλ , η καμπαρτίνα του , τα 180 του κιλά
Είδος : σφαλιάρες με μέτρο
Διάρκεια : ατέλειωτη
Εικόνα : 3, 35: 2
Ηχος D.D 45:3 & DTS ΜΛ

¨έρχεται σε λίγες μέρες αλλά η χαρά μου είναι τόσο μεγάλη που δε κρατήθηκα και την ανέβασα από σήμερα .

Ολόφρεσκο παραγωγή 2008 από την παραγωγή στην κατανάλωση με ευρηματικό σενάριο , άρτια και υποδειγματική σκηνοθεσία , καταπληκτικές αξεπέραστες ερμηνείες και ατελείωτη δράσει μεγατόνων.

Και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για άλλη ταινία φυσικά.

Ο Ματ είναι πρώην αστυνομικός με μεγάλη αδυναμία στα τυχερά παιχνίδια. (α μπε μπα μπλομ – γύρο γύρο όλοι κλπ) Ως γνήσιος παίκτης, έχει χρέη βουνά ( σε καραμέλες και χαρτάκια με τον Ριμπο ) και υπόλοιπα με τη Μαφία. ( των παιδότοπων)
Ο μεγάλος του εχθρός είναι τώρα παντρεμένος με την πρώην γυναίκα του ( Αλέξης τον λέν ) και έχει την κηδεμονία της κόρης του ( η έτσι πιστεύει τουλάχιστον) . Η ευκαιρία μιας νέας αρχής για τον Ματ εμφανίζεται στο πρόσωπο ενός μυστηριώδη άντρα που του ξεπληρώνει όλα του τα χρέη ( Ο Αι Βασίλης θάτανε ) .
Κάθε χάρη έχει κι ένα τίμημα και για αντάλλαγμα ο Ματ θα πρέπει να κάνει μια επικίνδυνη βουτιά στον υπόκοσμο ( μόνο που ο στηθόδεσμος απ το μπικίνι του δεν τον χωράει πια και πρέπει πρώτα να βρει καινούριο η να βουτήξει με μονοκίνι . Μέγα το δίλημμα φίλοι μου

Last edited:
Δεν ξέρω αν είμαι ο μοναδικός, αλλά τις παλιές ταινίες του Seagal τις πήγαινα πολύ και τις βλέπω άνετα και τώρα.
Ατσαλάκωτος και αγρατζούνιστος τσακίζει όποιον φρεθεί μπροστά του, αλλά πάντα για καλό σκοπό!
Εδώ και κάποια χρόνια ομολογώ οι ταινίες που έχει γυρίσει είναι απαράδεκτες.
:twoguns:

Ατυχία, με την ημερομηνία εξόδου, δεν πρόλαβε τα OSCAR αλλά δεν πειράζει θα είναι στα επόμενα

Ωραία, θα έχει κάτι να περιμένει ο Τάκης. :p

EDIT

Δεν ξέρω αν είμαι ο μοναδικός, αλλά τις παλιές ταινίες του Seagal τις πήγαινα πολύ και τις βλέπω άνετα και τώρα.
Δυστυχώς, δεν είσαι ο μόνος φοβάμαι (βλέπε Τάκης) :p

Last edited:
Χα-χα, μιλησε ο φαν του Ταρκοφσκι, που βλεπει διαρκως σπλατεριες! :p
Ας γελασω εις την κινεζικην: Τσιν-Τσαν-Τσον!

Απάντηση: Re: SOS . Η ταινία που όλοι περιμέναμε

Ωραία, θα έχει κάτι να περιμένει ο Τάκης. :p

EDIT

Δυστυχώς, δεν είσαι ο μόνος φοβάμαι (βλέπε Τάκης) :p

Οι παλιες ταινιες του ειχαν προορισμο τις κινηματογραφικες αιθουσες, οπου και κατεληγαν π.χ. UNDER SIEGE
Οι νεες του ταινιες ειναι αποτελεσμα συμβασης με κινηματογραφικο στουντιο για την παραγωγη ταινιας ανα τριμηνο ή τετραμηνο με σκοπο:"το γοργον και χαρην εχει", και με αποκλειστικο προορισμο τα βιντεοκλαμπ. Το ιδιο συμβαινει και με τον ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ και τις προσφατες ταινιες του.
Ειναι σαν να συγκρινεις τον Ελληνικο κινηματογραφο της δεκαετιας ´60 με τις βιντεοκωμωδιες της δεκαετιας του´80, που γυριζονταν σε μια εβδομαδα.

Απάντηση: Re: SOS . Η ταινία που όλοι περιμέναμε

Ατσαλάκωτος και αγρατζούνιστος τσακίζει όποιον φρεθεί μπροστά του, αλλά πάντα για καλό σκοπό!
Εδώ και κάποια χρόνια ομολογώ οι ταινίες που έχει γυρίσει είναι απαράδεκτες.
:twoguns:

+ 1000

Μήπως θυμάσαι Σάρον Στόουν μαζί του ?

Το Nico στην εποχη του βλεποταν ανετα, αντε και κανα 2 ακομα που δεν τα θυμαμαι. Ειχε φερει κατι καινουργιο στο τομεα "ο τα σπαω ολα και δεν λογαριαζω τιποτα".

Εγω το εβαλα απο περιεργεια να δω ποσο θα αντεξω και ειδα γυρω στα 10 λεπτα αλλα παντως ομολογω οτι σαν κωμωδια βλεπεται ανετα..:flipout:

Ο Σιγκαλ με μπακα σαν γκαστρωμενος, το μαλλι καρβουνο, προγουλι τρελλο και οι κινησεις που και στο FF φαινονται αργες..πολυ γελιο λεμε :2thumb22sup:

που'νε τα χρονια ωραια χρονια...