SOS κάποιος που να γνωρίζει 100 %

nioonline

New member
31 December 2012
24
Παιδια καλημερα. Αγορασα χτες απο ebay τα vizio S4251W-B4 τα οποια ερχονται απο Αμερικα. Μετα σκεφτηκα ο χαζος για συμβατοτητα με τα δικα μας ρευματα και λοιπα και
ψαχνοντας στο data sheet λεει Power Input: 120V 60Hz. Να ακυρωσω την παραγγελια ή με μετατροπεα θα ειμαι κομπλε; Οποιος γνωριζει ας απαντησει

Ενισχυτής πολυκάναλος sony που μου είχαν φέρει πριν από χρόνια από Αμέρικα εξακολουθεί να δουλεύει χωρίς πρόβλημα εδώ και μια 10ετία οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην δουλέψει και σε σένα. Φρόντισε μόνο ο μετασχηματιστής που θα πάρεις να υπερκαλύπτει την ονομαστική κατανάλωση που έχει το σύστημά σου.

Kostis22 ο ενιχυτης σου ηταν κι εσενα 120v 60 hz ; φοβαμαι μηπως τα 50hz της Ελλαδας δεν αφησουν το μηχανημα να δουλεψει σωστα....

Μην ανησυχείς, πάρε ένα μετασχηματιστή 120/240 και θα είσαι οκ. Φρόντισε μόνο να είναι τουλάχιστον πάνω από τα watt(το γράφει στο τεμπελάκι πίσω στο ρεύμα του) του ενισχυτή σου.

ok παιδια ευχαριστω(ξερουμε κοστος πανω κατω;power ouput λεει 60 watt.)

(εντωμεταξυ αν και δε κολλαει με τη συζητηση τι γ@μ@τ@ που φαινονται αυτα ( http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/hi-fi-and-audio/hi-fi-and-av-speakers/philips-fidelio-e5-review-1179619/review )

αλλα κοστος διπλασιο + απ τα vizio που παραγγειλα (700 ευρω και μονο εξω υπαρχουν.)

Ναι ήταν 120/60. Κόστος θα σε γελάσω γιατί πανε πολλά χρονιά απο τότε αλλά είμαι σίγουρος πως δεν ηταν πάνω από 50 ευρώ. Η κατανάλωση δεν είναι 60watt Είναι πολύ παραπάνω. Τα 60 watt είναι η ισχύς που πάει στα ηχεία μόνο.

Edit: βλέποντας το πιο μικρό μοντέλο όντως η κατανάλωση είναι στα 60Watt (οπότε με κάποιο 100αρι μετασχηματιστή θα είσαι OK) αλλά παρατηρώ ότι το subwoofer είναι ασύρματο οπότε θα έχει δικιά του τροφοδοσία με αποτέλεσμα να χρειάζεται μετασχηματιστή και αυτο.
Μήπως τελικά να ακυρώσεις την αγορά (αν μπορείς βεβαίως ακόμα);

Last edited:
Εκανα cancel την παραγγελια και αναμενω απαντηση απο eBay. Ειναι παντως μ@λ@κια που δεν εχουν αντιστοιχα συστηματα Ευρωπη μερια για εμας που ουτε χωρο εχουμε ουτε τρελλες απαιτησεις ηχητικα και που ψαχνουμε μια all-in-one λυση...