SOS Προβλημα με LG RZ-37LZ55

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
Εκει που εβλεπα ενα DVD ξαφνικα η τηλεοραση μπηκε σε standby και απο εκεινη την στιγμη ανοιγοκλεινει μονη της (αλλαζει χρωμα το σχετικο led και ακουγεται και καποιο ρελε η κατι τετοιο) χωρις ομως να φαινεται καθολου εικονα το πανελ ειναι συνεχως σβηστο

δοκιμασα πολλες φορες να την βγαλω απο την μπριζα και να την ξαναβαλω μετα πο λιγο και φυσικα τιποτα συνεχεια τα ιδια οπως περιγραφω παραπανω

επισης δεν ανταποκρινεται καθολου στο τηλεκοντρολ αλλα και στα πληκτρα που βρισκονται στο πλαι του πανελ

το εχει αντιμετωπισει αυτο κανεις?

Βοηθεια τι να κανω?

Οχι το δοκιμασα μηπως μπλοκαρε και εβγαλα εντελως τις μπαταριες

δοκιμασα πολλες φορες να την βγαλω απο την μπριζα και να την ξαναβαλω μετα πο λιγο και φυσικα τιποτα συνεχεια τα ιδια οπως περιγραφω παραπανω

...άλλη μια χαζή ερώτηση. όταν επιχείρησες το ανωτέρω είχες αποσυνδέσει τις συσκευές πάνω από την tv?(και το καλώδιο κεραίας)

οχι μονο το dvd αποσυνδεσα

και εκλεισα το πολυμπριζο-σταθεροποιητη τασης πανω στο οποιο ειναι συνδεδεμενα τα παντα

γιατι τι μπορει να παιζει?

ξανα δοκιμασα αφου ειχα κλεισει τα παντα κεντρικα απο το πολυμπριζο και την ειχα αφησει ετσι κανενα 5λεπτο και παλι τα ιδια

ξανα τα ιδια και εχω αποσυνδεσει και την κεραια

παει τα παιξε

επειδη στι site της LG τα λινκ δεν δουλευουν ποσα χρονια εγγυηση εχει ξερει κανεις?

Αποσυνδεσα τα παντα και εβγαλα ξανα τις μπαταριες του remote control και φυσικα παλι τα ιδια

τι εννοεις "η 2ετής εγγύηση είναι παροχή των τελευταίων 12 μηνών περίπου από την LG" ?

Αγοραστηκε 12ο του 2005 οποτε λογικα δεν υπαρχει προβλημα ετσι?

βρηκα το εντυπο της εγγυησης και ειναι 2 χρονια

αρχιζει παλι ο Γολγοθας ,το εχω ξαναζησει με μια Philips πριν απο 1 χρονο περιπου

Τωρα θυμηθηκα οτι εχω αλλαξει και 2 ρυθμισεις στο service menu

gamma και το overscan λετε να μου φορτωσουν την βλαβη?

το προβλημα παραμενει ακιβως το ιδιο

Τελικα πηρα τηλεφωνο στο εξουσιοδοτημενο service και αφου διαπιστωσαν την βλαβη την πηραν ετσι χυμα χωρις κουτι η κατι αλλο

με καθυσηχασε λεγοντας οτι η LG δεν πανε Αθηνα και οτι και να εχει θα το φτιαξουν εδω επισης μου ειπαν να μην ανυσηχω τα καλυπτει ολα η εγγυηση

θα δουμε ακομα θυμαμαι την περιπετεια που ειχα με την Philips

Α οταν την ειδε να ανοιγει και να σβηνει μονη της συνεχεια κατι ειπε οτι ενεργοποιειται το κυκλωμα προστασιας

τροφοδοτικο μου μυριζει εμενα παντως

Μην ανησυχείς με το service της LG.
Είναι μακράν το καλύτερο στην Ελλάδα για τις τηλεοράσεις.
Ήταν η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε το "έρχομαι και την παίρνω από το σπίτι του πελάτη" και όχι να την κουβαλάς εσύ.
Θα σου την φτιάξουν και θα στην φέρουν πίσω χωρίς καμία επιβάρυνση.

Μακαρι φιλε Σωκρατη αν και ευχομαι να μην φτιαχνει η να μην συμφερει να φτιαχτει

Τελικα εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο και αν ναι τι εγινε τελικα?

Oπως μου ειπαν πριν απο λιγο ειναι βλαβη στο τροφοδοτικο οποτε οταν το παραλαβουν θα αλλαχτει και βλεπουμε

Last edited: