Sos...τα δίδυμα μου κατέστρεψαν την Τv...βοήθειια για αγοράα νέας!!!

Ετσι για την ιστορια και μονο,εχθες ειδαμε ενα ματσακι σε 55αρα lg 670 μεσω nova,λοιπον εγω δεν ειδα ιχνος σκιας στην μπαλα ρε παλικαρια.......και η οραση μου ειναι μια χαρα.
Τωρα εαν ηταν μεσα το Truemotion,ε αυτο δεν το ξερω.
Οποτε να επαναλαβω εαν δεν εχετε προσωπικη αποψη,καλο θα ηταν να μην γραφεται οτι ναναι κα παραπληροφορητε τον κοσμο........

And what about Θολούρα??

Η λυση σε αυτο το φαινομενο που καποιες LG παρουσιαζουν ειναι να απενεργοποιησετε εντελως το Truemotion και η σκια εξαφανιζεται.

Στην καφετέρια που την είδα ήταν λίγο δύσκολο να απενεργοποιήσω το trumotion γιατί ακόμη και αν βρω τηλεκοντρόλ θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο. Ίσως αν το έκανα όντως να βελτιωνόταν το πρόβλημα όπως λες.

Για την ιστορία ήταν η 42άρα 670.

Οποτε να επαναλαβω εαν δεν εχετε προσωπικη αποψη,καλο θα ηταν να μην γραφεται οτι ναναι κα παραπληροφορητε τον κοσμο........

Αυτό το θέμα είναι γνωστό σε όλα τα φόρουμ (δες και τα link παραπάνω) , αν εσένα η τηλεόραση σε καλύπτει την αγοράζεις και τέλος. Όχι όμως να βγούμε και κατηγορούμενοι απο πάνω επειδή προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε.

Στην καφετέρια που την είδα ήταν λίγο δύσκολο να απενεργοποιήσω το trumotion γιατί ακόμη και αν βρω τηλεκοντρόλ θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο. Ίσως αν το έκανα όντως να βελτιωνόταν το πρόβλημα όπως λες.

Για την ιστορία ήταν η 42άρα 670.

Αυτό το θέμα είναι γνωστό σε όλα τα φόρουμ (δες και τα link παραπάνω) , αν εσένα η τηλεόραση σε καλύπτει την αγοράζεις και τέλος. Όχι όμως να βγούμε και κατηγορούμενοι απο πάνω επειδή προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε.

Φιλε ειπαμε οκ,δεν θα σου κανουμε και μυνηση βρε...εννοειται φιλε οτι θα παρω αυτην που με καλυπτη,αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι μαι tv δεν ειναι καλη ετσι.
@makis_81
Οσο για θολουρα σε λιγο εχει αλλο ματσακι.
θα δουμε,δεν το προσεξα αυτο.

Last edited:
@makis_81
Φιλε μου ειδαμε και το ματσακι εχθες(απαραδεκτη η Κυρια βεβαια....),μια ελαφρια θολουρα την εκανε αλλα μονο οταν εφτανα κοντα στο μισο μετρο,και μονο οταν η καμερα αλλαζε πολυ αποτομα.Οταν καθομουν πιο μακρια στα 3-4 μετρα,δεν μετρησα κιολας,δεν το προσεξα το φαινομενο αυτο.
Η τουλαχιστον δεν ηταν κατι που να με ενοχλει.Τωρα για σκια στην μπαλα δεν εκανε,και το Truemotion ηταν οντως εκτος.
Αυτα.

Λογικό σε μεγάλη απόσταση να μη βλέπεις θολούρα.Όσο απομακρύνεσαι εξαλείφεται το φαινόμενο...
Όσο για το Truemotion,αν ήταν στο ''ON'' το πιθανότερο είναι να έβλεπες τη σκιά λόγω των προβλημάτων της LG με τον οπίσθιο φωτισμό.
Η εφαρμογή του υποτίθεται θα βελτίωνε την κίνηση,αλλά...
Να δούμε τί έκαναν στα φετινά μοντέλα

Λογικό σε μεγάλη απόσταση να μη βλέπεις θολούρα.Όσο απομακρύνεσαι εξαλείφεται το φαινόμενο...
Όσο για το Truemotion,αν ήταν στο ''ON'' το πιθανότερο είναι να έβλεπες τη σκιά λόγω των προβλημάτων της LG με τον οπίσθιο φωτισμό.
Η εφαρμογή του υποτίθεται θα βελτίωνε την κίνηση,αλλά...
Να δούμε τί έκαναν στα φετινά μοντέλα
Οντως φιλε στα 3 μετρα εδειχνε τελεια.Και εγω το νεο μοντελο περιμενω,διαβασα πολλα καλα σχολια σχετικα,αλλα εαν δεν δω και μονος μου δεν πιθομαι ευκολα.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, τελικά πήρα την Lg670 910 ευρώ απο το Πλαίσιο και είμαι υπερ ευχαριστημένος.Το magic control είναι όλα λεφτά.Σε σχέση με την παλιά μου φαίνεται ferrari με Punto.Το smart tv έχει πολλές δυνατότητες.Τώρα θέλω διάβασμα για την ρυθμίσω οσο το δυνατόν καλύτερα.Το μόνο που σκάλωσα οτι η οθόνη εχει μια σκληρή μεμβράνη οπως το screen protector στα κινητά.Στις οδηγίες διάβασα οτι αν η οθόνη εχει φιλμ να μην το βγαζουμε.Ευτυχως γιατι ήμουν στο τσάκ να το βγάλω.Αυτά ευχαριστώ και πάλι

Πρέπει να´χαν βαρύ χέρι τα δίδυμα!:beatnik2:
Καλορίζικη η νέα σου tv.:2thumb22sup:

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας, τελικά πήρα την Lg670 910 ευρώ απο το Πλαίσιο και είμαι υπερ ευχαριστημένος.Το magic control είναι όλα λεφτά.Σε σχέση με την παλιά μου φαίνεται ferrari με Punto.Το smart tv έχει πολλές δυνατότητες.Τώρα θέλω διάβασμα για την ρυθμίσω οσο το δυνατόν καλύτερα.Το μόνο που σκάλωσα οτι η οθόνη εχει μια σκληρή μεμβράνη οπως το screen protector στα κινητά.Στις οδηγίες διάβασα οτι αν η οθόνη εχει φιλμ να μην το βγαζουμε.Ευτυχως γιατι ήμουν στο τσάκ να το βγάλω.Αυτά ευχαριστώ και πάλι

Καλοριζικη φιλε μου!!
Ηρθε σημερα και η νεα LG 47LA690S,την ειδα στο mediamarkt στα 1199 ευρω.

Καλύτερα όχι τηλεόραση τόσων χρημάτων από το e-shop.

Δεν είμαι σε υπολογιστή για να κοιτάξω τιμές και μοντελα αλλά είχα διαβάσει ότι η σονυ έχει παρουσιάσει κάποια μοντέλα με γυαλί μπροστά από την οθόνη. Κάνε μια έρευνα και αν είναι μέσα στα οικονομικά σου και στις δυνατότητες που θες προτίμησε τες. Το προτείνω γιατί και η δική μου κόρη άρχισε να πετάει μπαλάκια στην οθόνη για να τα πιάσει ο Ντόναλντ και όπως βλέπω η σαμσουνγκ θα μου αφήσει χρόνους σύντομα (όταν πέφτει το μπαλάκι στην οθόνη κάνει έναν υπερφωτισμο στην περιοχή σαν φλας. Μόλις περάσει το όριο προφανώς το πάνελ θα σπασει). Οπότε αυτό που έπαθες τώρα πιθανόν να το ξανά πάθεις. Και φυσικά δεν μπορούν να εξαφανιστούν όλα τα αντικείμενα μέσα σε ένα σπίτι.

Φίλε μου, τη ζημιά την κάνει ο Ντόναλντ που προσπαθεί να πιάσει το μπαλάκι από μέσα χωρίς επιτυχία. Να την πετάει στον Γκαστόνε που είναι πιο τυχερός.

Ηρθε σημερα και η νεα LG 47LA690S,την ειδα στο mediamarkt στα 1199 ευρω.
ηρθε η 47LA690S στα MediaMarkt; παω σημερα ή αυριο να την τσεκαρω και ισως να την παρω.