Σώστε με !

dee snider

New member
3 September 2011
10
skeftome na paro 40 h 42 intses marka modelo eimai asxetos 8elo to laptop na mporo na sindeso kai na to doulebo stin tv na blepo tainies apo flasaki kai na exei ka8ari eikona aposatasi 3,5 me 4,5 metra kai timi baria 700 me800 e. EYXARISTO apo tora...............:violent-smiley-030:

ο χωροσ που ειναι να μπει ειναι 110 εκατοστα μαξιμουμ η 42 lv5500 της LG καλη γιατι ειναι και κοντα στα χρηματα που διαθετω

Last edited:
δηλαδη 46 στανταρ τιποτε αλλο ετσι?
τωρα για πλασμα η lcd τι προτεινετε?τι ειναι καλυτερο

Αν σου αρεσει η κινηματογραφικη εικονα και τα φυσικα χρωματα και δεν βλεπεις τηλεοραση στο ...μπαλκονι (δηλαδη νορμαλ φωτισμος) πας για πλασμα , αν παλι θελεις εντυπωσιακα (προς ψευτικα) χρωματα και πολυ μεγαλη φωτεινοτητα καθως και χρηση ως μονιτορ (desktop windows κτλ) τοτε πας για LCD.

Oι LED ειναι LCD και αυτες με αλλο ειδος φωτισμου. Τα γνωστα μας λεντακια που συνανταμε σε πολλες αλλες εφαρμογες οπως φακοι , λαμπακια spot, λαμπιονια Χριστουγεννιατικου δεντρου κτλ κτλ

η πλασμα παιρνουν φλασακι?μπορουν να διαβασουν υποτιτλουσ?

συνδεονται με υπολογιστη ?

Δεν εχει σχεση αν ειναι πλασμα η LCD αυτο που ρωτας.

Πχ. οι Plasma της Samsung εχουν ακριβως τις ιδιες δυνατοτητες με τις αντιστοιχες LCD της ιδιας εταιρειας. Το ιδιο και οι LG.

Συνδεση με PC μπορεις να κανεις σε οποιαδηποτε τηλεοραση με HDMI.

Οι πλασμα ομως δεν συνιστωνται για χρηση ως μονιτορ (desktop windows κτλ) λογω φαινομενου burn in.

Plasma...Panasonic 46U30,46S30.
LCD Samsung 46D5500 Samsung 46D550 (Το τελευταίο μοντέλο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το εάν το διαθέτουν όλα τα καταστήματα).

Έχε υπόψην σου ότι στον χώρο του καταστήματος μια plasma θα σου φανεί ''μουτνή'' και αυτό έχει να κάνει με τον φωτισμό στα καταστήματα.Εάν μένεις στην Αθήνα θα σου πρότεινα να πας στο plaisio του Mall Που πλέον έχει στον χώρο των τηλεοράσεων πολύ λίγο φωτισμό.
Εννοείται σε καμιά περίπτωση μην ακούσεις τι θα πει ο υπάλληλος του καταστήματος.Θα σου προτείνει σίγουρα μια led lcd με δικαιολογία τα ''καλύτερα χρώματα''.Αλλά εάν πλησιάσεις στην G30 για παράδειγμα που σίγουρα την έχει θα καταλάβεις τι εστί μαύρο :)

με 100 hz usb hdmi 42 η 46 ιντσεσ μεχρι 750 ευρω οριο και να εχω τον υπολογιστη συνεχεια συνδεδεμενο και το ps3 υπαρχει κατι?

Η γνώμη μου είναι να μην πας καθόλου σε LG.Τουλάχιστον όσον αφορά το Scaling και την κίνηση είναι αρκετά πίσω.

Απάντηση: Re: Σώστε με !

Τελικα θα την χρησιμοποιεις για Monitor η οχι δεν εχω καταλαβει.

Η γνώμη μου είναι να μην πας καθόλου σε LG.Τουλάχιστον όσον αφορά το Scaling και την κίνηση είναι αρκετά πίσω.

Στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αλλη μαρκα.

Πχ. η D5000/D5500 με τα μαιμου 100 Ηz δεν νομιζω να αποτελει επιλογη.

πρωτα για ταινιες και δευτερον για μονιτορ
τι επιλογες εχω με ανωτερο οριο 700 ευρω και 100 hz