ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. Μέλος Σωματείου 18 June 2006 7,486 ΛΑΓΟΝΗΣΙ 21 October 2007 #41 Ένας ένας παιδιά μη σπρώχνεστε (για τις προτάσεις λέω).
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,567 HAMBURG 21 October 2007 #42 ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said: Ένας ένας παιδιά μη σπρώχνεστε (για τις προτάσεις λέω). Click to expand... εγω κανω για.... α) Κωμικος Β) Σατυρος γ) Λαικιστης ;;; :ADFADF1::ADFADF1: :music-smiley-005::music-smiley-005:
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said: Ένας ένας παιδιά μη σπρώχνεστε (για τις προτάσεις λέω). Click to expand... εγω κανω για.... α) Κωμικος Β) Σατυρος γ) Λαικιστης ;;; :ADFADF1::ADFADF1: :music-smiley-005::music-smiley-005:
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 30,755 Land of Dystopia 23 October 2007 #44 Re: Απάντηση: Σώστε τον θεό απο τούς παπάδες DIPIE said: Ο Τζιμάκος κάνει; Click to expand... Αστον αυτόν, έχει σιωπήσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει τίποτε καινούργιο να προσφέρει.
Re: Απάντηση: Σώστε τον θεό απο τούς παπάδες DIPIE said: Ο Τζιμάκος κάνει; Click to expand... Αστον αυτόν, έχει σιωπήσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει τίποτε καινούργιο να προσφέρει.
DIPIE AVClub Fanatic 13 July 2007 17,263 23 October 2007 #45 Τι έγινε;Τον εξόντωσε με τις αγωγές ο Νταλάρας;
Αλέξης Supreme Member 20 June 2006 6,323 23 October 2007 #46 Re: Απάντηση: Σώστε τον θεό απο τούς παπάδες Eki_65 said: Αστον αυτόν, έχει σιωπήσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει τίποτε καινούργιο να προσφέρει. Click to expand... Ο Τζίμης ως γνωστόν ταλαιπωρείται με την υγεία του μετά από το έμφραγμα που έπαθε πριν από περίπου 3-4 χρόνια. Όσο για το αν έχει να προσφέρει κάτι ή όχι (ειδικά συγκριτικά με άτομα τύπου "λαζόπουλου") εγώ λέω μόνο στο Τζιμάκο. :worshippy:
Re: Απάντηση: Σώστε τον θεό απο τούς παπάδες Eki_65 said: Αστον αυτόν, έχει σιωπήσει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει τίποτε καινούργιο να προσφέρει. Click to expand... Ο Τζίμης ως γνωστόν ταλαιπωρείται με την υγεία του μετά από το έμφραγμα που έπαθε πριν από περίπου 3-4 χρόνια. Όσο για το αν έχει να προσφέρει κάτι ή όχι (ειδικά συγκριτικά με άτομα τύπου "λαζόπουλου") εγώ λέω μόνο στο Τζιμάκο. :worshippy: