Sound and Image Demos (DD , DTS , THX , ATMOS , DTS X , Dolby Vision , 4K Moovie Trailers , 4K demonstration files to test your TV/Projector)

djmnv81

Established Member
5 July 2017
295
Αγαπητοί φίλοι καθώς ξεσκόνιζα τα αγαπημένα μου στους σελιδοδείκτες στο Chrome , θυμήθηκα πως έχω κάποια site που είχα κατεβάσει (προ αμνημονεύτων) νόμιμα όλα αυτά π περιγράφω στον πιο πάνω τίτλο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας .

Τα Link περιλαμβάνουν τα πάντα για το τεστάρισμα της Οθόνης καθώς και του ηχοσυστήματος μας!

Αν αντίκειται στους κανονισμούς παραύτα παρακαλώ όπως διαγραφεί από τους διαχειριστές.

Φρέσκα ντεμάκια από τρινοφ και από techno dad.

Anomaly.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-04-25 114504.jpg

Οπότε η συλλογή με όλα τα ντεμακια τρινοφ διαμορφώνεται ως εξής up to date...

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-25 123827.jpg

Τέλος παραθέτω μια συλλογή από must have τίτλους blueray disks ρύθμισης εικόνας κ τεστ ηχοσυστήματος για πραγματικά πορωμένους...Αν μου ξέφυγε κ κάποιο ας συμπληρώσουν οι επόμενοι. Από το 2020 κ μετά γιοκ τα ντέμο???

MixCollage-25-Apr-2025-12-14-PM-5510.jpgMixCollage-25-Apr-2025-12-09-PM-7090.jpgMixCollage-25-Apr-2025-12-08-PM-3545.jpg

Επίσης εαν έχει κάποιος τα Auro 3d δισκάκια παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.

Tά έχω βρει στα 35 ευρώ από το επίσημο site της auro3d με δωρεάν έξοδα αποστολής αλλά δεν ξέρω τι θα παιχτεί με τα τελωνεία , δασμούς τραμπ και τα συναφή...αλλά κ το ποιό σημαντικό.......πότε τελικά θα τα παραλάβω...μπορεί να έχω αλλάξει κ χόμπυ μέχρι να έρθει από αμέρικα.....

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-25 122545.jpg

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: #@george@#
Φρέσκα ντεμάκια από τρινοφ και από techno dad.

View attachment 251111View attachment 251112

Οπότε η συλλογή με όλα τα ντεμακια τρινοφ διαμορφώνεται ως εξής up to date...

View attachment 251117

Τέλος παραθέτω μια συλλογή από must have τίτλους blueray disks ρύθμισης εικόνας κ τεστ ηχοσυστήματος για πραγματικά πορωμένους...Αν μου ξέφυγε κ κάποιο ας συμπληρώσουν οι επόμενοι. Από το 2020 κ μετά γιοκ τα ντέμο???

View attachment 251116View attachment 251115View attachment 251114

Επίσης εαν έχει κάποιος τα Auro 3d δισκάκια παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου με π.μ.

Tά έχω βρει στα 35 ευρώ από το επίσημο site της auro3d με δωρεάν έξοδα αποστολής αλλά δεν ξέρω τι θα παιχτεί με τα τελωνεία , δασμούς τραμπ και τα συναφή...αλλά κ το ποιό σημαντικό.......πότε τελικά θα τα παραλάβω...μπορεί να έχω αλλάξει κ χόμπυ μέχρι να έρθει από αμέρικα.....

View attachment 251118

Εμένα τα demo discs 1&2 του Auro 3D δεν έκαναν πάνω από δύο εβδομάδες για να έρθουν πάντως. Αλλά πάνε χρόνια που έγινε αυτό.

Όλα τα demo του Techno Dad πάντως αν μπει κάποιος στο κανάλι του στο YT, και πάει στα βίντεο που τα παρουσιάζει, υπάρχει σε κάθε βίντεο που αφορά το κάθε demo, τo link για download.

• Like
Reactions: djmnv81
Εμένα τα demo discs 1&2 του Auro 3D δεν έκαναν πάνω από δύο εβδομάδες για να έρθουν πάντως. Αλλά πάνε χρόνια που έγινε αυτό.

Όλα τα demo του Techno Dad πάντως αν μπει κάποιος στο κανάλι του στο YT, και πάει στα βίντεο που τα παρουσιάζει, υπάρχει σε κάθε βίντεο που αφορά το κάθε demo, τo link για download.
Ααα τέλεια!! Πως σου φάνηκε το συγκεκριμένο σετ blueray Auro 3D από περιεχόμενο ? Άξιζε τον κόπο αν θυμάσαι? Πληθώρα Demo και τρειλερ ταινιών σε auro 3d φαντάζομαι..

Ααα τέλεια!! Πως σου φάνηκε το συγκεκριμένο σετ blueray Auro 3D από περιεχόμενο ? Άξιζε τον κόπο αν θυμάσαι? Πληθώρα Demo και τρειλερ ταινιών σε auro 3d φαντάζομαι..

Τα κλασικά. Είναι 1080 η εικόνα πάντως. Δεν είναι 4Κ. Ο ήχος είναι φτιαγμένος για να εντυπωσιάζει. Πολύ δυνατός. Έχει και μουσικά κομμάτια ο κάθε δίσκος χωρίς βίντεο, πέρα από demo ταινιών. Και το κλασικό demo του Auro3D όλη την παρουσίαση. Με την πόλη, το αεροπλάνο, το δάσος, το εκκλησιαστικό όργανο κλπ.

Προσωπικά εγώ χρησιμοποιούσα τους δίσκους της Dolby περισσότερες φορές, αλλά όχι επειδή ήταν καλύτεροι. Της DTS ας πούμε τα demo discs που επίσης έχω κάποια είναι πολύ πιο δυνατά. Απλώς ξέρεις τώρα... η Dolby επικράτησε στο immersive format και ο άλλος θέλει να βλέπει το logo του Atmos στην οθόνη... για να πειστεί.

Ναι, από το 2020 και μετά γιοκ τα demo discs από τις εταιρίες.

• Like
Reactions: djmnv81
Αν δεν βιάζεσαι, σε λίγο καιρό λέω να κληρώσω σαν δώρο μερικά δισκάκια από την Auro-3D ;)

Τα κλασικά. Είναι 1080 η εικόνα πάντως. Δεν είναι 4Κ. Ο ήχος είναι φτιαγμένος για να εντυπωσιάζει. Πολύ δυνατός. Έχει και μουσικά κομμάτια ο κάθε δίσκος χωρίς βίντεο, πέρα από demo ταινιών. Και το κλασικό demo του Auro3D όλη την παρουσίαση. Με την πόλη, το αεροπλάνο, το δάσος, το εκκλησιαστικό όργανο κλπ.

Προσωπικά εγώ χρησιμοποιούσα τους δίσκους της Dolby περισσότερες φορές, αλλά όχι επειδή ήταν καλύτεροι. Της DTS ας πούμε τα demo discs που επίσης έχω κάποια είναι πολύ πιο δυνατά. Απλώς ξέρεις τώρα... η Dolby επικράτησε στο immersive format και ο άλλος θέλει να βλέπει το logo του Atmos στην οθόνη... για να πειστεί.

Ναι, από το 2020 και μετά γιοκ τα demo discs από τις εταιρίες.
Σ ευχαριστώ για την ανάλυση! Μου τον πούλησες!!! :) Είναι κάτι π λείπει από την συλλογή μου!!

Αν δεν βιάζεσαι, σε λίγο καιρό λέω να κληρώσω σαν δώρο μερικά δισκάκια από την Auro-3D ;)
Τρομερή κίνηση θα είναι Βασίλη και μπράβο εαν τελικά συμβεί!! Εχεις αυτά τα συγκεκριμένα δηλαδη;;;; 🤩🥳🤩

• Like
Reactions: billpeppas