soundbar χωρις μαγνητες

gergeo

Senior Member
3 January 2010
664
καλησπέρα !επειδη εχω βηματοδότη υπαρχει soundbar χωρίς μαγνητες;

καλησπέρα !επειδη εχω βηματοδότη υπαρχει soundbar χωρίς μαγνητες;

τι σας φοβίζει ;;

99,9% είναι θωρακισμένα , εκτός του ότι είναι πολύ μικρά ( τα μεγάφωνα άρα και οι μαγνήτες )

για το υπόλοιπο 0,1% μπορείτε εύκολα να μάθετε (αν έχουν θωράκιση) όταν βρείτε η ηχομπάρα που σας ενδιαφέρει

μου εχουν πει για μαγνητες και αναγκαστηκα να δωσω και το jbl 9.1 για να μην εχω προβλημα..υπερβολικη ηταν συμβουλη των γιατρων;

μου εχουν πει για μαγνητες και αναγκαστηκα να δωσω και το jbl 9.1 για να μην εχω προβλημα..υπερβολικη ηταν συμβουλη των γιατρων;

τι ακριβώς σας είπαν οι γιατροί ;;

να μπείτε σε αυτοκίνητο επιτρέπεται ;;
έφερα το παραπάνω παράδειγμα γιατί σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα έχουν τα μεγάφωνα τους στις πόρτες , τα οποία και πολύ μεγαλύτερα είναι από μιας ηχομπάρας και αθωράκιστα.

• Like
Reactions: billpeppas
Νομίζω πως ναι, ήταν υπερβολικοί, δεν θα το πάρεις αγκαλιά. Στον πεθερό μου του είπαν βασικά για τον φούρνο μικροκυμάτων. Και επιπλέον δεν τον αφήναμε να μαγειρεύει στην επαγωγική εστία (που προσωπικά θα θεωρούσα ότι έχει και μεγαλύτερο πεδίο και από τον φούρνο, αφού ο φούρνος είναι θωρακισμένος).

Αγαπητέ, αυτό είναι υπερβολή.

Ας πούμε όταν έχεις βηματοδότη, θα πεις στο αεροδρόμιο ότι έχεις βηματοδότη και δεν θα περάσεις από τη μαγνητική πύλη, ούτε θα σου κάνουν έλεγχο με τον φορητό μαγνητικό ανιχνευτή χειρός.
Θα σου κάνουν μόνο φυσικό έλεγχο.
Αυτό ναι. Για λόγους ασφάλειας.

Αλλά τα μαγνητάκια στα μεγαφωνάκια σε απόσταση μάλιστα από αυτά που θα είσαι, δεν παίζουν κανένα ρόλο στο βηματοδότη.

λεωνιδα τα εκανα μανταρα:(
Καλημέρα. Αν και είναι δύσκολοι οι καιροί (οικονομικά) δεν έγινε και κάτι. Τα παιδιά στα έγραψαν μια χαρά. Που ξέρεις, μπορεί να πάρεις κάτι ποιο καλό. Αισιοδοξία μόνο.

• Like
Reactions: gergeo