Soundbar LG SL8Y

Ειμαι και γω κατοχος της συγκεκριμενης μπαρας κυριως για χρηση gaming.
Την εχω συνδεσει απευθειας στο ps4, στης ρυθμισεις ηχου για ps4 τι εχετε βαλει μου εχει μια επιλογη για 7.1 η 5.1 εχω και τα rear speakers λετε να το βαλω 5.1 καλυτερα γιατι το 7.1 για ηχομπαρα μου φαινεται overkill και φοβαμαι μηπως χαλαει την ποιοτητα του ηχου.
Δοκιμασα και τα rear speakers στο call of duty λειτουργουν μια χαρα οταν κοιτας μπροστα και σου μιλανε απο πισω λειτουργουν τα πισω ηχεια μονο.

Καλησπερα σε ολους!
Αγορασα και εγω τη συγκεκριμενη ηχομπαρα τωρα τελευταια που ηταν σε χαμηλοτερη τιμη και εχω κανει ωραιο combo με τη Β9 oled.
Γουσταρω και εμφανισιακα οπως φαινεται.εχει χαμηλο προφιλ και δε μου κοβει απο οθονη.
Νομιζω οτι σε αυτα τα χρηματα που την πηρα ειναι μια χαρα.
Εβλεπα το Dark στο Netflix και ο ηχος ηταν .
Συγκριση με προηγουμενες ηχομπαρες που ειχα ειναι το Bose Solo 5 και το Anker Infini Pro.
Το SL8Y ειναι καλυτερο χαλαρα απο αυτα τα 2 τουλαχιστον.
Και εμενα δεν ειχε αυτοκολλητα οπως εγραψε ενας φιλος πιο πανω.Παντως ηταν καλα σφραγισμενο γενικοτερα.
Ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις τα SPK8 surround speakers.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπερα σε ολους!
Αγορασα και εγω τη συγκεκριμενη ηχομπαρα τωρα τελευταια που ηταν σε χαμηλοτερη τιμη και εχω κανει ωραιο combo με τη Β9 oled.
Γουσταρω και εμφανισιακα οπως φαινεται.εχει χαμηλο προφιλ και δε μου κοβει απο οθονη.
Νομιζω οτι σε αυτα τα χρηματα που την πηρα ειναι μια χαρα.
Εβλεπα το Dark στο Netflix και ο ηχος ηταν .
Συγκριση με προηγουμενες ηχομπαρες που ειχα ειναι το Bose Solo 5 και το Anker Infini Pro.
Το SL8Y ειναι καλυτερο χαλαρα απο αυτα τα 2 τουλαχιστον.
Και εμενα δεν ειχε αυτοκολλητα οπως εγραψε ενας φιλος πιο πανω.Παντως ηταν καλα σφραγισμενο γενικοτερα.
Ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις τα SPK8 surround speakers.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα εχω εγω, κανουν πολυ καλα την δουλεια τους ειδικα gaming επειδη γυρνας πολυ την καμερα εκει περα αξιοποιουνται παρα πολυ, αμα ητανε καθαρα για ταινιες μπορει να μην τα αγοραζα