Ωραίος.. εγώ δεν έχω πλαϊνούς σε ίση απόσταση οπότε πήγα στην 9.1..Ναι, ύψος στα 2.40 περίπου και τοίχοι γύρω στο 1.5-2 μέτρα απο την άκρη της ηχόμπαρας. Ήταν ενας απο τους λόγους που δεν φοβόμουν αν θα αποδίδει σωστά ή όχι.
Η θύρα ARC της TV λογικά..Παιδιά καλησπέρα είμαι νέος στο forum. Και δεν ήξερα που να γράψω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Ελπίζω για την κατανόηση σας και την βοήθεια σας. Έχω πάρει την soundbar LG SN7Y. Η τηλεόραση που έχω είναι LG 49UH770V.έχω σύνδεση την μπάρα μέσω HDMI ARC. Όλα απλά με τις συνδέσεις κανένα απολύτως θέμα. Έχω κάνει την σύνδεση μεσω Crystal Audio επίχρυσου καλώδιου HDMI High Speed με Premium πιστοποίηση στην HDMI ARC θύρα της τηλεορασης. Έχω και ένα αποκοδικοποιητη nova στην HDMI 1 θύρα της τηλεόρασης. Το πρόβλημα είναι το εξής που μου παρουσιάστηκε μετά από 2 εβδομάδες που πήρα την μπάρα και το hdmi 2.0 καλώδιο. Ότι κάποιες στιγμές όταν ανοίξω την τηλεοραση και ενώ λειτουργεί η μπάρα οταν αλλάξω π.χ από nova σε live tv ή Netflix σταματάει ο ήχος. Αν κλείσω και ανοιξω την τηλεόραση λειτουργεί ξανά ο ήχος. Φταίει η μπάρα ή το καλώδιο hdmi 2.0 ή η θύρα hdmi ARC της τηλεόρασης?
Δοκίμασε να αλλάξεις και το καλώδιο για καλό και για κακό..Ευχαριστώ για την απάντηση. Φτιάχνεται τώρα αυτό?
Παιδιά καλησπέρα είμαι νέος στο forum. Και δεν ήξερα που να γράψω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Ελπίζω για την κατανόηση σας και την βοήθεια σας. Έχω πάρει την soundbar LG SN7Y. Η τηλεόραση που έχω είναι LG 49UH770V.έχω σύνδεση την μπάρα μέσω HDMI ARC. Όλα απλά με τις συνδέσεις κανένα απολύτως θέμα. Έχω κάνει την σύνδεση μεσω Crystal Audio επίχρυσου καλώδιου HDMI High Speed με Premium πιστοποίηση στην HDMI ARC θύρα της τηλεορασης. Έχω και ένα αποκοδικοποιητη nova στην HDMI 1 θύρα της τηλεόρασης. Το πρόβλημα είναι το εξής που μου παρουσιάστηκε μετά από 2 εβδομάδες που πήρα την μπάρα και το hdmi 2.0 καλώδιο. Ότι κάποιες στιγμές όταν ανοίξω την τηλεοραση και ενώ λειτουργεί η μπάρα οταν αλλάξω π.χ από nova σε live tv ή Netflix σταματάει ο ήχος. Αν κλείσω και ανοιξω την τηλεόραση λειτουργεί ξανά ο ήχος. Φταίει η μπάρα ή το καλώδιο hdmi 2.0 ή η θύρα hdmi ARC της τηλεόρασης?
Denon DHT-S316 στα 249Καλησπέρα σας ,
Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας .
Πρόσφατα πήρα την τηλεόραση Sony KD-65XH9077 .
Είχα ηχεία edifier r1700bt , αλλά επειδή δε βόλευαν στο χώρο αναγκάστηκα να τα αφαιρέσω και να είμαι με το ηχοσύστημα της τηλεόρασης .
Ενδιαφέρομαι λόγω χώρου αποκλειστικά για ηχόμπαρα . Η απόσταση από τη τηλεόραση είναι περίπου ~4μ. και το woofer αν είναι ασύρματο λογικά μπορεί να μπει στις 3 από τις 4 γωνιές του καθιστικού , ανάλογα που είναι καλύτερα . Ήθελα να διαθέσω έως 200 και κοιτούσα την creative katana, αλλά αν υπάρχει κάτι εξαιρετικά καλύτερο μπορώ να φτάσω έως 250ΜΑΧ.
Ενδιαφέρομαι κυρίως για μουσική από το κινητό-τηλεόραση, Netflix .
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1Denon DHT-S316 στα 249
JBL BAR 2.1 Deep bass στα 268
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.