Μην ξεχάσεις και το sub όμως, γιατί θα σου λείψει με το καλημέραΕυχαριστώ πολύ παιδιά.
Νομίζω θα πάρω το Sony Ht-A9.
Καλή χρονιά!
Νομίζω sub πηγαίνουμε στο μεγάλο. Άσχετα αν είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας..Μην ξεχάσεις και το sub όμως, γιατί θα σου λείψει με το καλημέρα
Νομίζω sub πηγαίνουμε στο μεγάλο. Άσχετα αν είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας..
Σωστά?
Μάλλον όχι.Υπάρχει καλύτερη επιλογή από το ambeo της sennheiser για κάποιον που θέλει ηχομπαρα που μπορεί να συνδεθεί με διαφορετικής μάρκας Subwoofer... ...... για μουσική και ταινίες ?
Δεν παίρνει πίσω ηχεία όμως, σωστά;Μάλλον όχι.
Ηχητικά ότι καλύτερο υπάρχει.
Σωστά.Δεν παίρνει πίσω ηχεία όμως, σωστά;
Απλά είναι απογοητευτικό το ότι όλες οι ναυαρχίδες έχουν από μια αχρείαστη έλλειψη, και τελικά δεν υπάρχει μπάρα που να μπορείς να πεις ότι «εντάξει, θα τα σκάσω μεν, αλλά θα έχω το απόλυτο», τουλάχιστον για όσους δεν έχουν χώρο για πολλά κουτιά και καλώδια.Σωστά.
Μπορείς να βάλεις όμως ότι subwoofer θέλεις
Απλά είναι απογοητευτικό το ότι όλες οι ναυαρχίδες έχουν από μια αχρείαστη έλλειψη, και τελικά δεν υπάρχει μπάρα που να μπορείς να πεις ότι «εντάξει, θα τα σκάσω μεν, αλλά θα έχω το απόλυτο», τουλάχιστον για όσους δεν έχουν χώρο για πολλά κουτιά και καλώδια.
Η Sennheiser δεν παίρνει πίσω ηχεία, η Sony δεν παίρνει κανονικό sub, η JBL που έχει καλά ασύρματα πίσω ηχεία και πολύ αξιοπρεπές sub δεν έχει παραμετροποίηση και συχνά θες παραπάνω στάθμη στους διαλόγους, κλπ κλπ κλπ.
Μου έχει γυαλίσει η Ambeo αλλά θα είναι υποβάθμιση στον ηχητικό θόλο σε σχέση με την JBL 9.1 χωρίς πίσω ηχεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.