South Park the stick of truth

οκ αλλά πολύ παιδικά γραφικά έχει οπότε όσο και καλό να είναι το σενάριο δε νομίζω να έχει τύχη.
Κάτι σαν το Red alert 3 που είχε καρτουνίστικα γραφικά και απέτυχε παταγωδώς ως RTS

οκ αλλά πολύ παιδικά γραφικά έχει οπότε όσο και καλό να είναι το σενάριο δε νομίζω να έχει τύχη.
Κάτι σαν το Red alert 3 που είχε καρτουνίστικα γραφικά και απέτυχε παταγωδώς ως RTS

εεεεεεε....δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω.....μιλαμε για το South Park. Δεν νομιζω θα ταιριαζε στο πνευμα του παιχνιδιου να εχει αλλου ειδους γραφικα περα απο αυτα που τωρα εχει.

Εγω παντως με τρεις NVIDIA TITAN Z, 16-core i7 στα 25 ghz και 1 TB RAM στα 12000 mhz χανω πολλα frames στο παιχνιδι.....ειναι πιο βαρυ και απο το Metro: Last Light, το Crysis 3 και το Battlefield 4 μαζι......(φυσικα να τρεχουν σε εξι 4Κ οθονες):p

Περα απο την πλακα, οποιος ειναι fan της σειρας θα κολλησει με το παιχνιδι, εχει τρελο γελιο

P.S. Οταν τρεχω το παιχνιδι με Oculus Rift πηγαινει μια χαρα, γυρω στα 40 frames.......

Last edited:
Άλλος ένας λόγος λοιπόν για να μείνει κάποιος μακριά, εκτός από τα παιδικά γραφικά.

Απάντηση: Re: South Park the stick of truth

P.S. Οταν τρεχω το παιχνιδι με Oculus Rift πηγαινει μια χαρα, γυρω στα 40 frames.......

'Οταν τρέχεις το παιχνίδι με το Oculus Rift, είναι στο όνειρό σου? Γιατί αν όχι θα σε :ban-aki: που το κρατάς μυστικό τόσο καιρό! Θέλουμε εντυπώσεις εδώ :tongue: