SPA

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα την βοήθεια σας....
Λέμε με τις φίλες μου να επισκεφτούμε την επόμενη βδομάδα ένα κέντρο με spa, μασάζ και διάφορες τέτοιου είδους υπηρεσίες (εντός Αττικής) με διανυχτέρευση. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό;

Νάμαστε... :p
Σε τι επίπεδα τιμής θα ήθελες να κυμανθείς Νικόλ;
Σε μένα μου κόστισε 505 ευρώ τα δύο άτομα για διανυκτέρευση/ημιδιατροφή, μασάς μία ώρα, περιποίηση προσώπου μισής ώρας, yacuzzi σάουνα και χαμάμ μέχρι που να λιώσεις.
Σε πολύ ωραίο ξενοδοχείο στην Εκάλη με ultra high end δωμάτιο με αυτοματισμούς στις κουρτίνες, τα φώτα... Μέχρι και B&O τηλέφωνο είχε στο μπάνιο!
(Αυτό βέβαια δεν το πολυκατάλαβα... Πάνω στο σφίξιμο παίρνεις το φιλαράκι σου και του λες "Που είσαι ρε; Μόλις σε σκεφτόμουνα!"; )

Σε μένα μου κόστισε 505 ευρώ τα δύο άτομα για διανυκτέρευση/ημιδιατροφή, μασάς μία ώρα, περιποίηση προσώπου μισής ώρας, yacuzzi σάουνα και χαμάμ μέχρι που να λιώσεις.
Σε πολύ ωραίο ξενοδοχείο στην Εκάλη με ultra high end δωμάτιο με αυτοματισμούς στις κουρτίνες, τα φώτα... Μέχρι και B&O τηλέφωνο είχε στο μπάνιο!
(Αυτό βέβαια δεν το πολυκατάλαβα... Πάνω στο σφίξιμο παίρνεις το φιλαράκι σου και του λες "Που είσαι ρε; Μόλις σε σκεφτόμουνα!"; )

Θα μας δώσεις στοιχεία το που βρίσκεται και τηλ επικοινωνίας ?

καλη η μασα, δε λεω, αλλα απο μασαζ τιποτε ?

Tzimisce υπολογίζουμε γύρω στα 300€ το άτομο να διαθέσουμε.
Βρήκαμε ένα στην Βραυρώνα το "MARE NOSTRUM", γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο;
Ευχαριστώ Ντίνο, θα το έχω υπ' όψιν!

καλη η μασα, δε λεω, αλλα απο μασαζ τιποτε ?

E, δε μασάς μόνο, καταπίνεις κιόλας. :p

Το πακέτο το ψώνισα από το Baladeur και μου έκαναν πολύ καλή τιμή. Απλά, στο ήδη υπάρχων πακέτο που έχει, συνεννοείσαι και σου προσθέτουν τη διανυκτέρευση.

Νικόλ, αν έχεις υπολογίσει 300 ευρώ το άτομο είσαι μέσα γιατί τα 505 αφορούν και τα δύο άτομα. :ADFADF1:

Η προσφορά είναι για το Μαμιδάκης Ananea Spa.
Παίρνεις την Κηφισίας και πας... πας... πας... πας... μέχρι που βγαίνεις στη στροφή για Δροσιά.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!! Θα ανεβάσω και photo με τις φίλες μου (για σενα silent) :D :grinning-smiley-043...

Last edited:
:grandpa: Μία φωτογραφία μέσα από το χαμάμ θα ήταν ενδιαφέρουσα...
Άσπρη ασπρίλα πλάκωσε άσπρη σαν καλιακούδα! Παντού άσπρος πυκνός ατμός και εσύ είσαι με άσπρο μπουρνουζάκι και άσπρες παντοφλίτσες. Τη μύτη σου δε βλέπεις εκεί μέσα!

Αν δεν έχεις ξανακάνει σε SPA θα σε συμβούλευα...

1) Να μη ρίξεις νερό στα κάρβουνα που είναι μέσα στη σάουνα αν δεν αντέχεις τη θερμοκρασία.
2) Αν το χαμάμ σου φαίνεται χαλαρό, έχε υπομονή. Όπου νάναι θα γεμίσει ο κόσμος ατμό και θα γίνει και αυτό αφόρητο. :flipout:

Άντε βρε, καλά να περάσετε! -bye-

Re: Απάντηση: SPA

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!! Θα ανεβάσω και photo με τις φίλες μου (για σενα silent) :D :grinning-smiley-043...

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :firstprize:

ασχετο σχετικο
ειχα παει σε ενα τελειο ξενοδοχειο με σπα στο μοναχο
και ειχα παθει σοκ
ειχαν κοινες σαουνες,χαμαμ και ντουζ
και ηταν ολες οι γυναικες ολογυμνες
στην αρχη νομιζα οτι ειναι candid camera:Banane0: