SPA

Βρε μήπως είχες πάει σε κανένα Golden Time έξω από τη Βιέννη και όχι στο Μόναχο; :flipout:

χαχαχα
οχι ηταν παρα πολυ κυριλε ξενοδοχειο
στο κεντρο του μοναχου
αν εμενα παραπανω μερες θα ελιωνα απο τις πολλες ωρες που ετρωγα στα σπα:flipout:

Απάντηση: Re: SPA

Tzimisce με όλα αυτά που είπες και με τις φωτογραφίες που έχω δει ανυπομονώ να έρθει η άλλη βδομάδα.....:Banane0:
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα ανεβάσω λοιπόν και φωτογραφικό υλικό...

Re: Απάντηση: Re: SPA

Tzimisce με όλα αυτά που είπες και με τις φωτογραφίες που έχω δει ανυπομονώ να έρθει η άλλη βδομάδα.....:Banane0:

κι εμείς !!
wink.gif

Εγω δεν θα προτείνω οτι και οι υπολοιποι.:BDGBGDB55:. Σας αναλαμβάνω όλες εγώ :BDGBDGB53:, χωρις αμοιβη, και σας προσφερω τον εαυτο μου για τις υπηρεσιες που ζητατε :2thumb22sup: στον χωρο σας. Και το βασικότερο :FSGSFGS4: .... με εχεμύθεια!!:flipout::flipout::flipout::flipout:

Αχχχχχχ. Τι θυσίες κανω για το φορουμ.:AFADF0::fahne90:

Tzimisce υπολογίζουμε γύρω στα 300€ το άτομο να διαθέσουμε.
Βρήκαμε ένα στην Βραυρώνα το "MARE NOSTRUM", γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο;
Ευχαριστώ Ντίνο, θα το έχω υπ' όψιν!

Στο MARE NOSTRUM έχω πάει και έχω κάνει και διανυκτέρευση. Για το ΣΠΑ να πω ότι έχει από τις μεγαλύτερες πισίνες που μπορείς να βρεις γενικά με διάφορα παιχνιδάκια (εκτοξευτήρες από όλες τις πλευρές, μίνι καταράκτες κλπ) και 2 μικρές πισίνες (5-8 ατόμων) με άλλα παιχνιδάκια υδρομασάζ. Έχει χαμάμ και σάουνα. 45 ευρώ είναι η είσοδος σε αυτά για όλη την ημέρα και από εκεί και πέρα οι προσωπικές περιποιήσεις έχουν ξεχωριστό τιμοκατάλογο (είχε κάτι καλά πακέτα θυμάμαι 100-150 ευρώ το άτομο).
Όσο για δωμάτια έχει 3 ειδών, με θέα στη θάλασσα, με θέα στο βουνό και σε μπάγκαλόου (υπάρχουν και σουίτες). Οι τιμές είναι για δίκλινο είναι 85-120 ευρώ αν κλείσεις από το internet. Όταν είχα κλείσει εγώ από το booking.com ήταν 20 ευρώ τη βραδιά φθηνότερο το δωμάτιο σε σχέση με την τιμή που μου είχαν δώσει τηλεφωνικά.
Πάντως εγώ κατέληξα πως το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει να πας να αράξεις για ένα 2ωρο στην πισίνα του spa με 45 ευρώ τα 2 άτομα. Διανυκτέρευση δεν θα ξαναέκανα εύκολα γιατί παραείναι κοντά στο σπίτι μου. Χαλάρωση πολύ οικονομικά και κοντά από την Αθήνα (με Αττική οδό είναι δίπλα αν ξέρεις το δρόμο).

Μας σκλαβώνεις!!!!!!!!! :worshippy:
Εμ δεν ήσουν στην κοπή της πίτας να σου τις γνώριζα τις φίλες μου..... :ernaehrung004:

Οχι μονο ημουν στην κοπη αλλα μιλησαμε κιολας :a0210:.Και για να σε βοηθησω να θυμηθεις 1ον καθοσουν πισω μου & 2ον σχολιασες το διαρκειας μου :ernaehrung004:!!!!!

Οχι μονο ημουν στην κοπη αλλα μιλησαμε κιολας :a0210:.Και για να σε βοηθησω να θυμηθεις 1ον καθοσουν πισω μου & 2ον σχολιασες το διαρκειας μου :ernaehrung004:!!!!!

:eek: Ε, δεν το ήξερα ότι ήσουν εσύ!!!! :o
Ξανά εύγε για το διαρκείας!!!!!! :Banane0:

Γιώργο σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!! Για εκεί μας βλέπω να καταλήγουμε τελικά!