Space: 1999 [ITV]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 15 50.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 30.0%
  • Καλή

Votes: 2 6.7%
  • Μέτρια

Votes: 1 3.3%
  • Κακή

Votes: 3 10.0%

• Total voters
    30
Status
Not open for further replies.
πρώτη θέαση σε ασπρόμαυρη και εγώ σε μια σεντσουρη αν θυμαμαι καλά σκεφτείτε ότι δεν ειχε κουμπιά για αλλαγή καναλιών αλλα μύλο στο πλαει

μετά το ξαναείδα για λίγο στο mega μόλις ειχε ξεκινήσει κάτι μεσημέρια το έβαζε αλλα έφυγα για στρατό τότε όποτε δεν το είδα όλο έγχρωμο πλέον

H philips που είχαμε στο πλάι περιστροφικό διακόπτη είχε για τον συντονισμό των καναλιών. Έχω ψάξει να την βρώ αλλά δεν εχω βρει το ακριβές μοντέλο .

Στο Mega νομίζω το είχε μεσημέρι ,το είχα πετύχει μιά φορά αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να το δω.

Στην Κρατική προβάλλονταν Παρασκευή γύρω στις 19:00 αν θυμάμαι καλά ή με απατά η μνήμη μου...

H philips που είχαμε στο πλάι περιστροφικό διακόπτη είχε για τον συντονισμό των καναλιών. Έχω ψάξει να την βρώ αλλά δεν εχω βρει το ακριβές μοντέλο .

Στο Mega νομίζω το είχε μεσημέρι ,το είχα πετύχει μιά φορά αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να το δω.

Στην Κρατική προβάλλονταν Παρασκευή γύρω στις 19:00 αν θυμάμαι καλά ή με απατά η μνήμη μου...

ναι ετσι αυτες τις ωρες το εβαζαν

μμμ εχουμε κοινα γουστα, μπραβο καπταιν:award:
:love::love::love:

Attachments

• κονινγ.jpg
    κονινγ.jpg
    173.8 KB · Views: 48
Κρίνοντας από την φωτογραφία πρέπει και αυτή η φωτό να είναι από το περίφημο επεισόδιο στην παγωμένη Θούλη. Οι όμορφες κυρίες πρέπει να ήταν στην ομάδα που βρέθηκε αποκλεισμένη στον πλανήτη.Τώρα το ποίες είναι ...

πστττττττττττ
κοιτα εδω θα σε αναστησει
περιμενω αποψη και απο mirage..

Attachments

• tits.jpg
    tits.jpg
    47.5 KB · Views: 38
Έχουμε ακριβώς τα ίδια βιώματα. Μου έχει μείνει και αυτή η διαφήμιση .

Θυμάσαι την πρώτη διαφήμιση του Clairol Herbal? Mια ξανθιά κοπέλα που έμπαινε σε μια λίμνη με νούφαρα? Όλα σε σκίτσο ...

Status
Not open for further replies.