"Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται 1ος φεύγει ο ενισχυτής!

Status
Not open for further replies.
αιντε ριξε και μενα στην καζανα!
Να σαι καλα και μπραβο για την κινηση σου φιλε μου!

Sfortis
Gojakla
werty21
Panoramix
STRATOS1983
pontios
Mufasa
Tarantino2009
chris141266
Vadergr
spmk
soulidimis
makis1973
georgepilot
Savan
giavra
wynn
Pstelios
AFam
ntemian
Pink Panther
toulou
kotikos
music1896
billias
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Kosh
dpapav
analyzer
ncdbill
panagosnick
pelopis85
keros76
Tzimis o Tigris
Sokratis
JohnnyR
thor
svellinis
GEORGE.B
Λάκης
mr_rebelos
jpil
sifis_samos

Μια τελευταία συμμετοχή και από μένα, ελπίζω να πρόλαβα. Συγχαρητήρια και πάλι για την κίνησή σου.

Το τυχερό μέλος είναι το νικ Tzimis o Tigris (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)...ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε την παραλαβή.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια και να αναμένετε και τα υπόλοιπα κομμάτια του στερεοφωνικού που θα χαρίσω μαζί με το ρακ.

Να το χαρεί το μηχάνημα ο νικητής!! Πολλά συγχαρητήρια και πάλι για την κίνηση!!

Καλοάκουστο εύχομαι στον νικητή! Μπράβο και πάλι Νίκο για την προσφορά σου...!

Συγχαρητήρια!! Δηλώνω κα εγω συμμετοχή , με courier να παραλαμβάνει απο το χώρο σου.
Ευχαριστώ!!

Έτσι για την ιστορία , και χωρίς καμία παρεξήγηση απο μέρους μου , εμένα με ξέχασες να με βάλεις στην κλήρωση .
Και παλι μπράβο για την κίνηση σου!!!

Γειά χαρά!

Αν και ελαφρώς εκπρόθεσμα - με ενδιαφέρει. ..

Συγχαρητήρια για την κίνηση!

Έτσι για την ιστορία , και χωρίς καμία παρεξήγηση απο μέρους μου , εμένα με ξέχασες να με βάλεις στην κλήρωση .
Και παλι μπράβο για την κίνηση σου!!!

Κάπου μου ξέφυγες !!!!!! Σε τόσα νικ μπερδεύτηκα μάλλον !!!!! Δεν έγινε σκόπιμα φυσικά και ζητώ συγγνώμη, πως μπορώ να επανορθώσω; !!!!!!

Ο ενισχυτής παρελήφθη πριν λίγο από τον κούριερ και Δευτέρα-Τρίτη θα τον χαίρεται ο νέος του κάτοχος στο όμορφο νησί της Λέσβου...Χάρηκα πολύ για την γνωριμία και την επικοινωνία Διαμαντή και σου εύχομαι τα καλύτερα !

Status
Not open for further replies.