"Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται σειρά παίρνουν τα βινύλια

Παρακαλώ να συμπεριληφθώ και εγώ στην κλήρωση, συγχαρητήρια για την κίνηση, ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: "Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται σειρά παίρνουν τα βινύλια

Συγχαρητήρια!
Ναι στη κλήρωση.

Last edited:
Μπραβο φιλε!..συγχαρητηρια για την κινηση σου! Αν και μαζευω Βυνιλια, ΜΗΝ με βαλεις στην κληρωση γιατι απλα δε θα τα ακουσω ποτε.. ας τα παρει καποιος που θα τα χαρει! Και παλι μπραβο!

.. ας τα παρει καποιος που θα τα χαρει!

Μακαρι να χαν όλοι την ιδια, κοινή, λογική (σου).

Τότε τα μισά και βάλε ποστ ενδιαφεροντος στα ''χαριζεται'' δεν θα υπηρχαν και οι πιθανότητες να πιάσουν τόπο οι δωρεες θα ηταν μεγαλύτερες.

Αλλα ειμαστε εθισμένοι στο ''τσαμπα'' βλεπεις...

Βρε Νικο δεν πιστευω να αγορασες το A400 καλαμποκι και να σιχαθηκες την τεχνολογια και τα χαριζεις ολα; :grinning-smiley-043

μμπαινω και εγω στην κληρωση(Μιας και θα ηταν ενα ωραιαο δωρο για το πατερα μου)
λατρης του πενταγραμμου

Re: Απάντηση: "Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται σειρά παίρνουν τα βινύλια

Tzimisce
Panman
Pelopis85
mondomio
chris141266
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Spytzim
leo1964
Internet King

συνέβη κάτι και βγήκα εκτός λίστας κλήρωσης;

Απάντηση: Re: Απάντηση: "Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται σειρά παίρνουν τα βινύλ

συνέβη κάτι και βγήκα εκτός λίστας κλήρωσης;

Τι να συμβεί; Άλλαξε ο καιρός, δεν μπορώ να πάω στη θάλασσα και αποσυντονίστηκα :laugh:

Καλά που το είδες, με τις αλλαγές δεν το κατάλαβα.

Tzimisce
Panman
Pelopis85
mondomio
chris141266
vman
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Spytzim
leo1964
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
vlahoskwn
Internet King

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Σπάει" το στερεοφωνικό και χαρίζεται σειρά παίρνουν τα β

Τι να συμβεί; Άλλαξε ο καιρός, δεν μπορώ να πάω στη θάλασσα και αποσυντονίστηκα :laugh:

και εγώ που νόμιζα ότι κέρδισα και προχωρούσες με τους υπόλοιπους σε νέα κλήρωση για κάτι παλιοCD :ridinghorse: