Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
Re: Spartacus - Blood and Sand

Xena 2 - The ressurection...

O καινούριος Σπάρτακος πάντως λίγο απογοητευτικός. Και ο προηγούμενος παρα-ήταν νιάτο, αλλά τουλάχιστον είχε βλέμμα. Αυτός έχει το βλέμμα της αγελάδας που βλέπει το τρένο νά ρχεται...

Οι υποτιτλοι χαλάνε την εικόνα εκτός και αν έχει μαύρη μπαρα :BDGBGDB55:

Την ξανοίγουν λίγο βρε παιδί μου από το τόσο πολύ κόκκινο.....( Για πολύ αίμα μιλάμε.....)

Xena 2 - The ressurection...

O καινούριος Σπάρτακος πάντως λίγο απογοητευτικός. Και ο προηγούμενος παρα-ήταν νιάτο, αλλά τουλάχιστον είχε βλέμμα. Αυτός έχει το βλέμμα της αγελάδας που βλέπει το τρένο νά ρχεται...

Ουτε βλεμμα και κυριως ουτε το σωμα που ειχε ο μακαριτης.

Θα δειξει που θα παει η σειρα δεν ηταν καθολου κακο επεισοδιο.

Απουσιαζει πολυ ο Βατιατος βεβαια αλλα να δουμε αν θα αναπληρωθει απο το σεναριο.

Μπορώ να έχω σε πμ κανένα επαίσχυντο λίνκ ? :)

Η καλυτερη σαιζον παντως ηταν το prequel εως τωρα . Με τον αλλον πρωταγωνιστη και πολυ μεγαλη διαφορα στο επιπεδο της παραγωγης. Λογικα αφου μετα την επιτυχια του πρωτου κυκλου επεσαν κι αλλα λεφτα απο το Starz.

Θα δουμε που θα παει σεναριακα . Εγω επιμενω παντως οτι η απωλεια δεν ειναι τοσο ο πρωταγωνιστης αλλα ο ρολος του Βατιατου.

Ισως για αυτο....

ανεστησαν την Λουσι Λοουλες μιας και ειχαν ηδη μια μεγαλη απωλεια στο καστινγκ.

Δυστυχώς πολύ λίγο το επεισόδειο...
Το μόνο που είχε ενδιαφέρον ήταν η πιτσιρίκα η Ρωμαία...

Νομίζω είναι εμφανής ότι η επιλογή του καινούργιου πρωταγωνιστή έγινε με κριτήριο την εμφανησιακή ομοιότητα με τον συγχωρεμένο και όχι τόσο με κριτήριο τις υποκριτικές του ικανότητες ή την σωματική του διάπλαση.

Είχε πάντως δράση. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι τελείως αδιάφορο.

Πάντως το τρίπτυχο βία-αίμα-τσόντα συνεχίζεται αμείωτο.