Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
τον Oινομαο δεν τον περιμενα να τον φάει η άσχημη μια και ιστορικά ήταν από τους υπαρχηγούς

Ναι περιεργο αυτο με τον Οινομαο οντως.

Και μεχρι τωρα ιστορικα ψιλοηταν πιστο.

Θα βαλουν μαλλον τον Γαννικο δευτερο υπαρχηγο.

Καλύτερα να ολοκληρωθεί όταν πρέπει παρά να γίνει το σενάριο σφεντόνα από το πολύ τέντωμα (βλέπε Lost , Prison Break , Fringe κτλ)

spartacus_war_of_the_damned_trailer.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και μια ιστορικη αναδρομη για οποιον θελει να συγκρινει την ...ακριβεια της σειρας.

Ρε συ τι λαστιχο......διαβαστε λιγο την ιστορια του και θα δειτε οτι ειμαστε ακομα στην αρχη.....οσον αφορα τα πραγματικα γεγονοτα.

τη ξεκιναω το σαβ/κο!!!! φυγαμε για μαραθωνιο σας λεω!!! εχει το ντερμπι καποια στιγμη οποτε θα κανουμε ενα διαλειμμα τοτε!! :ernaehrung004:

τη ξεκιναω το σαβ/κο!!!! φυγαμε για μαραθωνιο σας λεω!!! εχει το ντερμπι καποια στιγμη οποτε θα κανουμε ενα διαλειμμα τοτε!! :ernaehrung004:

Με απογοητεύεις...ΣΚ ντέρμπι και εσύ θα βλέπεις Σπάρτακο; Το φυσιολογικό θα ήταν να έκανες ανασκόπηση στους αγώνες της τελευταίας 20ετίας! :p

Εκτός αν θες να κάνεις προθέρμανση για όσα θα γίνουν στην "αρένα" toy OAKA
biggrin_mini2.gif

Με απογοητεύεις...ΣΚ ντέρμπι και εσύ θα βλέπεις Σπάρτακο; Το φυσιολογικό θα ήταν να έκανες ανασκόπηση στους αγώνες της τελευταίας 20ετίας! :p

Εκτός αν θες να κάνεις προθέρμανση για όσα θα γίνουν στην "αρένα" toy OAKA
biggrin_mini2.gif

Στελλαααα κραταω μαχαιραααααα σου λεω!!!! Κωστα μπροστα σε αυτα που ειδα το ΟΑΚΑ ηταν παρθεναγωγειο ρε φιλε!!!! Μεχρι κ η Ριζουπολη εκκλησια σκετη σου λεω!!!! :flipout:

Μιλαμε πολυ αιμα ρε παλικαρια απαπαααααα που σαι Τζακ Νορις να δεις τη χανεις αντρακλα μου εσυ!!!

Παντως ρε παιδια οταν θα γινοταν το καστινκ της σειρας θα πρεπε να σαι μουτζωμενος απτη μανα σου για να διαλεξεις το ρολο του Βαργκα ή του Αργκον...... Να χεις να βλεπεις τους αλλους να ξεσκιζουν θεες κ δαιμονες κ συ να σαι με τους μαυρους κ τους πακιστανους χαχαχαχαχααααα κριμα κ αδικο σας λεω!!!

Kαι το νεωτερο τρειλερ της τελευταιας (?) σαιζον.

Πολυ αιμα λεμε.....

Ξεκιναει 25 Γεναρη!!!!

Γουσταρωωω αν κ αντε να αντεξω εγω τωρα χωρις σπληνες κ εντοσθια μεχρι τοτε!!!

Αφηστε που δεν ειχα καταλαβει οτι ειχε κ prequel η σειρα ωσπου με περνει η ανιψια να μου πει οτι το prequel της αρεσε καλυτερα κ απτα 3 κ γω εμεινα με το στομα να!! Τι prequel μωρε μου λες κ δε ξερω τιποτα εγω, εγινε τα Χριστουγεννα σας λεω το ελα να δεις!!!! Να θελω να διωξω το κοσμο στην αλλαγη του χρονου για να κατεβασω πανι να δω τα τελευταια δυο επεισοδια χαχαχαχααα πολυ γελιο!!!!

Τελικα η ανιψια ειχε δικιο μου αρεσε καλυτερα κ μενα απτα 3 το prequel κ ας ελλειπε ο Σπαρταρακλας μας.