Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
σαν να μην πέρασε μια μέρα....

το 1ο επεισόδιο του νέου (και τελευταίου) κύκλου συνεχίζει την ιστορία με την ίδια ορμή και τη γνωστή splatter υπογραφή του

από τις πολύ αξιόλογες σειρές, αν και αρκετές φορές την πνίγουν στο αίμα κυριολεκτικά

Άριστο το επεισόδιο !

Ο Μάρκους Κράσσους δείχνει δύσκολος αντίπαλος .
Η Naevia sexy και δυναμική .

Το μόνο "φόβο" που έχω είναι ότι είχαμε συνηθήσει ο Σπάρτακος και οι μονομάχοι του , λίγοι σε αριθμό να τα βάζουν με πολλούς περισσότερους .
Η κατα μέτωπο μάχη δυο στρατών νομίζω ,αν δεν δεν την δώσουν σωστά , δεν θα έχει την μαγεία των προηγούμενων σεζόν .

το Μαρκο Κρασσο δεν τον έβαλαν τυχαία, είναι ιστορικό πρόσωπο το οποίο διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στην ήττα του Σπάρτακου,

ίσως βέβαια και άλλα πρόσωπα που έχουμε δει κατά καιρούς να υπήρξαν στην πραγματικότητα,

δε νομίζω να δούμε σκηνές με ανοικτές μάχες μεταξύ των 2 στρατών, μου φαίνονται έξω από το budget της συγκεκριμένης παραγωγής,

μάλλον θα κάνουν αυτό που έκαναν στην αρχή του πρώτου επεισοδίου, θα επικεντρωθούν σε ένα σημείο της μάχης (Σπάρτακος & πρωτοπαλίκαρα) και από πίσω θα φαίνεται το πεδίο της μάχης σαν background

Γεμάτο το επεισόδιο, full από story χωρίς να κάνει "κοιλιά" . Πριν δω το επεισόδιο διάβασα την ιστορία του Σπάρτακου από το wikipedia και μπήκα καλύτερα στα ιστορικά γεγονότα κάποια από τα οποία τα έχουν συμπεριλάβει. Σαφώς και δεν είναι σειρά για το History channel, αλλά είναι ωραίο που αναμιγνύει και ιστορικά γεγονότα.

Εξάλλου κάποια πράγματα που μπορεί να τα θεωρούμε υπερβολή και που δεν γίνεται να περιγραφούν στα ιστορικά βιβλία με κάθε λεπτομέρεια, μας τα δίνει "έτοιμα στο πιάτο" και μάλλον θα ήταν έτσι και στην πραγματικότητα: όταν π.χ. λέει στο wikipedia «Μεθυσμένοι» από την επιτυχία τους οι πρώην σκλάβοι επιδόθηκαν σε ένα όργιο κάθε είδους απολαύσεων και καταχρήσεων με αποτέλεσμα σύντομα να καταστούν ανίκανοι να πολεμήσουν.

οσο για το bloodbath έγινε δριμύτερο :violent-smiley-008:

Υ.Γ. μάλλον στην πραγματικότητα ήταν πιό βίαια τα γεγονότα.....

πολυ καλο το πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου.αναμενω τα επομενα οπου ελπιζω να ειναι το ιδιο καλα ή και καλυτερα για μια απο τις λιγες καλες σειρες που κυκλοφορουν.

Eξαιρετικό πρώτο επεισόδιο με πολύ αίμα και ... ουζα ...
Παρα πολυ καλή επίσης και η ανάπτυξη του χαρακτηρα του Κράσσου ...
Νομίζω οτι αν συνεχίσει έτσι , θα είναι κορυφαία σεζόν ...

πωπωπωπω αν δεν υπήρχε το ξενέρωμα στην επόμενη σκηνή από του Γανικου θα ήταν το κορυφαίο επεισοδειο.
Καταπληκτικός ο Κρασους

αντε γιατι ειχε στερεψει το κοκκινο στο προβολι!!!!!! Ωραιο το επεισοδιακι αλλα λιγο αιμα ρε παιδι μου του επιασε τιποτα κριση κ δε μας το λενε???

πωπωπωπω αν δεν υπήρχε το ξενέρωμα στην επόμενη σκηνή από του Γανικου θα ήταν το κορυφαίο επεισοδειο.
Καταπληκτικός ο Κρασους

Sad but true :p
Ειναι προφανές οτι το έκαναν επίτηδες ...

αντε τωρα αναμονη μεχρι το επομενο...... δε παλευεται αυτη η κατασταση γμτ μου!!! εκει που τα βλεπα πεντε πεντε τωρα θα μπουμε σε λιστα αναμονης!!!

Και το δεύτερο πολύ καλό. Κάτι σαν να έχει αλλάξει. Η σκηνοθεσία , το story δεν ξέρω. Σαν πιό ολοκληρωμένο μου φαίνεται.

Η εξέλιξη των γεγονότων είναι γρήγορη, η πλοκή είναι μεστή με λίγες μόνο ξεκάρφωτες σκηνές (συνήθως με sex) , με αποτέλεσμα και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον αλλά και να σε αποζημιώνει με την κατάληξη.

Το μόνο πράγμα που μου λείπει (που δεν νομίζω ότι θα το ξαναδούμε) είναι οι μονομαχίες σε αρένα.

3η σεζόν ξεκινάει εκπληκτικά, 2ο επεισόδιο πολύ δυνατό, καλά θα περάσουμε πάλι!