Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
Στο πρώτο μισό το επεισόδιο, μου θύμιζε χριστιανική ταινία που αναφέρετε στη εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας .

Εμένα ο Καίσαρας μου θύμισε φυσιογνωμικά έντονα τον Brad Pitt .

Kατάλαβε κανεις τι στο καλό εκανε η παλλακίδα στα απαυτά του Καίσαρα και ετρεχε αιμα και αυτος το απολάμβανε?
Πολυ ανωμαλια βρε αδερφάκι μου στην σειρά ...

Kατάλαβε κανεις τι στο καλό εκανε η παλλακίδα στα απαυτά του Καίσαρα και ετρεχε αιμα και αυτος το απολάμβανε?

Σε κάποια site λένε ότι ίσως τον ξύριζε γιατί και στο υπόλοιπο σώμα εμφανίζεται χωρίς τρίχες.

Γι'αυτό μας αρέσει :D

Σε κάποια site λένε ότι ίσως τον ξύριζε γιατί και στο υπόλοιπο σώμα εμφανίζεται χωρίς τρίχες.

Το ειπε πριν ο Κρασσος αλλα ρε φιλε ετρεχε πολυ αιμα και αυτος σαν να μην ετρεχε τιποτα ...

ξυρισμα το λετε ρε παιδια αυτο ή επεμβαση ανοιχτης καρδιας????????????? :flipout: Τοσο αιμα δε θα βγαζε ουτε αμα του τον εκοβε συριζα σας λεω χχαχαχαααααα!!!

O παραγωγός Steven S. DeKnight δήλωσε ότι θα αποκαλυφθεί το μυστήριο μέχρι το τέταρτο επεισόδιο.

Κοιταξα λιγο να δω, εαν η σειρα ακολουθει την ιστορια οπως την γνωριζουμε.
Σχετικα με τον Καισαρ δεν υπαρχουν πηγες εαν συμμετειχε στον πολεμο κατα του Σπαρτακου. Απλα, υπαρχει μια περιπτωση να τον ειχε χρησιμοποιησει ο Κρασσος σε καποια λεγεωνα. Αργοτερα εγιναν "φιλαρακια" και εκαναν "συμμαχια".
Σχετικα με τον Κριξο, τον χρονο που ανελαβε τα στρατευματα ο Κρασσος, ο Κριξος πρεπει ηδη να ειχε αποσπασπει απο τον Σπαρτακο και να εχει πεθανει σε μαχη.
Εχετε καποιες αλλες πηγες εσεις?