Spartacus: Blood and Sand

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    57
Περαν αυτων των "πιπερατων" που φαινεται να χρησιμοποιουνται μπολικο στη σειρα για να κρατησουν το "ενδιαφερον", η σειρα ολο κι "απομακρυνεται" απο το δικο μου τουλαχιστον ενδιαφερον.

μου αρεσει παντως το πνευμα της εποχης!!!! να ναι τωρα ο Γιαννικος να εχει διπλα σου αυτο το ξανθο να γυρνας πισω τυφλα κ αντι να τρως παντοφλα να σου χει κ το αλλο το πιπινι διπλα για να σε ευχαριστησει χαχαχαχχαααααααα!!!!!! Αλλα ο Γιαννικος βραχος ρεσεις δε καταλαβαινει τιποτα σου λεει εγω εσενα θελω μονοοο!!!! Αρε Γονιδη ξερεις τι τραγουδαγες!!! :flipout:

καλο το 4, ηρθε στα ισα του το σεναριο. ελπιζω να μην ακολουθησει κοιλια και να συνεχιστουν οι εξελιξεις...

Τελικά αυτό ήταν το αίμα που έτρεχε από τον Καίσαρα; Και χρειαζόταν να το κάνει γκόμενα;

Εκτός από τα κιλά κουβάδες ντομάτες, πολύ καλό το 4ο , στρώνει σιγά σιγά την αρχή του τέλους.

Ο Κράσος από την άλλη δεν μασάει, δεν δείχνει οίκτο (ούτε ακόμα και στο αίμα του) με κορυφαία στιγμή τον αποδεκατισμό (πού όντως υπήρχε και ιστορικά).

Τελικά για όλα φταίν οι γκόμενες...

Αν δεν άνοιγε το στοματάκι της η σκλάβα, μια χαρά θά ταν ο πιτσιρίκος...
Αν δεν άνοιγε το στόμα της η Νέβια, μια χαρά θά ταν και ο Κρίξος....

Ουφ... :p

Εκπληκτικό επεισόδιο !
Και προχώρησε πολυ η πλοκή ,και οι χαρακτήρες αναπτύχθηκαν στο μέγιστο χωρίς να λείψει και η απαραίτητη κετσαπ...

ουυυυφφφφφ το ειδα σημερα δεν πηγαινε αλλο χωρις τον Σπαρτακλαρα!!!!! Και παλι θα σχολιασω τη γυναικα του Γιαννικου !!!!! Γυναικαρα για σπιτι σας λεω αχαχαχαχαααααα :BDGBGDB55:

Άλλο ένα κορυφαίο επεισόδιο !

Όσο περνούσε η ώρα κορυφώνονταν η δράση και η αγωνία.
Ο γιος του Κράσου νομίζω είναι η μόνη "παραφωνία" στη σειρά (ήταν και ο φίλος του ,ευτυχώς απαλλαχτήκαμε από αυτόν).

Έγω αγωνία για το τι θα γίνει με τον Σπάρτακο στο τέλος (πως θα το παρουσιάσουν ).

Η σειρά κορυφώνεται σε πρωτογνωρα επίπεδα.
Τα δυο τελευταια ηταν τα καλύτερα των τελευταιων 2 ετών.
Λέτε να φταίει που δεν ειχαμε ενεργό το βάρβαρο "ζεύγος" ? :p
Περιμενω πως και πως τα 3 deathmatch του Σπαρτακου/Κρίξου/Γιαννίκου ...

Ααααα πολύ ωραία. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι βγήκε η τρίτη περίοδος. Από που τα βλέπουμε ρε παιδιά? Αν επιτρέπεται δηλαδή...

Re: Spartacus: Blood and Sand

Άλλο ένα κορυφαίο επεισόδιο !

Όσο περνούσε η ώρα κορυφώνονταν η δράση και η αγωνία.
+100 !!!!

Ααααα πολύ ωραία. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι βγήκε η τρίτη περίοδος. Από που τα βλέπουμε ρε παιδιά? Αν επιτρέπεται δηλαδή...
Οτι σειρά κυκλοφορεί: www.tv.com

Last edited by a moderator:
Φοβερό το επεισόδιο !
Ο Κράσσος φοβερός αντίπαλος και υπομονετικός και διαοροτικός λες και με σκακιστικές κινήσεις προσπαθεί να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα, για αυτόν .